Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Açıklamaların Sarsıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

İnsanların olumlu tarafını görmeye çalışın. Rahatlayın ve kendi iç duygusallığınızı harekete geçirmeyin. Bu kargaşanın sorumlusu sizsiniz. Yaratıcı bir projede olmanın keyfini çıkarın. Yapmayı sevdiğiniz bir şey yapın, bu sizi gerçekten mutlu edecek. Havada, şu anki modunuzu yükseltecek bir his var.

Bugün, gezegenlerin enerjisi size "insanüstü" bir güç kazandırdığından, bugün çok fazla kuvvet ve kararlılık elde edeceksiniz. Dayanıklılığınız antrenmanlar ve diğer spor aktiviteleri için yüksek olacaktır. İşyerinde, büyük projeleri bitirmek ve başkalarını kendi bakış açınıza ikna etmek için iyi bir gün olmalı. Zam, terfi kampanyası veya politika değişiklikleri başlatmaya çalışmak gibi herhangi bir politik etkinlik de ayrıca yolunda gidecek olmalı.

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

İnsanlarla birçok derin ve özlü konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Tıpkı eski eşlerin ani itiraflarda bulunduğu, farklı tanışıklıkların yaşandığı bir pembe dizi de yaşıyor gibi hissedebilirsin. Ayaklarının yere sağlam bastığına emin ol ve insanların enerjilerinin seni etkilemesine izin vermemeye çalış. Yaşananlar bir televizyon dizisiymiş gibi yaklaşman senin için en iyisi olacaktır.Bugün daha pozitif ve kontrollü hissedeceksiniz, ki bu iyi bir şey; zira son zamanlarda biraz stres altındaydınız. Kendinizi daha keyifli hissedecek ve her şeyin yolunda olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kendinizi fazla zorlamanız gerekmiyor. Aslına bakarsanız, bugün en iyisi biraz sosyalleşmeniz ve paylaşımda bulunmanız, malum bunun gibi huzurlu günler her zaman ele geçmeyebiliyor. Arkadaşlarla yiyeceğiniz güzel bir yemeğin tadını çıkarın ve harika bir akşam geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Almak istediğiniz bir eğitim varsa karşınıza uygun fırsatlar çıkabilir, değerlendirebilirsiniz. Taşınma ya da emlak alım-satım konuları bir süredir gündeminizdeyse ilerleyebilirsiniz.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde hızlı karar değiştirebilir, şartlara göre hareket edebilirsiniz. Kardeşlerinizle ve akrabalarınızla bir yardımlaşma veyabirliği içine girebilirsiniz. Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son gülerde sessiz kaldığın konularda keskin açıklamalar ile güne damga vurabilirsin. Bu tavırların ile çevrendeki kişileri şaşırtabilir, beklenmedik tartışmaların içerisinde kendini bulabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Terazi burcuysan, bankalar ile olan görüşmelerin artış gösterebilir. Yakın arkadaşlarınla çeşitli organizasyonların planlamasına hazırlanabilirsin.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyden bunalmış ve duygusal olarak kendinizi yönetemediğinizi hissettiğiniz bir gün. Bütün sorumluluklarınızı hatta kendinizi bile geride bırakıp hiçbir şey düşünmediğiniz bir dünya düşlüyor olabilirsiniz. Ama bu vazgeçişin kariyer hayatınıza yansımamasına özen göstermelisiniz.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile haberleşmeleriniz fazla olabilir. Gün ilerledikçe kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Konuşmalar ve yazışmalar gündeminizi oluşturabilir. Gün içinde beklentilerinizde artış yaşanabilir. Akşam saatlerinde enerjinizi boşaltabileceğiniz aktiviteler yapabilirsiniz.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmek için başkalarına gerek duymadığınızı fark edebilirsiniz. Kendinizi keşfetmek, için oldukça uygun bir gündesiniz.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir Terazi olmak ne anlama gelir? Bugün bu soruyu kendinize sormanız için güzel bir gün. Alın size bir ipucu: Terazi bir tür egonun düzeltilmesi durumunu temsil eder, bu da gitgide dünyanın sadece sizin bir uzantınız olmadığını kabul etmek anlamına gelir. Aksine, dünya arzularınıza yenilmemenizi ve bunların gelişiminize giden yolda yalnızca kılavuzunuz olmasını önerir...

11 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık size iyi hizmet etmeyen bir şeyi, özellikle de bir tutum veya beklentinin hayatınızda yer tutup tutmadığınızı düşünün. İlişki dünyanızın bu hafta ve sonrasında daha fazla netlik kazanmasını bekleyebilirsiniz. İlişkilerinizden ne istediğinize dair daha güçlü bir fikir edinecek ve maddi konularda yolunuza bir ışık bulacaksınız.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Sitemlere aldırmamalısınız.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gezegenlerden alacak olduğunuz etkiden doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Var olan sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Sizi içten içe rahatsız edebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz

11 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 13" R
Ay
Akrep
19° 05' 15" R
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
24° 43' 07"
Mars
Balık
25° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 22"
Satürn
Balık
16° 06' 45"
Uranüs
Boğa
22° 03' 30"
Neptün
Balık
28° 44' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 06"
Lilith
Başak
22° 46' 20"
True Node
Koç
15° 35' 54"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>