Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eğlenmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak olarak daha kontrollü olmalısınız. İlişkinizden yana sorun yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Olumsuzluklara takılı kalmamalısınız.

Mesleki olarak daha bilinçli olmalısınız. İhmalkar davranmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gereken bir süreçtesiniz. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zorlu açılar altındasınız ve bu da sizi fazlasıyla karmaşa içerisine girebilir. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Planlı ve programlı hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Her türlü gelişmelere kendinizi hazırlıklı hissetmeniz gereken bir gündesiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün seyahat planları yapabilir ve yeni yerler keşfedebilirsiniz. Eğitim konularında ilginizi çeken şeylere odaklanabilirsiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, burcunuzda bir Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Güven vermeyen ve yarım kalan konuları çözüme kavuşturacaksınız. Katılacağınız ortamlarda kültür, yaşam biçimi, fikir bakımından farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Akrabalarınızın özel hayatıyla ilgili şaşırtıcı haberler duyabilirsiniz. Çalışan bir Terazi burcuysanız hafta içinin yoğunluğunu üzerinizden atmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinizi eğlenceye ayıracaksınız.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz konumdan rahatsızlık duymak sizi bir sonraki aşamaya götürmek için tetikleyebilir. Bunu pozitif anlamda kullandığınızda yaşadıklarınızın da pozitif yönde olmasını sağlayabilirsiniz. Düşündükçe içinden çıkamadığınız durumları daha fazla düşünmeyi bırakmalı ve gerçekten ne istediğinizi bilip buna odaklanmalısınız.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzdaki güneş tutulması o dönemde eşiniz ve ortaklı işler konusunda yeni koşullara işaret ediyor. Aynı zamanda uzaklarla ilgili işler de sizi meşgul edebilir

14 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan arkadaşlık ilişkilerinizin artacağı bugünlerde çevrenizdekilerle fikir alışverişinde bulunabilir, hayallerinize giden yolda güzel atılımlar yapabilirsiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır ertelediğin bir ziyareti gerçekleştirmek için istekli olabilirsin. Sürekli ileri bir tarihe attığın işlerle ilgilenmek seni rahatlatacak. Bu sayede kendine daha çok zaman ayırabileceksin.

14 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün önceliklerinize odaklanmak ve sürecin tadını çıkarmak her zamankinden daha doğal geliyor. Bugün işinizle ilgilenmek için iyi bir enerjiniz var, bu nedenle değerli bir şeye çaba ve enerji harcadığınızdan emin olun. Sorumluluklarınızı yerine getirmek tatmin edicidir. Yine de karar almayı bir kenara bırakmak ve bunun yerine yapmanız gereken işi bitirmeye odaklanmak en iyisi olabilir. Neyse ki öncelikleriniz ve yetenekleriniz konusunda olağanüstü bir anlayışa sahipsiniz. Para,ve sağlık konularına ölçülü ve disiplinli bir yaklaşım, ileride büyük ödüller getirebilir.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi, bugün enerjik ve atak olabilirsiniz. Ayrıca sağlık açısından şifalanma yaşamanız mümkün. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısmet ve mutluluk dolu bir gündesiniz! Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi bugünlerde sanki cezbdiyor gibi. Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz. Her şeyin yolunda gittiğiortamında, boşluğunu hissettiğiniz bir şey var! Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Uzun zamandır devam eden maddi sıkıntılardan kurtulmanız an meselesi.

14 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>