Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Konsantrasyonun Dağılabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün, ailenizin sizin için özellikle önemli olduğu bir gün olabilir. #SignName# erkeklerinin büyük kalpleri vardır ve siz de istisna değilsiniz. Sevdiklerinizin kalbinizde özel bir yeri var, şu anda da onların desteklerine ve varlıklarına ihtiyacınız olabilir. İçinde bulunduğunuz stres hakkında birileriyle konuşmaya karar verebilirsiniz. Konfor ve besleyici olma konusunda bu kişiye güvenin ve yakında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

İyimserlik ve öngörü, hayatınızın sorumluluğunu üstlenip yeni fırsatlar aradığınız için bugünün anahtar kelimeleri olacak. Başkalarıyla konuşma, hem kişisel hem de kariyer açısından muhtemel genişlemeye yönelik fikirleri ortaya çıkarıyor ve bir takım mektuplar almanız veya telefon görüşmeleri yapmanız olası. Belki başka bir şehre taşınmayı bile düşünebilirsiniz. Acele etmemeye dikkat edin. Dikkatli bir şekilde planlarsanız, her şey istediğiniz yönde gidecek.

Ruhani ve mistik bir eğilimi olan insanlarla sosyal bir şekilde evinizde toplanabilirsiniz. Bir sürü tuhaf ve büyüleyici deneyimler anlatılabilir ve bunlardan biri de sizinki olabilir. Misafirlerinizden birisi özellikle metafiziksel bir organizasyon veyaolarak bu grubu resmiyete dökmeyi önerebilir. Bu fikri dikkate alabilirsiniz. Bugün böyle bir konsept oluşturmak için doğru zaman.

Hatanın olmadığı bir gün. Hatta kaygan ve değişken doğan, hiç kimse fark etmeden çatlaklar arasından yol alarak yolunu bulacak. Yine de, sahnenin ortasında rol alman gerektiğini öğrenebilirsin. Tercih senin tercihin olduğu sürece bir sıkıntı yok. Senin için bugün bağımsızlık temel tema. Zincirlerini kırdıkça genel modunun da o kadar iyi olduğunu göreceksin.En son ne zaman kalem ve kağıt kullandınız? Bilgisayar çağında olduğumuz şu günlerde, bu mükemmel araç gereçlerin yerini klavye aldı. Yürümek nasıl size temiz hava sağlıyorsa, kalemle yazı yazarken ortaya çıkan kineztetik ve ritmik hareketler de fark ettiğinizden çok daha fazla sizi sakinleştiriyor hatta iyileştiriyor. Kağıt üzerinde ellerini hareket ettirmek kendini iyi hissetmeni sağlayacak ve her zaman erişemeyeceğini düşündüğün yerlerin kapılarını aralamış olacaksınız. Bugün biraz bunu deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat ancak sizin izin verdiğiniz ölçüde karmaşık hale gelebilir. Aslında her şey basittir ve dümdüz akıp gider; bu da doğru yolda olduğunuza dair bir işarettir. Unutmayın ki yolunuz şu an biraz eğri büğrü görünse de takıntı haline getirilecek bir durum yok. Siz yaygara koparmayı gerektirmeyecek şeylere aşırı tepki verdikçe işleri kendiniz için daha da zorlaştırıyorsunuz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hızlı gelişmeler olabilir. Kazançlar ve gerekli ödemeler gündeminizde. Karşınızdaki kişilerin düşünce ve tavırlarına fazlaca takılarak, kendi değerinizi insanların gözünden belirlemediğinizden emin olmalısınız. Manevi tarafı besleme zamanı.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündeminde yaşanan ani değişiklikler konsantrasyonunu dağıtabilir. Aile içinde yaşanan hukuksal problemleri olumlu bir sonuca ulaştırıyorsun. Kendinde yapacağın estetik dokunuşları konusunda uzman birine yaptırmak istiyorsun. Bu konuda daha önce deneyimi olan arkadaşlarından öneriler alabilirsin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras konularınızda ani karar alarak fikir değişikliğine gidebilirsiniz. Aileniz bu değişiklik konusunda oldukça şaşıracaktır. Artık hayatınızda huzur arayışınız en büyük etken olma yolundadır. Huzurun ve mutluluğun olmadığı bir maddiyat kimseye yarar getirmeyecektir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde parasal konular üzerinde daha çok düşünebilirsiniz. Başkalarının desteğine daha fazla ihtiyacınız olabilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardaortamınızda olan bazı olayları şahsi algılamak sizi yorgun düşürebilir. Bu sebepten daha az küçük olayları umursamalısınız.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık düze dönerek hız kazanıyor. 7 Ocak 2021'e kadar devam edecek olan bu süreçte ilişkiler açısından yorucu bir dönem geçirebilirsiniz. Evlilik, ortaklık, birliktelik konularında pürüzler, engeller yorucu olabilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her gün yalnızca bir kişiye odaklandığınızda, ofiste söylentiler oluşmaya başlar. Nedenini anlıyorsunuz değil mi? Eğer hislerinizin açığa çıkmasından korkuyorsanız bakışlarınızı onun üzerinden uzaklaştırmalısınız.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Yeni kazanç kapıları arayabilir, bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Mars'ın ilişkiler ve ortaklıklar evinizde 10 Eylül'den beri devam eden geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor. Önümüzdeki günlerde ikili ilişkileriniz daha rahat ilerleyecektir. Geçmiş problemlerinizi geride bırakmalı ve ilişkinizin geleceğine odaklanmalısınız.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değişim ve yükselmek istiyorsunuz. Yeni beceriler veya teknikler biriktirmek için hazırsınız. Kendini yeniden değerlendirme ani kazanımlar getirecektir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın geleceğinden bir beklentiniz yok, küçük mutluluklar size yetiyor. Dikkatli olmalısınız, size yeten, sevgilinize yetmeyebilir. Bu durumu böyle sürdürmeye çalışmayın. Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz bugün başınızaaçabilir. Biraz da kenarda durup ilgisiz kalabilmeyi denemelisiniz. Dostlarınızdan aldığınız maddi destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Perhize başlama vaktiniz çoktan geçti!

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 26" R
Ay
Oğlak
15° 02' 37"
Merkür
Koç
16° 37' 48"
Venüs
Boğa
00° 04' 03"
Mars
Balık
29° 08' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 30' 31"
Uranüs
Boğa
22° 18' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 58"
Lilith
Başak
23° 15' 14"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>