Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Soru İşaretleri Bitiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Büyük olasılıkla aşk hayatınızla ilgili bir söz vermeniz ya da vaatte bulunmanız istenebilir. Bu kesin adımı atacak mısınız? günün sorusu bu. Bugün ve önümüzdeki birkaç gün içinde, yaptıklarınızı kanıtlamak zorunda kalacaksınız ve bu çok büyük ihtimalle romantik ilişkilerinizden kaynaklanıyor. Bu sefer kaçmak yok. Düşüncenizi söylemenin zamanı geldi.

Yeni sistem veya prosedürü uygulamak için iyi bir gün. Son zamanlarda mesleğinizde öğrenmek ve büyümek için çok çalıştınız ve şimdi öğrendiklerinizden bazılarını kullanmaya başlama zamanı gelmiş olabilir. İş yerinde konuşmaya başlayın ve bu yeni bilgileri pratik bir şekilde kullanın. İnsanlar, ilerlemekte ve çalışmakta olduğunuzun farkına varabilir ve katkılarınızı takdir edeceklerdir.

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Ruh halin inişli çıkışlı seyrediyor. Neden duygularının kararsız olduğunu anlamayabilirsin. Ama bu durum da günün enerjisinin bir parçası sadece! Kendini, tıpkı bir film karakterini gözlemler gibi izle. Bir konuda öfkelenirsen, kendini hemen suçlama. Kendini kontrol etmek için elinden geleni yap ve yoluna bak. Öfke patlamalarına bir filmden kareler olarak bak. İşte şimdi de yeni sahneye geçiyoruz!Bugün özel kadınınıza onu ne kadar önemsedinizi söylemekten çekinmeyin. Şefkatinizi dile getirmek ve gelecek planları yapmak için mükemmel türden bir gün. Aile kurmanın sizin için önemli olup olmadığını ve birlikte yaşamak istediğiniz yer gibi detayları konuşuyor olacaksınız. Bazı noktalarda farklı fikirleriniz olsa da çözülemeyecek hiçbir şey olmayacak. Birlikte geçireceğiniz keyifli bir günün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün romantizmde ilerleme kaydedebilirsin. Eğer birisiyle bir süredir görüşüyorsan, bu insan için hislerinin gittikçe kabardığını farkedeceksin. Aynı eve çıkmayı teklif etmek gibi, bu kişiye karşı cesur bir adım atabilirsin. Hatta yüzük alıp bağlılık teklifinde de bulunabilirsin! Bu tarz, büyük bir girşimde bulunmak için hazırsın. Fırsatı sakın kaçırma.

14 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Gün içerisinde aşk ilişkilerinizde bir tercih ve karar gündeme gelebilir. Duygularınızın ve beklentilerinizin arkasında durmak isteyebilirsiniz. İlişkiler bugünlerde emek veya sabır gerektirebilir. Geçmiş bir ilişki ortaya çıkabilir.

14 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz gelişmeler kafandakileri açığa çıkarabilir. Düşüncelerinin gerçeğe dönüşmesi birtakım tedbirleri de beraberinde getirebilir. Tepkisiz kaldığın konularda artık fikirlerini dile getireceksin. Çevrendeki gereksiz kişilerden kurtulman, hayatında rahatlamaya sebep olacak. Eğer ilişkinde sorunlar varsa, ilişkinde yaşadığın duygusal sıkıntılar, sevgilinle aranızın açılmasına neden olabilir.

14 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda özgürlük istiyor olabilirsiniz. Özel alanınıza müdahale edilmiyor olsa bile kendiniz sıkışmış hissederek yalnız kalmayı seçebilirsiniz. Hislerinizde adil, tutarlı olmalı ve partnerinize manevi bir yorgunluk yaşatmamaya özen göstermelisiniz. Farklı açılardan bakmaya, empati kurmaya önem verin...

14 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde karar alabilir, bazı konuları daha kolay idrak edebilirsiniz.

14 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz istekli, daim tetikte ve öğrenmeye hazırsınız. Yeni fikirler üreteceksiniz. İşte detaylar devam eder.

14 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini yanıltmamaya çalış. Görmek istediğini görmek gerçek bir tercih olabilir, işin sonunda gerçekler canını acıtsa da. Yarattığın yanılsamalar uzun zaman sürse bile asla kalıcı değillerdir! Kendinle bu tarz bir rus ruleti oynamaktansa at gözlüklerini çıkar ve yüzleri. Canını yansa bile, yarattığın yanılsama patladığı andakinden çok daha az olacaktır.

14 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı gerçeklerle yüzleşmek, ilk başta biraz can sıkıcı olsa da uzun vadede sizin için güçlendirici ve yol gösterici olacaktır. Aynı anda birçok şeyle ilgilenmek yerine bir öncelik sırası yapıp tek bir şeye odaklanmak, kabaran sorumluluklarınızla baş etmek için iyi bir yöntem olabilir. Sağlık odaklı yeni girişimler başlatılabilir.

14 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevrenizde doğru kişilerin olması sizin için çok önemli. Aksi taktirde kolaylıkla olumsuz motivasyon alıyor ve çok çabuk günlükakışına bunu kolayca yansıtıyorsunuz. Bir konuda destek arayışlarına girebilirsiniz..

14 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak .

14 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte ilişkinize heyecan katacak bir şeyler yapmalısınız. İş yerinizde hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyorsunuz ve çok azimlisiniz. Bugün kendinizi enerjik ve coşkulu hissedeceksiniz.

14 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısmet ve mutluluk dolu bir gündesiniz! Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi bugünlerde sanki cezbdiyor gibi. Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz. Her şeyin yolunda gittiğiortamında, boşluğunu hissettiğiniz bir şey var! Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Uzun zamandır devam eden maddi sıkıntılardan kurtulmanız an meselesi.

14 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 16' 27" R
Ay
Yay
12° 27' 55"
Merkür
Koç
16° 04' 32"
Venüs
Koç
27° 00' 14"
Mars
Balık
27° 13' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 09"
Satürn
Balık
16° 17' 03"
Uranüs
Boğa
22° 09' 46"
Neptün
Balık
28° 48' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 29"
Lilith
Başak
22° 58' 41"
True Node
Koç
15° 30' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>