Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tartışmalı Bir Gün! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Etkin adımlar atmanız gereken bir gün.

Tercihleriniz konusunda daha sabırlı olmanız gerekmekte. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da aklınızda bulundurmalısınız.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bunun size hata yaptırmasına da müsaade etmeyin. Daha temkinli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi kişisel olarak güvence altına alma arzunuz bir hayli yüksek. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Rahat hareket etmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu aklınızda bulundurun. Koşullar sürekli olarak değişim gösterecek olsa da ayak uydurmaya çalışın.

13 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün finansal konulara odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Harcamalarınızı kontrol etmek ve tasarruf yapmak için stratejik düşünmelisiniz. Gelirlerinizi arttırmak için farklı fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ayrıca,hayatınızda da finansal konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Projelerinizde maliyetleri göz önünde bulundurarak ilerlemek önemlidir. İlişkilerinizde ise bugün daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız gerekebilir. Karşınızdaki kişinin duygusal ihtiyaçlarına önem vermelisiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz konuştuğunuz, mesajlaştığınız bir kişi varsa, bu kişinin mükemmeliyetçi tavrı ve egosu sizi geri itebilir. Çalışan bir Terazi burcuysanız,ortamınızdaki rekabet ortamı sizi rahatsız edecek. Bugün, yakın bir arkadaşınızla yaşayacağınız problem gününüzün gergin geçmesine neden olabilir. Akşam saatlerinde telefon görüşmesi yapacağınız arkadaşınızla aranızda tartışma yaşanabilir.

13 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizden ödün verircesine çalışmanızın karşılıksız kalmasına üzülebilirsiniz. İlk adım olarak kendinizden ödün vermemeyi öğrenmeli, çalışma stilinizi ve her şeyi sadece işteki başarıyla belirleme fikrinizi değiştirmelisiniz. Emek vermekle akışı istediğiniz yöne çevirmenin aynı düzlemde olmadığını fark edin.

13 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. Gün içinde kendi iç uyumunuzu yakalayacaksınız. İlişkilerinizde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Akşam saatlerinde hareketli program yapabilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

13 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz ancak ilişkisel konularda zarar görmekten çekindiğiniz için de bu durumlar kaynaklanıyor olabilir.

13 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle birlikte daha çok zaman geçirmekten çekinmemelisin. Onlarla bir arada olmak kendini daha güçlü hissetmene sebep olabilir. Seni karşılıksız destekleyen insanların yanında olduğunu bilmek sana iyi gelecek.

13 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biriyle aranızdaki iletişim çok karmaşık hale geliyor. Elektronik araçlar, onlara gerçekten söylemeniz gereken şeyleri aktarma konusunda kötü birçıkarıyor. İkinizin baş başa görüşme zamanı geldi, bu yüzden bunu bugün planladığınızdan emin olun. Bazı varsayımlar altında çalışıyorsunuz ve bunlar doğru olsa da yanlış da olabilir. Bunları temizlettikten sonra belki de bu kişiyle yakınlaşmaya devam edebilirsiniz. Bugün ayrıca havada sizi hayatınızın bir alanında önemli bir değişiklik yapmaya teşvik edebilecek bir elektrik var. Bu konuda acele etmemeye çalışın. Sadece değişim olsun diye değişmeyin, gerçekten değişmesi gereken bir şeyi inceleyin.

13 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabırsız fakat kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, birçok probleminizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

13 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İstediğiniz şeye ulaşmak için biraz daha cesur bir tavır takınmanız gerekiyor. Cüretkar davranışlar size göre değil, bunu biliyoruz, ama bir şeyi istediğinizden eminseniz, onu elde etmek için ısrarcı olmakta hiçbir sakınca yok. O halde bugün, hayaliniz her ne ise ona doğru kararlı bir adım atmak için harika bir gün!

13 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konularında pek güvenilmez bir imajınız var. Ama iradenizle kırgınlıkların önüne geçebilirsiniz. İlişkileri yarı aşk yarı dostluk şeklinde sürdürme alışkanlığınız, gizli bazı endişelerin sonucu gibi. Daha problemsizbağlantıları için daha geniş ilişkiler gerekiyor. Parasal konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bunun sebebi birazda savurgan olmanızdan kaynaklanıyor. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacak.

13 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 57" R
Ay
Balık
25° 19' 45"
Merkür
Koç
19° 07' 43"
Venüs
Boğa
06° 14' 09"
Mars
Koç
02° 59' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 05"
Satürn
Balık
16° 56' 25"
Uranüs
Boğa
22° 35' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 46"
Lilith
Başak
23° 48' 33"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>