Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Vaktini İyi Kullanmak İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün sevgililinize odaklanman gerekebilir. Her ne kadarya da ev işleri ile meşgul olsanız da, sevgiliniz biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir. İçinizdeki romantizmin ortaya çıkmasına izin verin. Belki ona bir gül alabilir ya da kahvaltı masasına onun için tatlı bir not bırakabilirsiniz. Ona karşı sevginizi ifade ettiğinizden emin olun. Şu anda ekstra bir güven duygusuna ihtiyacı olabilir.

Bugün, sizin için alışılmadık bir gün; zihninizin mantık çerçevesindeki kısıtlarından kurtulacağınız ve hayal gücünüzü vahşi bir hale getirmenize izin vereceğiniz bir gün. Bu beyin fırtınası seansı, yaşam kalitenizi nasıl artırabileceğinize dair her türlü ilginç fikri doğuracaktır. Çok çalışıyor olabilirsiniz, ama çok zeki değilsiniz. Bugün, kendiniz için daha verimli ve daha fazla kişisel zaman kazanmanın yollarını düşünün. Görevlendirmeyi öğrenmeniz gerekebilir.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Duyguların genel olarak ortada; yani kendini gösteriyor. Normalde hassassındır ve çevrendeki enerjiyi bir sünger gibi emersin. Bugün olumsuz enerjileri içine çekmemeye gayret et. Çevrendekiler biraz stresli olabilir; malum bazı zorluklarla karşılaşmakta olabilirler. Korkularını veya öfkelerini empati yoluyla sezebilirsin. Kendine bir uyum baloncuğu yarat. Yumuşak müzikler çal. Işıkları da hafiflet ve hoş bir ortamda vakit geçir.Günün ilk saatleri, sonrakilere göre çok daha yumuşak ve akıcı olacak, o yüzden hiç vakit kaybetmeden işlerini bir düzene soksan ve belirsizlikleri yok etsen iyi olur. Sabah olaylar biraz daha rahat ve yumuşak ilerleyecektir. Ama akşama doğru üzerinde bir kısıtlama hissedebilirsin. Önünde uzanan haftanın planını yapmadan yatmamanı öneririz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla iletişim kurmak geçmişte sizin için zor olduysa bugün işlerin biraz değiştiğini hissedebilirsiniz. İnsanların motivasyonlarını daha iyi kavramaya başlayabilirsiniz ve bu da onlarla başa çıkmanızı kolaylaştırabilir. Sezgisel yetilerinizin iyi işlemesi sayesinde başkalarına dair hisleriniz yeni bağlar kurmanızı sağlayabilir. Bu akşam ise: Kutlamaya yapın! Biraz eğlenmek size iyi gelecektir!

13 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı günler motive olmanız zor olabilir ama eğer diğerlerinden daha kolay bir gün olsaydı, o bugün olurdu. Şimdi harekete geçmenizi sağlayan günü iyi değerlendirin. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda hemen çözülecek, sabırlı olun.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisindeki planlarına odaklandığın bugünde aklına zaman zaman eski hatıraların gelebilir. Gününü boşa harcamak istemiyorsun, arkadaşların ile görüşmek isteyebilir, onlarla vakit geçirmek için işlerini erkenden bitirmek isteyebilirsin. Doğruluğu konusunda tereddütler yaşadığın önemli şeyler bugün gündeme gelebilir. İşinden memnun olmayan bir Terazi burcuysan,değiştirmek için oldukça araştırma yaptığın bir gündesin. Maddi anlamda zorlandığını akşam saatlerine doğru daha iyi anlıyorsun. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin yaşadığı bir sorun seni de etkileyebilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dünyanız bugün karmaşık olabilir. Beklentilerinizle ilgili ortaya çıkan ummadığınız engeller motivasyonunuzu düşürmesin. Sadece şartları bugün zorlamamakta fayda var.

13 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Kişisel niyetlerinizi rahatça ortaya koyabilirsiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklara dikkat edin. Ticari konular gündeme gelebilir. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konulara yönelmek isteyeceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle planlar yapmak size iyi gelecektir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Almak istediğiniz radikal kararları almak için çok uygun. Evinizde veyerinizde pozitif etki bırakacak semboller ile günün ağır enerjisini üzerinizden atabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

13 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik engellerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Olabildiğince esnek olmaya ve değişen şartlara uyum sağlamaya çalışın.

13 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün burcunuzda seyahat etmeye devam edecek olan Ay, Satürn ile sert görünüm içinde olacak. Bugün kişisel hedefleriniz ile ailenizin sizden bekledikleri arasında kalabilirsiniz.Aile büyüklerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Taşınmak, ev almak veya satmak için uygun bir gün olmayacak.

13 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatinizi işlerinize odaklayacak, sahip olduğunuz bütün enerjiyi, ilerleme kaydetmekte kullanacaksınız. Başarılı olma şansınızın yüksek olduğu bir dönemden geçtiğinizden, atılım yapma fırsatlarını değerlendirmeye çalışmalısınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda oluşabilecek sürpriz gelişmeler var. Aslında hayattan fazlası ile keyif aldığınız bir dönemdesiniz. Fakat ufak problemlere de hemen baş kaldırabilecek bir haliniz de yok değil. Eğer dengeleri iyi koruyabilirseniz, herkesi arkadaşınız görmekten vazgeçebilirseniz aşkı kısa zamanda yakalayabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; günün ilk saatlerinden itibaren kişisel açıdan önem verdiğin konularla ilgilenmek isteyebilir, fiziksel görünümüne ve giyim tarzına ağırlık verebilirsin. Parterini yakından ilgilendiren bir alanda bir kararsız kalmış ve seçenekler arasında karar vermekte zorlanacak olabilirsin. Gökyüzü birçok seçim ve dileklerini destekliyor.

13 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 27" R
Ay
Koç
03° 14' 56"
Merkür
Koç
19° 29' 58"
Venüs
Boğa
06° 54' 11"
Mars
Koç
03° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 43"
Satürn
Balık
16° 59' 07"
Uranüs
Boğa
22° 37' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 34"
Lilith
Başak
23° 52' 09"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>