Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yüzleşme Vakti Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün,ve finansla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir ve bu durum birazcık göz korkutucu olabilir. Bir yığın bitmemiş işiniz m var? O halde paçaları sıvayın, işleri hallettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu eski işlerinizi halledince, hayatınızda yeni fırsatlar için yer açıldığını göreceksiniz. Ancak, sonraki günlerde sevgilinizle ilgili ekstra çaba göstermeniz gerekiyor, onu sonsuza dek ihmal edemezsiniz.

Bugün dünyada büyük bir fark yaratacak için yepyeni bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz! Belki de son zamanlarda bazı yeni kariyer hedeflerinde karar kıldınız. Veya kurnazca yatırımlarla gelir elde etmeye odaklanıyor olabilirsiniz. Odaklanmış kalmak önemlidir. Hiçbir şeyin veya kimsenin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Başkalarının cesaretinizi kırmasına izin vermek istemezsiniz. Şu anda kendinize inanmanız ve en değerli hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz konusunda kendinize güvenmeniz gerekir.

İş hayatınızda güzel rüzgarlar esiyor. Kendinizi organize bir hale soktunuz. Şüphesiz ki, bazı projelerinizi incelediniz ya da en azından yaklaşımınızı değerlendirdiniz. Mademki bu konuda tamamsınız, neden diğer organizasyon metotlarına da bakmıyorsunuz? Fakat kendiniz hakkında çok sabırsız olmayın: Öğrenmek bazen zaman alabilir!

Günün sonunda dinlenmek kendini biraz şarj etmek isteyebilirsin. Son birkaç günü zorlayıcı geçirmiş olabilirsin. Sinirlerin biraz fazla yıpranmış olabilir. Özel esanslarla ve tuzlarla uzun bir banyo keyfi yap ve aynı zamanda üzerindeki duygusal birikimi de boşalt. Ya da huzurlu bir yürüyüşe çık ve Toprak Ana ile bağ kur! Ayağının altındaki toprağa tüm stresini sal gitsin!An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir yer ile iletişim kurma konuları hakkında yaşanacak aksaklık bugünü sinir bozucu yapabilir. Çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz tatilinizi dört gözle bekliyor olabilirsiniz ama, ailesi ya da işle ilgili bir takım görevler ve sorumluluklar aniden ortaya çıkabilir ve bu seyahatinizi ertelemeniz gerekliliği oluşabilir. Büyük ihtimalle böyle bir şeye gerek kalmayacak ama hem istediklerinizi yapmak hem de sorumluluklarınızı yerine getirmek için dikkatli planlamalar yapmalısınız.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde düşündükleriniz, söyledikleriniz karşınıza gelebilir. Kadersel karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Geçmişten kişilerden haber alabilirsiniz. İstekleriniz ve duygularınızda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hakkında konuşan kişilerle karşı karşıya gelebilir ve olayları onlardan dinlemek isteyebilirsin. İletişim gezegeni Merkür, Güneş’in kalbinden geçecek. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Terazi burcuysan, yeni bir ilişki için aceleci olmayacaksın. Eleştirilerini açıkça söylüyor olman arkadaşlarının gerçek düşüncelerini senden gizlemesine neden oluyor. Bu tarz düşünceleri kendince seziyorsun.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

: İkili ilişkilerinizde bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Olaylar karşısında fevri hareket etmek yerine ne olduğunu anlamaya ve durumu anlatmaya çalışmalısınız. Konuşarak daha büyük sorun oluşmasını engelleyebilir ve olayların büyümeden çözülmesine sebep olabilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Söz konusu para durumunuz ise gereksiz harcamalara ya da israfa dikkat etmelisiniz. Destek bulmak konusunda da yorulabilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle ya da yeni birileri ile ilgilenme fırsatı yakalayabilirsiniz. İş konusunda özellikle sunum gibi konularda başarılı olabilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda elinizden gelen her şeyi yapıyor, hatta biraz aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Bazen başarıya giden yol, tam zıt yöndedir. Hayatın pek çok güzelliğinden kendinizi mahrum etmek yerine niçin zaman zaman kendinizi ödüllendirmiyorsunuz? Koca bir dilim cheesecake'i tadına vara vara mideye indirmek size bir haftalık bir doyum hissi bahşedebilir. En nihayetinde, dengeli bir beslenme ve spor, bir süre aç kalıp kendinizi zorlamaktan çok daha iyi sonuçlar verir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun süredir istediğiniz bir ev tadilatına nihayet başlayabilirsiniz. Çoğu konuda, başlangıcı bugün görmeseniz dahi yeşil ışığı görüyorsunuz. Çok çekici bir konu olmasa da finansal durumunuzla ilgili kafanızı epey yoracak hesaplar ve planlara girişmeniz gerekebilir. Sosyal bağlantılarınız ihtiyacınız olan birçok şeyde size yardımcı olacaktır.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sert enerjiler alıyorsunuz ve kendinizi ne zihinsel ne de fiziksel olarak iyi hissedeceksiniz. Şu an bulunduğunuz yaşam düzeninizin tamamen değişiklik gösterme ihtimali var. Olaylara yön vermek istiyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Tercihleriniz konusunda daha temkinli ve dikkatli olmaya çalışın.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle her zaman olduğundan daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Düşünmeden söyleyecekleriniz yüzünden canınız sıkılabilir. Alıngan bir tavır içine girmek yerine mantığınızla davranmaya çalışın. İşlere olan konsantrasyonunuz çok fazla. Bu nedenle çok çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı düşünmek yorgunluğunuzu azaltacaktır. Finansal alandaki değişiklikler, işinizde de hedeflerinize daha rahat erişmenize yardımcı olacak.

9 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 14' 01"
Ay
Akrep
12° 51' 15"
Merkür
Koç
25° 59' 25"
Venüs
Balık
20° 26' 46"
Mars
Balık
04° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 46"
Satürn
Balık
13° 11' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 06"
Neptün
Balık
27° 46' 25"
Plüton
Kova
01° 48' 39"
Chiron
Koç
18° 44' 19"
Lilith
Başak
19° 41' 32"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>