Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Net Bir Karar Verebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 40%

Bugün yeni bir sosyal gruba katılmayı düşünebilir ve monotonluktan sıkılmış olabilirsiniz. Sürekli aynı arkadaşlarla zaman geçiriyorsanız, bazı şeyleri körüklemek için iyi bir gün olabilir! İlgi alanlarınızı paylaşan bir kulüp veya topluluk grubuna katılın. Kafa denginiz olan insanlarla tanışın ve utangaç olmayın. Doğal mizah anlayışınızın bugün insanları cezbetmesine izin verin.

Kariyerinizi ve finansal durumunuzu ilgilendiren planlarınız tamamen durmuş olabilir ve bu durum kendinizi depresif, kızgın ve panik içinde hissetmenize yol açabilir. Bu tuzağa düşmeyin. Bu, kalıcı bir durum değil. Birkaç gün içinde şartlar yumuşayacak ve eski temponuza geri döneceksiniz. Bu arada, kendinize karşı acımasız olmayın. En sevdiğiniz restorana gidin, kendinize bir hediye alın, öğleden sonranızı güzellik salonunda geçirin. Hiç olmazsa kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Kendi hayatın üzerinde tam güce sahip olduğunu iddia etmiyorsun. Bunu söylemek elbette ki yaptığın şeyler konusunda bir başkasından daha az etkili olduğun anlamına gelmez. Yine de bugün savaşını her zamankinden farklı bir savaş alanında vermen gerekebilir. Bu değişimi kabul edebilecek misin? Değişime açık olan, özellikle de kariyer alanında, her ne ise başka seçeneceğin olmayabilir. Bugün gerilimli olacak!Bugün söylediğin gerçek, birisini incitebileceğinden, kelimelerini dikkatlice seçmen gerekecek. İnsanların hislerine olan ilginiz hakikidir, fakat dürüstlüğünüz sizin için eşit derecede önemlidir ve hatta küçük bir yalan bile kendi imajınız üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahiptir. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir trene duran bir araçta yakalanmakta daha rahat olursunuz bir yalanınızın yakalanmasındansa. Belki de dürüstlüğünüzün başkaları için endişelerinizden ve diğer her şeyin eşit bir biçimde olmasından kaynaklandığını hatırlamanız size yardımcı olur. Bu muhtemelen sizin için çok daha önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini yanıltmamaya çalış. Görmek istediğini görmek gerçek bir tercih olabilir, işin sonunda gerçekler canını acıtsa da. Yarattığın yanılsamalar uzun zaman sürse bile asla kalıcı değillerdir! Kendinle bu tarz bir rus ruleti oynamaktansa at gözlüklerini çıkar ve yüzleri. Canını yansa bile, yarattığın yanılsama patladığı andakinden çok daha az olacaktır.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün açıklık ve dürüstlük ile gizlilik ve yanıltma durumları her alanda gündeminiz olabilir. Bazılarınız kendine dair bazı yanları gizlemek isteyecektir. Bazıları ise karşısındaki tarafından yanıltılabilir. Arkanızdan dönen durumlar önünüze gelebilir. Bazı ilişkilerde mesafeleşme olabilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimin konusunda soru işareti yaşıyorsan bugün bu konuda net bir karar verebilirsin. Arkadaşların ile fikir alışverişinde bulunman etkili oluyor. İletişim gezegeni geri giderken maddi açıdan olanaklarını sorguluyorsun. Yeni alacağın bilgisayar için ailenden yardım isteyebilirsin. Diz ağrıların artabilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle komşularınızla aranızda soğukluk olabilir. Hata veya suç kimde konusunu bir kenara bırakarak tekrar o samimiyeti yakalamak için bugün bir adım atabilirsiniz. Büyüklük yaparsanız kazanan siz olacaksınız. 

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın. İletişimde olduğunuz insanlara dikkat edin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın gereksinimlerini inceleyin. Geçmişte yararlandığınız bir çok şey artık geçerli olmayabilir. Size çok değerli olan bir şeyi değiştirmeniz gerekebilir, ancak onun gerçekten değerli olup olmadığını incelemeniz gerekir. Artık yararlı olmayan şeylere tutunmaktan kaçının.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ve arkadaşlarınız finansal konularda hemfikir olmayabilirsiniz ancak o kadar çok ortak yönünüz var ki bu bir sorun yaratmıyor. Paranın aranıza girmesine hiçbir zaman izin vermemelisiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Başak burcunda seyahat edecek.Biraz yalnız kalmak isteyebilir, kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz. Spiritüel yönünüzü güçlendirecek aktivitelerde bulunabilir, manevi yönünüzle bağ kurmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güneş ile Mars arasındaki karşıtlık evlilik hayatınızda veortaklıklarınızda yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak .

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden ayrılmak istiyorsanız, iyice düşündüğünüzden emin olun. Bugün eski bir meslektaşınızdan, işiniz ile ilgili çok önemli bilgiler edineceksiniz. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda inişler ve çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevgilinizle aranızda çıkabilecek tartışmalar kolaylıkla halledilebilecek türden. Panik yapmayın her şey yoluna girecek. İşinizle ilgili çok büyük istekler içine girebilir, sabırsız ve öfkeli bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Geriliminiziarkadaşlarınıza ve yakın akrabalarınıza yansıtmaktan kaçının. Parayla ilgili bir probleminize geçici bir çözüm bulduğunuzdan beri daha rahatsınız. Ama sıkıntınız geçmiş değil.

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 26' 22"
Ay
Akrep
15° 23' 59"
Merkür
Koç
26° 06' 09"
Venüs
Balık
20° 42' 13"
Mars
Balık
04° 24' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 24"
Satürn
Balık
13° 13' 05"
Uranüs
Boğa
20° 37' 40"
Neptün
Balık
27° 46' 53"
Plüton
Kova
01° 48' 51"
Chiron
Koç
18° 45' 03"
Lilith
Başak
19° 42' 56"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>