Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Üretkensin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün arkadaşlarınızla zaman geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Sosyalleşmek için iyi bir zaman. Sizi bir süredir görmeyen birini aramaktan çekinmeyin. Birbirinize bir şeyler anlatıp paylaşırken eğlenebilirsiniz. Son zamanlarda çok çalıştığınız için, biraz partilemeyi siz de hak ediyorsunuz! Son zamanlardaki endişelerinizden kurtulun ve kendinizi rahatlatın. Sevdiklerinizle birlikte olmanın sizi rahatlatmasına ve beslemesine izin verin.

Bazı önemli haberler almayı mı bekliyorsunuz? Buna önemli kariyer meseleleri dahil olabilir. Bugün telefonla oturmak için iyi bir gün değil. Aramanız muhtemelen gecikecek ve muhtemelen en az beklediğiniz zaman gerçekleşecek. Telesekreterinizi açın, giyinin ve dışarı çıkın ve bir süre başka bir şey yapın. Aksi takdirde, telefonun çalmasını umarak kendinizi çılgına çevirebilirsiniz. Sabredin!

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

Son zamanlarda aşırı yorgun hissediyorsan, içinde oluşmaya başlayan stres bunun sebebi olabilir. Bugünün göksel açıları iletişime ek bir enerji getiriyor ve bu streslerin bir kısmı üzerine düşünmek akıllıca olacaktır. Endişe, kaygı ve korku, fiziksel ve duygusal sağlık üzerinde büyük baskı yaratır. Bazıları için egzersiz bu durumu hafifletebilir ve diğerleri için ise konuşmak kilit noktadır. Kendini bu tür "enerji emici" etkilerden kurtarmanın en etkili yollarını bul ve daha iyi hisset.Evet, şimdi sıra sizde. Bir şey için beklemiş durmuşsunuz ve ona erişme zamanı bir türlü gelmemiş olabilir. Yolunuzu tıkayan zihinsel ya da fiziksel büyük bir engel olabilir. Artık beklemeyin, çünkü vakit geldi. Sahneye çıkıp tiradınızı atın. Artık hiçbir bahane kalmadı, o yüzden pes etmeyin. Olaya ne kadar dahil olursanız o kadar büyük bir ödül elde edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel kadınınıza onu ne kadar önemsedinizi söylemekten çekinmeyin. Şefkatinizi dile getirmek ve gelecek planları yapmak için mükemmel türden bir gün. Aile kurmanın sizin için önemli olup olmadığını ve birlikte yaşamak istediğiniz yer gibi detayları konuşuyor olacaksınız. Bazı noktalarda farklı fikirleriniz olsa da çözülemeyecek hiçbir şey olmayacak. Birlikte geçireceğiniz keyifli bir günün tadını çıkarın.

15 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün içinde aşk ilişkileriniz ve çocuklarınız ön planda olacak. Çocukların hayatı, eğitimi, kişisel geişimleri gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatında ise hızlı değişen ruh halleri söz konusu olacaktır.

15 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni fikirler üretmen adına verimli bir gün. Fikirlerini, projelere çevirmek adına gerekli maddi düzenlemeyi yapabilirsin. Çocuk sahibi bir Terazi burcuysan çocuklarının evde daha çok vakit geçirmesini istiyorsun, onlara yeni oyuncaklar alabilirsin. Sürekli uyarılarda bulunduğun ve dikkate alınmayan konularda ne kadar haklı olduğun fark edilmeye başlanabilir.

15 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleneklerinize bağlı olmanızdan dolayı kendinizi zaman zaman çıkmaza düşmüş hissedebilirsiniz. Değişime direnmek sizi yıpratsa da ısrarcı olmak yerine konuları kendi özelinde değerlendirme yöntemini denemek size iyi gelebilir. Bu konuda güvendiğiniz birinden destek almanız işlerinizi kolaylaştıracaktır.

15 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sizi geren ve endişelendiren kişilerden uzak durmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Güzel şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Akşam daha farklı konular dikkatinizi çekebilir.

15 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elektronik eşyalarla ilgili problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Mail atmak gibi işlerinizi gerçekleştirirken kontrol etmeniz yerinde olacaktır...

15 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün söylediğin gerçek, birisini incitebileceğinden, kelimelerini dikkatlice seçmen gerekecek. İnsanların hislerine olan ilginiz hakikidir, fakat dürüstlüğünüz sizin için eşit derecede önemlidir ve hatta küçük bir yalan bile kendi imajınız üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahiptir. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir trene duran bir araçta yakalanmakta daha rahat olursunuz bir yalanınızın yakalanmasındansa. Belki de dürüstlüğünüzün başkaları için endişelerinizden ve diğer her şeyin eşit bir biçimde olmasından kaynaklandığını hatırlamanız size yardımcı olur. Bu muhtemelen sizin için çok daha önemli.

15 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim kanallarınızın yıpratıldığını bilerek hareket edin ve söylediklerinizin kimin duyduğuna, mesajları kime yolladığınıza ekstra özen gösterin. Normalde kendinize dahi itiraf etmekten kaçtığınız hisler, artık kendini dışa vurmak üzere. Kendi başınıza halledemediğiniz konularda profesyonel yardım almayı düşünmelisiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrelerinizde sabit bir kişilik sergiliyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Uçlarda dolaşmadığınız zaman verimli olabiliyorsunuz.

15 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pozitif enerjiler alıyorsunuz ve bundan da doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Sınırları tamamen genişletme şansınız var. Şartlar ne kadar değişim gösteriyor olursa olsun, bir şekilde ayak uydurmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

15 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda inişler ve çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevgilinizle aranızda çıkabilecek tartışmalar kolaylıkla halledilebilecek türden. Panik yapmayın her şey yoluna girecek. İşinizle ilgili çok büyük istekler içine girebilir, sabırsız ve öfkeli bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Geriliminiziarkadaşlarınıza ve yakın akrabalarınıza yansıtmaktan kaçının. Parayla ilgili bir probleminize geçici bir çözüm bulduğunuzdan beri daha rahatsınız. Ama sıkıntınız geçmiş değil.

15 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 03" R
Ay
Akrep
22° 53' 25" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 43"
Mars
Balık
26° 01' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 37"
Satürn
Balık
16° 08' 28"
Uranüs
Boğa
22° 04' 31"
Neptün
Balık
28° 45' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 09"
Lilith
Başak
22° 48' 22"
True Node
Koç
15° 35' 05"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>