Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Toparlayıcısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Tanımadığınız çekici bir kişiyle tanışmaya karar verebilirsiniz. Cazibeli Terazi flört havasında olabilir! Zaten bir ilişki içerisindeysen bile, güzel bir yüze karşı koymakta güçlük çekebilirsiniz. Fakat kendinizi belaya sokmamaya çalışın. Keyif almak ve biraz yakınlaşmak güzel şeyler. Gerçekten müsait olmadığınız sürece, bu kişiyle bir randevu planlamayın!

Birisi size bugün saatin kaç olduğunu sorarsa, onlara şu anın “doğru zaman” olduğunu söyleyin. Bu ifadenin, gerçekten hayatınıza dürüst bir şekilde bakmaya başladığınızda, günlük varoluşunuzda yarattığı farka dikkat edin. Planlamak ve organize etmek için geleceğe takılmaya devam ederseniz, şimdiyi yaşamanın mutluluğunu kaybedersiniz - dünden bugüne geleceğiniz yaratmak için çok çalıştığınızdır.

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Göksel açılar hayatında yeni bir periyodun başlamakta olduğunu işaret ediyor. Mod ise şu ankinden çok daha hafif olacak. Periyodun odak nokrası insanlarla iletişimi dengelemek ve aynı zamanda belli bir mesafeyi korumak. Yine de, geçmişten bazı olaylar karşına çıkarsa bunları görmezden gelmen pek mümkün olmayacaktır.Uzak bir yer ile iletişim kurma konuları hakkında yaşanacak aksaklık bugünü sinir bozucu yapabilir. Çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz tatilinizi dört gözle bekliyor olabilirsiniz ama, ailesi ya da işle ilgili bir takım görevler ve sorumluluklar aniden ortaya çıkabilir ve bu seyahatinizi ertelemeniz gerekliliği oluşabilir. Büyük ihtimalle böyle bir şeye gerek kalmayacak ama hem istediklerinizi yapmak hem de sorumluluklarınızı yerine getirmek için dikkatli planlamalar yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

8 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde kararsızlıklarınız ve ikilemleriniz artabilir. Sabırsızlık, acelecilik hatalı düşüncelere sizi itebilir. Sakin ve gözlemci olmalısınız. İlişkilerinizde yeni hevesler ortaya çıkabilir.

8 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinde beklemediğin biçimde iniş ve çıkışlar söz konusu olabilir. Hata sende olmayabilir ama sen yine de durumu düzeltmek için çaba sarf edeceksin. Uzun süredir devam eden bir ilişkin varsa, evlilik teklifi kapını her an çalabilir. Yaşam alanını daha konforlu hale getirebileceğin yeni dekorasyon önerilerini incelemeye karar verebilirsin. Evcil hayvanın varsa onun içinde dekoratif ürünlere göz gezdirebilirsin.

8 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün mümkün oldukça kuracağınız iletişimlerde fevri olmamaya çalışın. Konuşarak çözüme gitmeye çalışmalısınız. Bunu sürekli yapan biri olmanıza rağmen kendinizi oldukça tahammülsüz hissedebilirsiniz. Elinizden geldikçe gelişen ani durumlara karşı sakinliğinizi korumayı seçin.

8 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizde gelişme sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek ve yaratıcılığınızı kullanmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Maddi konularla ilgili başkalarından alacağınız destekler size farklı bakış açısı katabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

8 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize güvenmenizin ve ne istediğinizi bilmenizin oldukça önemli olduğu bir gündesiniz. Düşüncelerinize de dikkat etmelisiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi bir başkasına ya da başka bir şeye bağlılığınız açısından eleştirirken bulursanız, bu şaşırtıcı olmaz. Bugünün gezegensel etkileri, şeylere olan duyarlılığınızı artırabilir ve büyük ölçüde bu bağlılığı yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Bağlandığınız ilişkilerin ve taahhütlerin değerlendirilmesi,kendi gelişiminizin üzerinde duracağınız için iyi olabilir. Sadece konuşmaya direnmek konusunda dikkat edin. Bu başka bir günde olmuş olsaydı çok daha iyi olurdu.

8 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapamayacağınızı düşündüğünüz bazı şeylerde oldukça şaşırtıcı sorular elde edebilirsiniz fakat hepsini denemeye fırsatınız olmayacaktır. Gerçekten neyin kısıtlı zaman ve enerjinizi harcamaya değer olduğunu anlamak için bir süre düşünün, her fırsata atlamayın. Bazı arkadaşlarınız sizi kendi çıkarlarına uygun kullanmak için duygun sömürüsüne başvurabilir.

8 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınızda, bir süredir kafanızı kurcalayan konulara bir açıklık getireceksiniz. Amaçlarınız doğrultusunda, biraz soğukkanlılıkla hareket etmeye devam edin. Bugün her şey lehinize gelişecek. İş yaşamınız aksiyon kazanıyor

8 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

8 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bakış açınızın biraz olsun değişmeye başladığını hissedeceksiniz. Tercihleriniz konusunda daha temkinli ve dikkatli olmanız gerekiyor. Sorunlar ne kadar zorlayıcı olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizin de farkındasınız. Sizi endişelendirecek bazı durumlara da mutlaka hazırlıklı olmanız gerekiyor. Çabalamaya devam ettiğiniz takdirde her şey istediğiniz gibi olabilir.

8 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde. Bugünyaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız insanlarla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir

8 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 48' 12"
Ay
Akrep
19° 55' 01"
Merkür
Koç
26° 17' 15"
Venüs
Balık
21° 09' 31"
Mars
Balık
04° 41' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 04"
Satürn
Balık
13° 15' 36"
Uranüs
Boğa
20° 38' 42"
Neptün
Balık
27° 47' 43"
Plüton
Kova
01° 49' 12"
Chiron
Koç
18° 46' 20"
Lilith
Başak
19° 45' 23"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>