Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygu değişimleri yaşıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Evinizdeki yanlış iletişim, ev içindeki ve dışardaki olası çıkar çatışmalarıyla birlikte aile üyeleri arasında bazı geçici sürtüşmelere neden olabilir. Ancak, dikkatli bir açıklama ile çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Bu sayede bugün sizin ve aileniz için çok mutlu bir zaman haline gelebilir, yeni yakınlık ve anlayış bağları oluşabilir. Evi yeniden şekillendirmek veya yeniden dekore etmek için iyi bir gün ve herkes bir araya geldiğinde harika sonuçlar elde edeceksiniz.

Elinizdeki görevlere odaklanmak için kendinizi arkadaşlarınızı cesaretlendirmeniz gerekebilir. Havadaki enerji insanları etrafta dolanıp dalga geçmesi ve şakalar yapması konusunda kandırabilir. Pozitif ve sıcak enerji iyi bir şeydir, ancak işlerin de hallolması gerekiyor! Lider olan sizseniz, diğerlerini yönlendirici bazı yollarla motive etmeye çalışın. Onlara ne kadar iyi biryaptıklarını ve bir sonraki başarılarını dört gözle beklediğinizi söyleyin.

Heves, iyimserlik, heyecan.. Bu hislerin hepsini gün boyunca sürekli olarak yaşayabilirsiniz. Uzak bir yere bir yolculuk yapmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir istediğiniz kursa başlamak üzere misiniz? Bu düşüncenin nedeni ne olursa olsun, bu beklenti size gerçeği kadar keyif verecek. Peki şu an beklemek yerine kutlama yapmaya ne dersiniz? Şu an tam da bu moddasınız ve arkadaşlarınız da buna ayak uyduracak.

Yoğun bir gün olabilir. Aile üyeleri, bir o kadar da arkadaşları, biraz asabileşebilir. Bu yüzden karşılarına çok da fazla çıkma. Kaygılanma, bu asabiliğin senle bir ilgisi yok. Günün göksel enerjisi buna davetiye çıkarıyor. İlk fırsatta evinin özel bir köşesine çekil ve kapını kapat! Eğer küçük bir meseleden dolayı biri kavga çıkarırsa, gerilimin yükselmesine izin verme. Yarın hava temizlenecek ve olumlu enerji geri gelecek.Hayatınızı analiz ederseniz, geçtiğimiz on iki ayda tamamen değiştiğini göreceksiniz. Kişilik olarak oldukça olgunlaştınız ve davranışlarınız hem kendinize hem de çevrenize faydalı bir hal aldı. Değişiklik yapmayı yapabildiğiniz kadar çok yapmaya çalışın. Şimdi duramazsınız! Hayatınızın durmadan evrildiğini görmeniz gerek. Dinlenmek için vakit yok!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün de, ay başından beri yaşadığınız pek çok gün gibi geçecek. Bir kez daha, odak noktada yer alıyorsunuz ve sözlerinizin çevrenizdeki insanlar üzerindeki etkisi her zamankinden çok olacak. Zihninizin kılıç gibi keskin olduğunu ve diğerleriyle iyi bir iletişim kurabildiğinizi fark edeceksiniz. Başarıya ulaşacak bir yolda ilerliyorsunuz bu yüzden anlaşmalar yapın, sözleşmeler imzalayın ve yatırımlarınızı sağlama alın.

11 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 07:49'da hareketine Oğlak burcunda devam ediyor. Bugün ailenizle olan sorunlarınıza odaklanabilirsiniz. Yapıcı olduğunuzda her şey tatlıya bağlanacaktır. Jüpiter retro hareketini bugünden itibaren bitiriyor. İnsan ilişkilerine dayalı bir sektördeyseniz şanslı bir zaman dilimi tekrardan geliyor. Kardeşinizle ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Retrosuna devam ederken Yengeç'e dönen Merkür, tekrardan Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu değişimleri yaşıyorsun!Kurban bayramının ilk günü iletişim gezegeni Merkür, ateş burcuna geçiyor. Bugün kendini etkinliklerin içinde bulabilirsin. Katıldığın ortamlarda yeni tanıştığın birisinin ilgisi hoşuna gidebilir ve birden duygu değişimi yaşayıp bağlandığını düşünebilir, aynı hızla da duygularında yanıldığını hissedip bu ilgiyi reddedebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Aile içinde yaşanan bir sorun her ne kadar seninle alakalı olmasa da aklını meşgul etmesi söz konusu.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı akrabalarınızın karşı karşıya kaldığı problemler gelecek planlarınızı yenilemenizi ve hayat hakkında daha fazla düşünmenizi gerektirebilir. Yardıma hazır olmanız güzel, bu sayede yeni tecrübeler de edinebilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki anlamda kaygı taşımanızın muhtemel olduğu bir gündesiniz. Özellikle de partnerinizin bazı kusurlarını affetmeniz önem taşıyacak.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla karşılaşacaksınız. Biraz kafanız karışabilir. Parasal konularla ilgili gelişmeler isteğinizden farklı. Ancak, bunların üzerinde fazla durmayacak ve olayları akışına bırakacaksınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda şu anda size gizli bir ajanda ile yaklaşan birileri olabilir. Özellikle de konu, maddi konular ve değerler üzerineyse. Bugün borç vermemeye çalışın.

11 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın ilk günü Ay Oğlak burcunda seyahat ederken ev iç ilişkilerinizi aydınlatacak. Aile toplantısı yapmak evde davet vermek anıları konuşmak size bugün iyi gelir. Ayrıca bayram sonrası evdeki ufak tefek tadilat işleriyle de uğraşabilirsiniz. Toprakla haşır neşir olmak ruhunuza iyi gelir. İnşa etmek istediğinizi yeni hedeflerinizi harekete geçirmek istersiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlıklarınız, arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zamanlar, bulunduğunuz mekanlar, katıldığınız organizasyonlar derken zaten özel hayatınıza vakit kalmıyor. Partneriniz yoksa bu gidişle hiç olmayacak varsa da beraber olamadığınız için isyan edecektir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; geçtiğimiz birkaç günün hareketli ve şanslı enerjisi bitmemiş olabilir, ancak sen biraz sakinliği seçebilirsin. Kimsenin sana ilişmesini istemeyebilir, evinde rahat bir gün planlayabilirsin. Ayrıca ailenle, dostlarınla vakit geçirip anılardan, geçmişin naif ve keyifli yönlerinden konuşarak rahatlaman da mümkün. Sürpriz seyahatler ve yeni dostluklar deneyimleyebilirsin.

11 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 12" R
Ay
Oğlak
18° 13' 01"
Merkür
Koç
16° 42' 28"
Venüs
Boğa
00° 21' 30"
Mars
Balık
29° 19' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 09"
Satürn
Balık
16° 31' 46"
Uranüs
Boğa
22° 19' 03"
Neptün
Balık
28° 53' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 46"
Lilith
Başak
23° 16' 48"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>