Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Keyifli bir akşam geçirebilirsin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Son zamanlarda, günlük rutininiz konusunda halsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Ama bugün, alarm sizi aniden uyandıracak. Yardımınızın acilen gerekli olduğunu anlayabilirsiniz ve boşa harcayacak zamanınız yok. Tek bir iyi belirlenmiş hedefe tüm enerjinizi vermeniz gerek. Genellikle projeden projeye atlıyorsanız, bu sizin için bir değişiklik olacak.

İmkansızın gerçekten olabileceğini hayal etmek mantıklı mı? Evet, bugün olabilir! Son bir kaç hafta boyunca bir proje üzerinde çok çalışıyor olabilir, bir satışı tamamlamaya veya bir terfi almaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Bugün, teşvik edilebilir ve çok çalıştığınız için ödül alabilirsiniz. Kendinizle gurur duymak için iyi bir nedeniniz var!

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Hırsların üzerine düşünmek için güzel bir gün. Yaşamdan tam olarak ne istediğini çözümlemek, hedefler koymak ve hayallerini gerçekleştirmek konusunda hayati önem taşır. Genelde, bu hedeflere ulaşmak için yapılması gereken basittir:karar vermek ve ilk adımı atmak. Mesela, eğer hayalin ideal bir partner bulmaksa ve sen böyle bir kişiyle mevcutta birlikte değilsen, yapılacak ilk şey mevcut ilişkiyi sonlandırmaktır. Korku, kaygı ve güven eksikliği ise sana sadece hareket kısıtlaması yaratır...Bugün yeni keşfettiğiniz yeni bir grup insanla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Genelde sahnenin merkezinde olmaktan hoşlandığınız için, kendinizi en iyi ışıkta sunmak isteyebilirsiniz. Ancak işi gösterişle karıştırmamaya dikkat edin. Özellikle yeni bir kalabalığın içinde arka planda kalmak iyi bir seçim olabilir. Neden liderlik yeteneklerinizi yakında onların keşfetmesine güvenmiyorsunuz? Daha sonra mutlulukla tüm grubun yararı için onları iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

15 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Ay'ın Uranüs ile kavuştuğu sabah saatlerinde finansal konularınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı kapatabilecek tutarlar elinize geçebilir. Ay ve Venüs karşıtlığı nedeniyle eşinizin maddi durumuyla ilgili zor durumlar yaşayabilirsiniz. Ay ve Satürn arasındaki güzel açının etkisiyle aile yaşamınızda yaşadığınız problemlerde uzlaşma sağlayabilirsiniz. Yeni bir gayrimenkul yatırımı düşünebilirsiniz.

15 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyifli bir akşam geçirebilirsin! Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Gün içerisinde etrafındaki insanlar hatta kendin de ayaküstü muhabbetlerden ziyade önemli ve geleceğe yönelik planlara dair konuşmalara dâhil olabilirsin. Kendinle ve hedeflerinle ilgili kendine daha sert motivasyonlarda bulunabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte arkadaşlarınızla buluşabilir, keyifli bir akşam geçirebilirsin.

15 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk veya ilişkilerden yana güzel gelişmeler yakalayabilirsiniz. Belki de uzun zamandır sizi üzen konularda kendinizle bir anlaşmaya gidebilirsiniz. Yalnız bu durumda fazla düşünmenin size zarar verebileceğini ve kendinizi oyalamanız gerektiğini unutmayın.

15 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ilişkilerinizle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kriz yaratan durumlarla ilgileneceğiniz zamanlar var. Mücadeleci tavrınızla bunların üstesinden gelebilirsiniz. Finansal konularınızda daha kararlı davranacağınız bir gündesiniz. Öğleden sonraki zamanlarda kendinizi duygularınıza kaptırmış hissedebilirsiniz.

15 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız her türlü başarı ve gösterdiğiniz performansın karşılığını alabileceksiniz. Güvenilirliğiniz herkesçe bilinecek. Huzurunuz ve bereketiniz artacak.

15 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün günlük rutininiz çok rahatsız edici bir anda karmakarışık olacak. Günün geri kalanını nasıl düzelteceğinizi bulmaya çalışarak geçirebilirsiniz, ancak bunu yapmak zorunda değilsiniz.

15 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunda seyahat eden Ay, size ortak paylaşımlarla ilgili ilk somut adımları attıracak.Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizi orijinal gruplarla buluşturur. Metafizik konular, zihinsel konular, matematiksel bilgiler ilginizi çeker. Politika, siyaset gibi faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Topluluklara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar sizin için önem kazanır. Eşinizin kazanç durumu masaya yatırılır.

15 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

15 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanızı kurcalayan bazı konular var. İstediğinizi elde edemediğinizde veya olaylar tam da planladığınız gibi gerçekleşmediğinde içsel sıkıntılarınız oluyor. Yine de her zamanki soğuk kanlılığınız ile içinizde olan biteni sizden başka kimse farkında değil. Terazi burçlarının aşka ihtiyaçları var. Ancak etrafınızdaki potansiyel kişileri fark edemediğiniz için hala yalnızsınız.

15 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün ekonomik konularla ilgili endişelerin artabilir, kendini güvende hissedemeyebilirsin. Sıkıştığın yerlerde aile kaynaklarına başvurabilir ya da bir gayrimenkul satışı veya ipoteğiyle sorunu çözebilirsin. Yaşanan kıskançlıklar maddi manevi değerlerini sorgulamanı gerektirebilir.

15 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 19' 60" R
Ay
Aslan
09° 12' 56"
Merkür
Koç
18° 59' 30"
Venüs
Koç
14° 25' 60"
Mars
Balık
19° 20' 02"
Jüpiter
Boğa
20° 51' 39"
Satürn
Balık
15° 18' 02"
Uranüs
Boğa
21° 35' 53"
Neptün
Balık
28° 28' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
19° 52' 59"
Lilith
Başak
21° 50' 50"
True Node
Koç
15° 33' 57"
Son Güncelleme : 16/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>