Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gerçekleri Görüyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızdan yana daha rahat hissedeceksiniz. Huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sınırların bilincinde olmalı ve abartıdan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dış etkenlere çok fazla takılı kalabilirsiniz. Kişisel sorunlarınızın biraz olsun hafiflemesini sağlamalısınız. Her şey istediğiniz gibi olabilir ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

15 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, kendinizi fiziksel olarak aktif hissedebilirsiniz. Spor yapmak, doğada zaman geçirmek veya egzersiz rutininizi güncellemek size iyi gelebilir. Sağlığınıza özen gösterin ve kendinizi şımartın.

15 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Terazi burcuysanız, yoğun geçen haftanın ardından özel hayatınıza vakit ayırmak istiyorsunuz. Partnerinizle daha önce deneyimlemediğiniz bir aktivite organize edebilirsiniz. Çevreniz tarafından iyi niyetinizin suistimal edildiğini fark edeceksiniz. Bu durum çevrenizdeki bazı kişileri elemenize neden olacaktır. Gardırobunuzu yenilemek isteyebilirsiniz. Alışveriş yapmak için maddi durumunuzu gözden geçireceksiniz.

15 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emin olmadığınız konularda içiniz rahat etmeyebilir. Değer verdiğiniz insanların ve konuların sizin için önemini gündeme getirerek soru işaretlerinden sıyrılabilirsiniz. Nezaketinizi ve empati yeteneğinizi daha fazla taşımanız gereken bir gün olabilir.

15 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi durumunuz ve başkalarından alacağınız destekler konusunda çaba göstermeniz gerekebilir. Duygusal açıdan tepkilerinizi de daha iyi yönetmelisiniz.

15 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzü aşk açısından verimli geçirebilir, partnerinizle yakınlığınızı arttırabilirsiniz. Akşam saatlerinde günün yoğunluğundan üzerinize rehavet çökebilir.

15 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapılması gereken ev işlerini ertelememek senin için iyi olacak. Beklenmedik misafirlerin sana bu işlerde yardımcı olabilir. Birlikte ev işleri gibi şeylerle ilgilenmek zamanın daha iyi geçmesine de yardımcı olacak.

15 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün sizin için önemli değişikliklerin önünü açmaya yardımcı oluyor. Yeni bir görünüm veya kendinizi ifade etme tarzı gibi kişisel bir şekilde kendinizi yeniden keşfetmenin zamanı olabilir. Kendinize olan güveninizi artıracak şekilde kişisel alışkanlıklarınızı değiştirmeyi hedefleyin ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanın; çünkü bu, fark edileceğiniz ve başkaları üzerinde güçlü bir izlenim bırakacağınız bir zamandır. Maalesef yine de gözden kaçırıldığınızı veya yeterince takdir edilmediğinizi hissedebilirsiniz. Bu geçici bir süreç ve istediğiniz ilgiye ulaşmak için çok fazla beklemeniz gerekemeyecek.

15 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün. Olayları akışına bırakmalısınız.

15 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

15 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi, bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir ve çok harcama yapabilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

15 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda inişler ve çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevgilinizle aranızda çıkabilecek tartışmalar kolaylıkla halledilebilecek türden. Panik yapmayın her şey yoluna girecek. İşinizle ilgili çok büyük istekler içine girebilir, sabırsız ve öfkeli bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Geriliminiziarkadaşlarınıza ve yakın akrabalarınıza yansıtmaktan kaçının. Parayla ilgili bir probleminize geçici bir çözüm bulduğunuzdan beri daha rahatsınız. Ama sıkıntınız geçmiş değil.

15 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 28" R
Ay
Balık
08° 01' 51"
Merkür
Koç
18° 22' 38"
Venüs
Boğa
04° 45' 53"
Mars
Koç
02° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 50' 23"
Uranüs
Boğa
22° 31' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 48"
Lilith
Başak
23° 40' 36"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>