Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Daha doğru kararlar verebiliyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün istediğinizi söylemekte hiç zorlanmayacaksınız. Konuşmak isteyebilirsiniz ve bugün bu istek çok yönlü olarak artabilir! Doğru olmak erdemli bir şey, evet fakat bazen kiminle konuştuğunuza dikkat etmeniz gerekir. Örneğin, bir meslektaşınıza beceriksiz ya da sevgilinize fazla kilolarının olduğunu söylemeyin. Daha nazik ve sevgi dolu bir dille yaklaşın.

Etrafınızdaki insanlar bugün biraz gergin olabilir. Günün enerjisi insanların ruh hallerini yoğunlaştırabilir. Patronunuzdan zam istemeniz veya yöneticinize şikayette bulunmanız için en uygun zaman muhtemelen bugün değil. İş arkadaşlarınız meşgul ve endişeli görünebilir. Mükemmel pazarlama stratejinizi önermek için daha iyi bir gün bekleyin. Bu şirketin moralini nasıl arttıracağınıza dair düşünceleri kendinize saklayın, çünkü bugün insanlar daha az yenilikçi olabilir.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

Her türlü partnerlik gündemde olacak. Bir ilişkinin belli bir yönü sona ermiş gibi gözükse de, gerçekler görünenin tam tersi olabilir. Yepyeni bir evreye adım atıyorsun. Şu anda hissettiğin her kaygı, bilinmeyenin kaygısı. Fakat esnek ve uyumlu olabilirsen başın düşündüğün kadar ağrımayacak. Ayrıca herhangi bir karar alırken, kısadan öte uzun vadeli düşünmelisin.Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 00:07'de 20 derece Koç burcunda dolunay meydana geliyor. 00:58-19:23 arası Ay, boşlukta ilerliyor. 19:23 olduğunda Boğa burcuna geçiyor. Evlilik ve ilişki konularınızın üstünde meydana gelen bu dolunay, güzel giden ilişkinizde çatlaklara sebep olabilir. Hem siz hem karşı tarafın gergin bir günde olacağınızı unutmayın. Tepkilerinizde ölçülü davranın. Ortakaçmışsanız ortağınızla aranızda fikir uyuşmazlıkları olabilir. Jüpiter ise uyuşmazlıklarda eğer sakin kalırsanız eskisinden daha güzel bir ilişkiye devam etmenizi sağlayacaktır. Eğitimde şansınız açık olacaktır. Dolunay detayları için tıklayınız.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha doğru kararlar verebiliyorsun! Ay, bugün 19:23'e kadar boşlukta hareket ediyor. Gökyüzü kısa bir süre sonra sana iyi haberlerle gelebileceğinin sinyallerini veriyor . Sabırlı davrandığın sürece istediğin her şeyi elde edebilirsin. Daha önce yaşadığın hayal kırıklıklarını atlattın. Artık, daha doğru kararlar verebiliyorsun. Bu durumdan gayet memnunsun.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailesel bazı mevzular gerilmenize ve stresinizin artmasına sebep olsa da yeteri kadar gayretle bazı şeyleri değiştirebileceğinizi unutmayın. Olduğunuz yerde üzülmek yerine harekete geçin. Bunlar sürekli benimi bulacak fikri sizi çözüme götürmez. Bunu en iyi siz biliyorsunuz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Gevşeme ihtiyacında olacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili konularda mücadele gerektiren koşullar olabilir. Arkadaşlıklarınız da kendinizi çok daha canlı ve hareketli hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni konular gündeme gelebilir. Yavaşlamak isteyebilirsiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayal kurmak sizin odak konunuz olabilir. Bilakis doğru adımlar ile başarılı olacak ve başarının tadı ile hayatınızı uzun süre yönlendirebileceksiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık konuları bugün gündeminizi her zamankinden daha fazla meşgul edebilir. Birlikteliğinizde ve birebir ilişkilerinizde daha fazla denge, uyum ve adalet beklentileriniz olabilir. Gece yarısı meydana gelen dolunay ilişkinizle ilgili bir farkındalık ve karar anı olabilir.

14 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize iyi davranın, çok yüklenmeyin ama işlerinizi yarına bırakmadan şimdi halledin. Günlük yaşamda biraz temkinli olmanız gerektiğini hissediyorsunuz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızdaki zorlayıcı kişi ve koşullar zamanla sizi güçlendirip, tecrübe kazanmanıza yardım edecek.İçinde bulunduğunuz zorlu koşullardan sıyrılmak için acele etmeyin. Her şeyin bir vakti var. Zaman tüm zorlukların üstesinden gelecektir. Ortaklıklar gündeme gelebilir. Son kararı iyice düşünerek vermelisiniz.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak .

14 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burcu şansınız yön değiştiriyor. Geçtiğimiz senenin en şanslı burcu sizdiniz. Şimdi kendi kişisel yeteneklerinizi, öz isteklerinizi ortaya çıkarma vaktiniz geldi. Çalıştınız, para kazandınız, belki ideallerinize ulaştınız, tamam. Artık ruhunuz için çalışmanız, kalbinizi doyurmanız gerekiyor.

14 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; birkaç gündür koşulların sana bağlı olmaması ve olayları kontrol edememen seni yormuş olabilir. Bugün aldığın kararları uygulayabilir, durum değerlendirmesi yapabilirsin. Toplantı ve görüşmelerden sonuç alabilir artık önüne bakabilirsin. Akşam saatlerinden itibaren para konuları gündeme gelebilir.

14 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 33' 47"
Ay
Akrep
16° 55' 52"
Merkür
Koç
26° 10' 02"
Venüs
Balık
20° 51' 30"
Mars
Balık
04° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 59"
Satürn
Balık
13° 13' 56"
Uranüs
Boğa
20° 38' 01"
Neptün
Balık
27° 47' 10"
Plüton
Kova
01° 48' 58"
Chiron
Koç
18° 45' 29"
Lilith
Başak
19° 43' 46"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>