Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Görüş Alışverişinde Bulunabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 30%

Astroloji, metafizik, paranormal ve diğer gizemli konularla ilgilenen insanların bir araya gelmesi, heyecan verici yeni fikirler ve ilgi çekici bilgiler almanızı sağlayabilir. Bir ilişkiniz yoksa, yeni bir potansiyel sevgili adayı olabilir. Oradaki birçok insanla konuşacak çok şeyiniz olacak, bu yüzden saatlerce konuşmaya hazır olun. Yapabiliyorsanız, sonrasında eve yürüyerek gidin. Kesinlikle kafanızı boşaltmak isteyeceksiniz!

Temel işiniz evde, işte ya da okul olsun bugün, arkanıza yaslanıp ilerlemenizi gözlemleme fırsatınızın olacağı bir gün. Fakat tarafsız bir gözlemci olmayı beklemeyin - tam tersi. Çevrenizdeki insanların üzerinizde bir etkisi olacak, önemli bir kararla ilgili belirsizlik nedeniyle işkenceye maruz kalabilirsiniz. Seçim yapmadan önce çok düşündüğünüzden emin olun!

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Kendini yazı alanında deneyebilirsin. Böylece düşüncelerini ifade edebilir; yalnızlık veya üzgünlük gibi duygularını yapıcı sonuçlara kapı aralayacak şekilde dışarı akıtabilirsin. Şiir ve yaratıcı kurgu, yıllardır tam da bu sebeplerle kullanılıyor. Eğer yazmak seni bazı şeylerden kurtarıyorsa, bugün yine buna sarılabilirsin. Kendini bırak ve düşüncelerin kağıda dökülsün; gramer ya da imla hatalarına bile takılma. Bunları sonra düzeltirsin. Bu aktivitenin ne kadar keyifli olduğunu görünce şaşıracaksın.Bugünün anahtar kelimeleri güzellik ve romantizm. Hayatınızın bunlarla ilişkili yönlerinin gayet iyi gittiğini göreceksiniz. Aklınız normalden hızlı çalışıp her şeyi sünger gibi emiyor, dolayısıyla derin bilgiye olan susuzluğunuzu her zamankinden az çabayla giderebildiğinizi fark edebilirsiniz. Yaratıcı ruhunuz da macera arayışında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün söylediğin gerçek, birisini incitebileceğinden, kelimelerini dikkatlice seçmen gerekecek. İnsanların hislerine olan ilginiz hakikidir, fakat dürüstlüğünüz sizin için eşit derecede önemlidir ve hatta küçük bir yalan bile kendi imajınız üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahiptir. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir trene duran bir araçta yakalanmakta daha rahat olursunuz bir yalanınızın yakalanmasındansa. Belki de dürüstlüğünüzün başkaları için endişelerinizden ve diğer her şeyin eşit bir biçimde olmasından kaynaklandığını hatırlamanız size yardımcı olur. Bu muhtemelen sizin için çok daha önemli.

15 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün açıklık ve dürüstlük ile gizlilik ve yanıltma durumları her alanda gündeminiz olabilir. Bazılarınız kendine dair bazı yanları gizlemek isteyecektir. Bazıları ise karşısındaki tarafından yanıltılabilir. Arkanızdan dönen durumlar önünüze gelebilir. Bazı ilişkilerde mesafeleşme olabilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini huzurlu hissettiğin alanlarına çekileceğin bir gün olabilir. Yakın arkadaşlarını evine davet ediyorsun. Onlarla önemli konularda görüş alışverişinde bulunabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan hoşlandığın kişi ile alakalı birkaç haber canını sıkabilir. Bu konuda ümitsizliğe kapılmıyorsun.   

15 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Ruhunuzun en derinliklerinde yer alan konular sizleri baskılıyor olabilir. Duygularınızı ifade etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Zaman tanıyarak ruhunuzun sesini dinleyip kendinizi arındırmalısınız. Partnerinizle aranızda oluşan mesafeyi daha fazla büyütmemelisiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni niyetler ortaya koyabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar olabilir. İlişkiler ön plana çıkabilir. Ailedeki hassas konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız konularda daha fazla büyümek isteyebilirsiniz. Bunun için uygun koşullar yakalayabileceksiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür retrosu başlıyor! 4 Kasım tarihine kadar 2. evinizi tetikleyecek. Bu da demek oluyor ki finansal anlamda hesap kitabımızın çok olduğu bir zaman dilimi olacak. Harcamalar veya beklediğimiz nakit ile ilgili krizler çıkabilir. Değer yargılarımızı, parayla olan ilişkimizi, özdeğer duygumuzu her zamankinden çok daha fazla sorgulayabiliriz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ciddi sonuçlara varmaktan veya kesin yargılarda bulunmaktan kaçınmaya çalışın. Artık sizin için her şey süreçle ilgili.

15 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yarın burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay öncesi Ay, sabah saatleri itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor.Dış görünüşünüzle ve kişisel bakımınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Bugün karşı karşıya kaldığınız problemleri diplomatik yönünüzü kullanarak çözmeye özen gösterin. Ay balzamik fazdayken kendinizi ve duygularınızı ifade etmek kolay olmayabilir, akışta kalmaya çalışın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Patronunuz ile birbirinizden hoşlanmaya başladınız, fakatyerinizdeki arkadaşlarınızın vereceği tepkiden çekiniyorsunuz. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız, ufak sorunlar yüzünden kalplerini kırmadığınızdan emin olun.

15 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda meydana gelen olaylar ilişkinizde istediğiniz yönde olmayabilir. Partnerinizle ilgili fikirlerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde karar vermekten kaçının. Suların biraz durulmasını beklemelisiniz. İşinizle ilgili acele kararlardan uzak durmanız gereken bir dönem. Kaybettiğinizi düşündüğünüz şanslar, imkanlar, başka biçimlerde yeniden karşınıza çıkabilir. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Kalorisi bol yiyecekler ve alkol tüketiminizi azaltın.

15 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 41' 36"
Ay
Akrep
18° 33' 02"
Merkür
Koç
26° 14' 00"
Venüs
Balık
21° 01' 17"
Mars
Balık
04° 36' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 40"
Satürn
Balık
13° 14' 51"
Uranüs
Boğa
20° 38' 23"
Neptün
Balık
27° 47' 28"
Plüton
Kova
01° 49' 06"
Chiron
Koç
18° 45' 57"
Lilith
Başak
19° 44' 38"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>