Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Pot Kırabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2020, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Romantizm ve evlilik her zaman sizin için önemli ama bugün daha da önemli gibi. Sıcak, sevecen ve güzel hissedeceksiniz bu yüzden aşk ve ilişki konuları bugün özellikle romantik olacak. Bugün diğer ilişkileriniz için de iyi bir gün çünkü siz ve çevrenizdekiler arasında anlayış düzeyi artıyor. Günlük hayattan tanıdığınız insanlarla arkadaş olabilirsiniz. Günün keyfini sürün.

Fazladan çaba sarfetmeye hazır olun. Duygusal bağlarınız çerçevesinde, özellikle büyük bir yoğunlukla heyecan yaşayabilirsiniz. Bu hoş olsa da, bugün uyanıp bu hislerin çok fazla şeye mal olacağını fark edebilirsiniz. Bireyselliğiniz bir yere kadar yol kenarına bırakıldı. Hayatınızı kendi şartlarınızda yaşayın!

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

İnsanlarla iletişim ekstrem boyutta etkileyici olabilir ve sosyal olarak takviminin dopdolu olduğunu fark edebilirsin. Kendinle ilgili olumlu hissediyorsun. Güven artışı sayesinde her şeyi başarabileceğine inanmaya başladın. Aynı anda birden çok işi halledebilecek gibisin ve fiziksel olarak da bu hıza ayak uydurman kolay görünüyor. Bazen tembel ve uyuşuk olsan da, aniden bir spor salonuna yazılmaya karar vermen de çok olası!Bugün kendini yanıltmamaya çalış. Görmek istediğini görmek gerçek bir tercih olabilir, işin sonunda gerçekler canını acıtsa da. Yarattığın yanılsamalar uzun zaman sürse bile asla kalıcı değillerdir! Kendinle bu tarz bir rus ruleti oynamaktansa at gözlüklerini çıkar ve yüzleri. Canını yansa bile, yarattığın yanılsama patladığı andakinden çok daha az olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğitiminizi devam ettirmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Bu yüzden yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir kursa yazılmayı düşünebilirsiniz. Yeni yetenekler edinmek ya da var olanları uzmanlık seviyesine ualştırmak hoşunuza gidebilir. Tüm seçenekleri dikkatlice değerlendirin ve harekete geçin. Bu dönem, bilginizi artırmak için umut vaat eden bir dönem.

13 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve ortaklıklarda kritik konuşmalar yapılabilir, mevcut dengelerde değişimler yaşanabilir. Stres getiren bazı ilişkilerde mesafeleşme çalışabilir. Gün boyu yaşamınızda pasif kalmaktan, mağduriyet inancından kaçınmalısınız. İnanç ve pozitif enerji, ilişkilerden ve insanlardan yana güzel sürprizleri getirebilir. Kararsızlıkların esiri olmamalı.

13 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah işin dolaysıyla erken kalkıyorsun. Dün gecenin etkisiyle kalkmakta biraz zorlanabilirsin. Aile içi sohbetlerde bazı potlar kırıyorsun. Kimseye fark ettirmeden konuştuklarının üstünü örtmeye çalışabilirsin. Yakın bir arkadaşının aldığı ani evlilik kararına şaşırabilirsin. Ona uzun bir tebrik mesajı atıyorsun.

13 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınızı ihtiyaçlarınız doğrultusunda yapmanız gereken bir gün geneli. İhtiyacınız olmayan ürünleri almamalı, ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenmelisiniz. Partneriniz ile olan diyaloglarınızda sırf o sinirlenmesin diye her şeye evet dememeli, kendi hakkınızı da gözetmelisiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konularda bilgi eksikliklerinden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kayıplar olabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cesaret gerektiren mevzulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çevresel değişiklikler olabilir. Gün içinde kabullenme içinde olabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar özellikle mahkemeniz ya da mahkeme düşünceniz varsa süreci çok dikkatli takip etmenizde fayda var. Herşey tersine sonuçlanabilir.

13 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta ortasında başlayacak Merkür retrosunun hemen öncesindeki bugünü maddi konulara odaklanarak, özellikle işle ilgili gereken arama ve görüşmeleri yaparak, mesajları atarak geçirebilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi ortaya koydunuz ama çevrenizde sizin gibi olan kimse yok. Enerjinizi karşılık verebilecek birine odaklayın.

13 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor.Kendinizle baş başa kalmaktan keyif alacağınız, içe dönük bir gün olacak. İhtiyaç duyuyorsanız psikolojik destek almak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün bugün başlayan geri hareketi ile finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 3 hafta yeni yatırımlar yapmak için uygun olmayacak, beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

13 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte ilişkinizi canlandıracak bir şeyler yapın. İş yerinizde elinizden gelenin en iyisini yapmaya ve çabalamaya devam edin. Geçmişinizde yaşadığınız kötü olaylar yüzünden kendinizi strese sokmayın.   

13 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün eğitiminizi devam ettirmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Bu yüzden yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir kursa yazılmayı düşünebilirsiniz. Yeni yetenekler edinmek ya da var olanları uzmanlık seviyesine ualştırmak hoşunuza gidebilir. Tüm seçenekleri dikkatlice değerlendirin ve harekete geçin. Bu dönem, bilginizi artırmak için umut vaat eden bir dönem.

13 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 32" R
Ay
Akrep
21° 04' 23" R
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
24° 54' 55"
Mars
Balık
25° 54' 51"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 07' 39"
Uranüs
Boğa
22° 04' 02"
Neptün
Balık
28° 45' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 39"
Lilith
Başak
22° 47' 24"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>