Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hızın Artıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün havada aşk kokusu var ve bazı sebeplerden ötürü işler hayatınızın bu alanında kolayca ve doğal bir şekilde akıyor gibi görünüyor. Dikkat etmeniz gereken şey, sahi olduğunuzdan daha büyük, daha iyi ve daha parlak görünen bir şeyin dikkatini dağıtmadığınızdan emin olmak. Unutmayın, bugünün tavuğu yarının kazından iyidir. Elinizdeki iyi şeyleri saklayın.

Önünüzde bir bakıma tuhaf ve harika bir gün var. Bugün işinizi bitirdikten sonra, bugünü uzun bir süre hatırlamanızı sağlayacak bir şeyler çizme veya yazma dürtüsü hissedebilirsiniz. Kendinizdeki son değişikliklerin sonuçlarını görmeye başlıyor ve bu değişiklikleri ortaya koymanın bir yolunu arıyorsunuz. Ancak bunun için doğru kelimeleri bulmak zor olabilir. Ama konu bundan açılmışken, siz doğuştan bir yazar değil misiniz ki?

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

Etrafındaki insanlar ve durumlara uyum sağlayabilmek için düşünme biçimini biraz değiştirmen gerekiyor. Yeniliğe ve maceraya karşı bir ilgin olsa da, içinde tedbirli ve sabit olmaya iten bir güç de mevcut. Öncü tavırlarını kaybetmemeye bak, aynı zamanda pervasız tavırların da kurbanı olma.Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ufak mental farkındalık bir şey ifade eder. Bir dahaki sefere bir şelale gördüğünüzde bunu hatırlayın ve yalnızca yürümeyi planlayın. Orada durup yalnızca vakit geçirip ve dilek dileyip bir bozukluk atmak yerine bunu yapın. Bu fiziksel hareket uzun zamandır dinlenilmek için bekleyen hayallerinizi hatırlamanız konusunda size yardımcı olacak. Onlarda bir ses verin.

7 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Gün içinde yepyeni enerjiler, yeni fikirler ve yeni hevesler içinde olabilirsiniz. Kararlarınız ve düşüncelerinizde kıyaslama, karşılaştırma daha yoğun olabilir.

7 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça dinamik ve hareketli olduğun bir güne merhaba diyorsun. Çünkü sevgi gezegeni Venüs, ateş burcunda konumlanıyor. Tempon beklediğinden de yoğun olabilir. Eğer taşınmak isteyen bir Terazi burcuysan, alım satım konularında hızlı kararlar alabilirsin. Aile içerisinde, seni kıskandığını hissettiğin ama emin olamadığın kişilerin gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.

7 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi köşeye sıkışmış ve artık fedakârlık yapmaktan yorulmuş gibi hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızı da yerine getirmeye özen göstermelisiniz. Kaçma isteğiniz olumsuzlukları büyütebilir. İnsan ne olursa olsun kendinden kaçamıyor.

7 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sağlığınızı kontrol ettirmek doğru bir karar olabilir. Kişisel hassasiyetinizin olduğu olaylar ön plana çıkabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün olmayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde eksik olan kısımları toparlamak için uygun zamandasınız. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir.

7 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi iyi hissetmediğiniz noktalarda dostlarınızdan yardım almaktan çekinmeyin, sürekli güçlü durmaya çalışmayın.

7 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde işlerin gittikçe daha iyi bir hal alması muhtemel. Yapmanız gereken, sakin olmak ve durumun sonuçlarıyla o kadar ilgilenmemek. Geleceği kimse bilemez ve istediğiniz şekilde sonuç verecek ya da vermeyecek bir şeylere çok fazla bağlı kalmamalısınız. Bu sabah siz ve güçlü bir egosu olan birisi arasında küçük bir çekişme olabilir, ancak iyi haber şu ki; akşam olduğunda bu durum kendiliğinden çözülecek gibi görünüyor.

7 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızdaki karışıklığın çözülmemesi, hem kendinize hem de çevrenize karşı şüpheyle yaklaşmanıza neden oluyor. Şüphelerinizi yaratıcılığınızla desteklemek, olmayan şeyler üzerine kalp kırmanıza sebep olabilir. Buna kararlı olmadığınız için, günü pek memnun sonlandırmayabilirsiniz.

7 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün görüşeceğiniz kişiye karşı bilgiçlik taslamayın. Konuya da çok hakim olabilirsiniz. Bu işin uzmanı olsanız bile alçak gönüllü davranmak size kazandıracaktır. Bilmediğiniz konulara daha yumuşak bir tavırla yaklaşmalısınız.

7 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

7 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel sorumluluklarınızdan biraz olsun uzaklaşmak isteyeceksiniz. Kendinizi dış dünyada geri çekmek istiyorsunuz. Duygularınızı biraz daha anlaşılabilir bir şekilde ifade etmeye çalışın. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün. Hata yapacak olursanız, her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız.

7 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka büyük özlem duyuyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz gibi yaşamadığınızı düşünebilir ve kendinizi duygusal anlamda mutsuz hissettiğinizi düşünmeniz mümkün. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissedecek ve kafanızda geçirdiğiniz bir ilişkinin içinde olmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğinizilişkilerinde bile güvensizliklere yol açabilir. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak

7 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 29' 43" R
Ay
Başak
17° 42' 57"
Merkür
Koç
17° 12' 26"
Venüs
Koç
18° 25' 31"
Mars
Balık
21° 50' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 54"
Satürn
Balık
15° 37' 24"
Uranüs
Boğa
21° 46' 28"
Neptün
Balık
28° 34' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 21"
Lilith
Başak
22° 12' 22"
True Node
Koç
15° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>