Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Problemleri Gideriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Birinin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal boşluğunuzu doldurmasını istiyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Aşktaki paradoks, en az ihtiyaç duyduğunuz anda gelmesidir. Öyleyse, kendinize tamamlamak için gereken adımları atın. Eğer yapmazsanız, size çok yakışmayan şeylere sonsuza kadar bağlı kalacaksınız.

Bugün olabilecek en iyi aktivite içinde takım çalışması da barındıranlar olacak. Eğer daha önce işinizin bir parçası olarak ya da eğlence aktiviteleriniz içinde liderlik tecrübeniz varsa, bunun ne kadar umut verici, herhangi bir grup için başarıya ulaşma konusunda mod yükseltici olduğunu biliyorsunuzdur. Bugün her şey çok uygun, bu yüzden liderlik son derece tatmin edici olacak.

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Her şeyin yolunda ve mükemmel olduğunu düşünebilirsin fakat bir anda güçlü bir duygusal enerjiyle dolup taştığını hissedeceksin. Gözünü dört aç; bu tarz hisler neyle meşgul olursan ol aniden ortaya çıkar ve ekstrem bir yoğunluk getirir. Bilgi birikimini başkalarıyla paylaş; her şeyin cevabını tek başına aramaya çalışma.Bu akşam ilginç bir etkinliğe gitmek isteyebilirsiniz. Belki favori müzik grubunuz şehre geliyordur. Evde öylece oturmayın, çıkıp dışarıya eğlenin! Belki bir sanat etkinliği yer alacaktır ya da bir grup sizin en sevdiğiniz oyunu ya da müzikali sahneleyecektir, olamaz mı? Geceyi yaratıcı bir yapımda yer alarak geçirmek muhteşem olurdu. Sanatçı ruhlu kimselerle geçireceğiniz ilham dolu anlardan çok keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

10 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde düşündükleriniz, söyledikleriniz karşınıza gelebilir. Kadersel karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Geçmişten kişilerden haber alabilirsiniz. İstekleriniz ve duygularınızda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününe ailene ufak sürprizler hazırlayarak başlamak isteyeceksin. Ailen ile vakit geçirmek kendini iyi hissetmeni sağlıyor. Yaşam alanınla ilgili değişiklik yapmak için akşam saatlerinde alışverişe çıkabilirsin. Uzun zamandır ilişkisinde problem yaşayan bir arkadaşın varsa, senin öngörülerinden faydalanmak için görüşmek isteyebilir. Sorunlarını çözmesinde yardımcı olmak sana da iyi gelecek.

10 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş gereği kısa mesafeli seyahat planları yapabilirsiniz. İletişim trafiğinizin artacağı bugünlerde sinir ve stres durumlarına dikkat etmeli ruh sağlığınızı her şeyden üste tutmalısınız. Kendinize dinlenmek için zaman ayırmayı es geçmeyin.

10 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar, ziyaretler ve iletişim açısından oldukça canlı geçebilir. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınıza dair kendinizi huzursuz ve tedirgin hissedebilirsiniz. Bu kendinize artık yeni bir rota belirlemeniz gerektiği anlamına gelebilir...

10 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önünüzdeki gün, son aylarda yaşadığınız kişisel dönüşüm süreci bakımından tam zamanında çıkageliyor. Kuvvet ve kararlılıkla öne geçerken geleceğinize dair belirsizliklerin huzurunuzu kaçırmasına meydan vermiyorsunuz. Bugün, sizi motive eden hedef netleşiyor. Kendinize güveninizi tazeleyip tüm kuşkularınızla vedalaşıyorsunuz.

10 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni fikirler için hoş bir coşku hissiyle uyanabilirsiniz. Özellikle romantik ilişkiler hakkında hızlı ve keskin kararlar verme eğilimindesiniz. Zihinsel bir heyecan yardımcı olabilir, ancak çizgiyi aşıp sizi germemesi gerekiyor. Planlardaki değişikliklere ve bir miktar huzursuzluğa hazırlanın, bu aynı zamanda işleri halletmek için gerçek bir şans.

10 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşlerinizi yolunda gitmesi sizi şımartabilir ve her an hata yapabilirsiniz. Başarınızı perçinlemek istiyorsunuz. Aşk ilişkinizde ifade zorluğu yaşayabilir ve karşı taraf yanlış anlayabilir. Kendinizi sorgulamalısınız. .

10 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

10 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Sosyal hayatınız söz konusu olduğunda ise daha disiplinli olmanız ve tedbiri de elden bırakmamanız gerekiyor. Kafanızın içinde yer eden sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Harekete geçmek için uygun zamanı beklemeniz daha doğru olabilir.

10 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda doğabilecek yanlış anlamaları fazla büyütmemenizde fayda var. Hoş gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Başarınız, tecrübe ve kabiliyetlerinizi daha verimli alanlara yöneltebilmenize bağlı, cesur adımlarla değişiklik peşinde koşun. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı biraz yoluna sokacak. Sağlığınıza özen gösterin. Fazla sigara içmemeli ve soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız.

10 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 47' 11" R
Ay
Terazi
27° 53' 59" R
Merkür
Koç
16° 09' 37"
Venüs
Koç
22° 35' 13"
Mars
Balık
24° 27' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 25"
Satürn
Balık
15° 56' 59"
Uranüs
Boğa
21° 57' 41"
Neptün
Balık
28° 41' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 07"
Lilith
Başak
22° 34' 50"
True Node
Koç
15° 38' 55"
Son Güncelleme : 23/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>