Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Atağa Geçiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Yeni bir hobi edinmeye karar verebilirsiniz. Siz farklı ilgi alanları olan çok meraklı bir insansınız. Her zaman yeni beceriler öğrenip ustalaşmayı seviyorsunuz, özellikle sıra dışı işlerde. Örneğin, benzersiz kelebekleri toplamaktan zevk alabilirsiniz. Ya da nadir bulunan Portekiz şaraplarında uzmanlaşmak ilginizi çekebilir. Henüz keşfetmediğiniz bir uzmanlık alanı var. Öyleyse kim tutar sizi!

Kendiliğinden bir yaklaşımın en iyi sonucu verdiğini görebilirsiniz. Bazen alışkanlıklarınıza çok fazla kapılıyorsunuz. Programınızı değiştirme fikrinden sık sık korkuyorsunuz. Veya bilgisayarınızda yeni araçlar kullanmak istemiyor, eski yazılımı kullanmayı tercih ediyor. Ama şu anda değişime direnmemeye çalışın. İnovasyonu benimserseniz ve yaşamınızdaki yaratıcı girdileri memnuniyetle karşılarsanız daha fazla başarı elde edersiniz.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Koruyucu meleklerinle bağlantı kurmak için iyi bir gün. Dindar bir insan olmasan bile, spiritüel bir yardımın seni çevrelediğini hissedebilirsin. Hayatını ve ilişkilerini farklı bir açıdan görmek üzere ilhamla donatılmış olabilirsin. Şifalı ve huzurlu bir ruh havada dolanıyor. Bu enerjiyi hayatına kabul etmeyi denemelisin. Belki böylece birisiyle bir ateşkes imzalayabilirsin.Bugün romantizmde ilerleme kaydedebilirsin. Eğer birisiyle bir süredir görüşüyorsan, bu insan için hislerinin gittikçe kabardığını farkedeceksin. Aynı eve çıkmayı teklif etmek gibi, bu kişiye karşı cesur bir adım atabilirsin. Hatta yüzük alıp bağlılık teklifinde de bulunabilirsin! Bu tarz, büyük bir girşimde bulunmak için hazırsın. Fırsatı sakın kaçırma.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde hızlı karar değiştirebilir, şartlara göre hareket edebilirsiniz. Kardeşlerinizle ve akrabalarınızla bir yardımlaşma veyabirliği içine girebilirsiniz. Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde yaptığın birtakım değişiklikler bu günlerde fark edilmeye başlıyor. Bu sayede çevrendeki kişilere pozitif enerjiler saçacaksın. Uzun süredir ertelediğin diyet konusu yeniden karşına gelebilir. Kendine verdiğin sözleri yerine getirmekte güçlük çekerken, atağa geçiyorsun. Eyleme dökmek için hazır olduğunu fark edeceksin. Desteğini beklediğin kişilerin yanında olduğunu bilmek işini kolaylaştıracak.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki bazı monotonluklardan sıkılmış olabilirsiniz. Farklı bir şeyler denemek size iyi gelecektir, uzun zamandır düşündüğünüz bir hobiyi hayatınıza katmak, spora başlamak gibi aktiviteler hayatınızda büyük farklılıklar yaratabilir. Böylece enerjinizi doğru kullanacak ve kendinize yatırım yapmış olacaksınız.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sıkışmalar yaşanabilir. Akşama doğru hafta sonu için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin derinden hissetme ve anlama potansiyeliniz ile senkronize hareket edemeyebilirler bu da bir takım heveslerinizden uzaklaşmanıza neden olabilir...

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eğitiminizi devam ettirmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Bu yüzden yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir kursa yazılmayı düşünebilirsiniz. Yeni yetenekler edinmek ya da var olanları uzmanlık seviyesine ualştırmak hoşunuza gidebilir. Tüm seçenekleri dikkatlice değerlendirin ve harekete geçin. Bu dönem, bilginizi artırmak için umut vaat eden bir dönem.

13 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aranızın bozulduğu bir arkadaşınız sizinle iletişime geçebilir, öfkeniz taze olsa da size samimi bir duygu gelmişse, hakkını vermeyi düşünebilirsiniz. İş hayatınızda eğer bulunduğunuz ortamdan memnun değilseniz, değişiklik yapma şansına sahip olabilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her an gelişen fırsatlar karşısında, kendiniz yönlendirebiliyorsunuz. Fiziksel özelliğinizi maddesel kazançlarınızla paralel bir şekilde destekleyeceğiniz bir gün. İş yaşantınızla ilgili bazı konular kafanızı kurcalayabilir.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda karşılaşacak olduğunuz iniş ve çıkışların sizi çok fazla zorlamasına müsaade etmemelisiniz. Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için uygun zamandasınız ancak aceleci davrandığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konularında pek güvenilmez bir imajınız var. Ama iradenizle kırgınlıkların önüne geçebilirsiniz. İlişkileri yarı aşk yarı dostluk şeklinde sürdürme alışkanlığınız, gizli bazı endişelerin sonucu gibi. Daha problemsizbağlantıları için daha geniş ilişkiler gerekiyor. Parasal konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bunun sebebi birazda savurgan olmanızdan kaynaklanıyor. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacak.

13 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 42' 23" R
Ay
Akrep
09° 24' 18" R
Merkür
Koç
16° 02' 03"
Venüs
Koç
23° 45' 04"
Mars
Balık
25° 11' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 29"
Satürn
Balık
16° 02' 20"
Uranüs
Boğa
22° 00' 51"
Neptün
Balık
28° 43' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 23"
Lilith
Başak
22° 41' 07"
True Node
Koç
15° 37' 36"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>