Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini suçalamamalısın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

İletişim, bugünün önemli bir parçası ve istediğinizde çok sayıda bilgiye ulaşabildiğinizi göreceksiniz. Birçok çeşitli kaynaktan faydalanabilirsiniz, bu yüzden farklı kuyulara inmekten çekinmeyin. Duygusal açıdan, bugün sizin için çok iyi bir gün olmayabilir ancak iyi kalpli, arkadaş canlısı ve iyimser bir yaklaşım sürdürdüğünüz sürece bunun üstesinden gelebilirsiniz.

Bugün, birisi üzerinde bir etki yaratmaya hevesli hissedebilirsiniz. İş yerinizde, özellikle çekici olan biri var mı? Sadece dikkatini çekmek için bile özel kolonya / parfüm veya en iyi kıyafetlerinizi giyebilirsiniz! Bu konuda başarılı olmalısınız. Çevrenizdeki diğer kişiler üzerinizde özel bir ışıma olduğunu fark edecekler, bu yüzden avantajınızı kullanın! Arkadaş edinmek ve insanları etkilemek için harika bir gün.

Çevrenizde avantajlı bir sürü değişim olabilir. Yeni işler, size taşınacağınız yerdeki komşularınızı ya da yaptıracağınız bazı gerekli tamiratlarla ilgili yeni kapılar açabilir. Haberleri aktarırken arabada veya telefonda uzun zamanlar harcayabilirsiniz. Heyecan verici bir pozisyon fırsatı yakalayabilir ya da size yakın biri mail veya telefon yoluyla size ulaşabilir. Gününüz güzel geçsin.

Günün teması: 'yavaş ve istikrarlı olan yarışı kazanır'. Son zamanlarda enerjin inişli çıkışlı ve modun da öyle. Bugün daha dengeli hareket etmelisin. Yeni bir plan hazırla ve bu plana bağlı kal. Zihnin berrakken ve içsel olarak pozitif hissediyorken, daha oturaklı bir zaman dilimine giriş yapmalısın. Enerjiyi, işleri düzene sokmak için kullan.Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım heyecan verici ve ilginç insanlarla iç içe olabilirsiniz. Size ilham veren insanlarla birlikte olmak için can atacaksınız. Modunuzu düşüren arkadaşlarla ya da aile üyeleriyle takılmak istemeyeceksiniz. Yaratıcı insanların bir araya geldiği ortamlarda yer almaya çalışın. Şık bir kafeye gidin mesela ve gelip giden müşterileri gözlemleyin. Ya da bir tiyatro etkinliğine katılmak ve gösteriden sonra sanatçılarla takılmak da fena fikir olmayacaktır.

13 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay ve Satürn arasında oluşan sert kontak nedeniyle aile içerisinde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde bu durum daha ciddi olabilir. Evinizde de riskli hareketler yapmayın. Güneş-Jüpiter arasında oluşan güzel kontak sayesinde gün içinde sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansınızın bu kadar açık olacağına inanamayabilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini suçalamamalısın! Bugün saat 23:12'de karşıt burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bugünün havası aynı senin gibi açık sözlü ve yürekli olan kişileri destekliyor. Hem maddi olarak koşullarını iyileştirecek haberler alabilirsin hem de ilişkilerinde yapıcı olmanın insanları etkilediğini fark edeceksin. Ancak sorumluluğunu üstlenemediğin ya da yeterince kendini yansıtamadığın olaylarda hemen kendini suçlama! Çünkü ufak tefek detayların bile sana problem yarattığına tanıklık edebileceğin bir gün seni bekliyor.

13 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde bugün biraz ipler gelebilir. Üzerinize düşeni fazlasıyla yaptıysanız daha fazla korkmanıza ve kaygılanmanıza izin vermeyin.

13 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ya da ailenize ait bir konuda sıkışıklıklar ya da bitişler gündeme gelebilir. Gereksiz yere ısrarcı olmamaya bakmalısınız.

13 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılık ve kariyer odaklı konularda yeni projeler aklınıza gelebilir. Aşk konusunda partnerinizle olan tutumunuz ya da görev dağılımı değişebilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle ve ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak bugün yapacağınız görüşmelerden faydalı sonuçlar alabilir, davalar, eğitimler ve seyahatler alanında gelişmeler kaydedebilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kesinlikle size vaaz verilmesinden hoşlanmıyorsunuz. O zaman siz bir başkasına neden vaaz verip sizden fikrinizi sormamasına rağmen önerilerinizi sıralıyorsunuz? Bugün empatinizi kullanın.

13 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerde perde diyeceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Zira Koç burcundaki Dolunay size partnerinizin ne kadar bencil, egosunun sesini dinleyen, tek taraflı düşünen biri olduğunu işaret edecek.Ani kopmalara ya da tartışmalara bugün dikkat etmekte fayda var. Yeni birine aşık olabilirsiniz. Aşk heyecan sever.

13 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

13 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burçları arkadaşları ile güzel zamanlar geçirecekler. Gün boyu sosyalleşmek, yeni organizasyonlar, yeni arkadaş çevreleri içinde yer almak size çok iyi gelecek. Geçmişteki bir ilişkiniz bugün enteresan bir şekilde karşınıza çıkabilir. Evli Terazi burçlarının ise ani çıkışlardan kaçınmaları gerekiyor.

13 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; karşıt burcunda gerçekleşecek dolunay hayata ve ilişkilere bakış açını gözden geçirmen gerektiğini gösterebilir. Karşındakilerin bireysel ve güdüsel tavırlarının da bu süreçte etkisi olabilir. Eski konuların ya da kişilerin hâlâ aklında olması ve uzlaşmaz tutumlardan dolayı bir sayfayı kapatabilirsin.

13 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 10' 47" R
Ay
Yay
11° 13' 15"
Merkür
Koç
16° 03' 50"
Venüs
Koç
26° 53' 03"
Mars
Balık
27° 08' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 48"
Satürn
Balık
16° 16' 31"
Uranüs
Boğa
22° 09' 26"
Neptün
Balık
28° 48' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 09"
Lilith
Başak
22° 58' 02"
True Node
Koç
15° 30' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>