Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yorgun Düşebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 90%

Yavaşlayın ve özellikle aşk hayatınızı ilgilendiren meseleleler söz konusu olduğunda bugün daha ketum, hassas ve uygun bir yaklaşım benimseyin. Kapıları sonuna kadar açmaya istekli olduğunuz sürece sizi bekleyen daha fazla duygusallık olduğunu göreceksiniz. Arzu ettiğiniz şeyin peşinden gidin, ancak yaklaşımınızın hassas ve disiplinli olduğundan emin olun.

Bir takımla daha fazla çalışmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Belki size bir grup projesi verilmiş olabilir. Bazen biraz utangaçsınız ve etkili bir şekilde her zaman iletişim kuramayabilirsiniz. Bazı grup stratejileri için zaman ayırmaya çalışın. Daha iyi birakışı oluşturmak için herkesin beyin fırtınası yapabileceği bir toplantı düzenleyin. Fikirlerinizi içeride tutmak yerine, kendi fikirlerinize katkıda bulunları konusunda kendinizi cesaretlendirin. Yakında bu grup işbirliğinden ilham alacaksınız.

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

Bırak eğlenceli yönün bugün kendini göstersin. Gün ilerledikçe, aydınlık gökyüzünü bulutlar kaplamaya başlayacak. Nasıl hisseettiğini ifade etmek konusunda güçlükler yaşayabilirsin. Odağını içeriye ver ve kimseye bir şey kanıtlamana gerek kalmadan yüksek bir seviyede özgüven sürdürebileceğini bil.Bugün çevrenize biraz ilgi ve şefkat gösterin. En son çevrenizdekilere onları önemsediğinizi ve çabalarını takdir ettiğinizi söylediğinizden bu yana muhtemelen çok zaman geçti. Kartlar, aramalar, mektuplar, çiçekler ya da içten bir sarılma çevrenizdekilere duyduğunuz alakanın bir dışavurum şekli olabilir. Ya da dışarıda birlikte yenilecek güzel bir öğle yemeği ya da özel bir sürpriz yine çok hoş olurdu. Yalnızca entelektüel yanınızı değil duygusal yanınızı da güçlü tutmaya özen gösterin. Dengeli bir yaşam için bu şart.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En son ne zaman kalem ve kağıt kullandınız? Bilgisayar çağında olduğumuz şu günlerde, bu mükemmel araç gereçlerin yerini klavye aldı. Yürümek nasıl size temiz hava sağlıyorsa, kalemle yazı yazarken ortaya çıkan kineztetik ve ritmik hareketler de fark ettiğinizden çok daha fazla sizi sakinleştiriyor hatta iyileştiriyor. Kağıt üzerinde ellerini hareket ettirmek kendini iyi hissetmeni sağlayacak ve her zaman erişemeyeceğini düşündüğün yerlerin kapılarını aralamış olacaksınız. Bugün biraz bunu deneyin.

15 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ayla gizli kalan konular, duygu ve düşünceler açığa çıkıyor olacak. İlişkilerdeki eski konular, eski ilişkiler bu dönemde son buluyor, yeni bir sayfa açıyor olacaksınız.

15 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzünün yapıcı etkisiyle; yakın zamanda başlattığın tadilat işlerini sonlandırabilirsin. Arkadaşlarından gelen davet üzere onlar ile buluşabilirsin. Fiziksel olarak yıprandığını hissediyorsun. Yorgunluğunu dindirecek meditasyon türlerini öğrenmek isteyebilirsin. Herkesin anlattığına itibar etmiyorsun.

15 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik işlerinizde hayalci yaklaşımınız eleştiriliyor olabilir. Hareket etmek yerine düşüncelerinizin gerçekleşmesini beklemeniz sizleri yanıltıyor olabilir. Düşüncelerinizi karşınıza alarak gerçek yaşam arasında bir kıyaslama yaparsanız ortaya çıkan sonuca göre doğru hareket edebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep burcundaki yeniay aradığınız desteği bulmak konusunda sizi daha şanslı kılmakta. Bugünlerde harcamalarınızı da gözden geçirebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizi kusurları ile beraber kabul etmek ve kendinizin de farkında olmak sizi bambaşka aşk dolu bir serüvene taşıyacaktır. Sevilmek sizleri ekstra besleyen bir olgu.

15 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı bilgileri yanlış zamanda bulmak, filizlenen bir ilişkiyi kalıcı olarak zedeleyebilir. Bu konuda ne yapabilirsiniz? Eğer yürümeyecekse zaten hiçbir çaba etki etmeyecektir.

15 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek.Gelir - gider hesabı yapmak ve bütçe planlamak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi düzene oturtmak için önümüzdeki 10 - 15 gün destekleyici olacaktır. Kendinizi değerli hissetmenizi sağlayacak aktivitelere zaman ayırın. Evinize ve ailenize yönelik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bütçenizi aşmamaya çalışın.

15 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

15 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının ve birikim yapmaya çalışın. Mutsuz olduğunuz zamanlarda aile bireylerinizden destek alın.

15 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman sergilediğiniz hırçın davranışlar, aşk hayatınız üzerinde yıpratıcı etki yaratıyor. İlişkinizi daha sağlıklı bir bakışla değerlendirebilirsiniz. Kariyerinize destek olacak bazı kişilerle dirsek teması halindesiniz. İşlerin yolunda gitmesi ortak kazanımlara, ters gitmesi ise esas olarak sizin üstleneceğiniz kayıplara neden olabilir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı sürdürürken katı ve olumsuz davranışlardan kaçının. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

15 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 42" R
Ay
Oğlak
16° 15' 19"
Merkür
Koç
16° 39' 33"
Venüs
Boğa
00° 10' 44"
Mars
Balık
29° 12' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 30' 60"
Uranüs
Boğa
22° 18' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 16"
Lilith
Başak
23° 15' 50"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>