Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz, sizin ayrılık kararınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulayacağınızı hiç beklemiyordu. Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş gibi davranmanız ona acı veriyor.

İşyerinizde karşılıklı suçlamaların arkası kesilmiyor. İş yaşantınızda insan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Siz de bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünüyorsunuz.

Önünüzdeki ilk ödemede tedbirli olmanın yararını göreceksiniz. Kenara para koymaya başladınız. Bunun için bazı zevklerinizden vazgeçmeniz gerekti, ama hiç şikayetçi gibi görünmüyorsunuz.

Büyüklerinizi hiç ihmal etmemelisiniz. Aile ilişkilerinize bugünlerde daha fazla ilgi göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda,ve para konularında iletişim becerilerinizi ilişkilerinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz, bu sayede pek çok bağlantı kurabileceğiniz bir gündesiniz. Sosyalleşmek ve arkadaş edinmek açısından da keyifli bir gün olabilir.

16 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:26 Ay-Neptün görünümü, huzurunuzu kaçıracak, canınızı sıkacak ne varsa ondan uzak durarak, ruhunuzu dinlendirmeniz gerektiğini gösteriyor. Tasarlama, hayalleri yazıya ve tuvale yansıtma gibi işlerde destekçinizdir. Duygular epeyce ciddidir. Hayal kırıklığı yaşadığımız olaylar bizi derinden etkilediği için kendi yaralarımızı kendimiz tedavi etmeye çalışırız. Saat 11:53 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere kimi zaman korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 21:01 Oğlak burcunda oluşan ilkdördün, kendimizin farkında olmamız yönünde önem taşıyor. İnsanın edindiği tecrübeleriyle olgunlaşması, bunları sindirmesi hayata karşı kuvvetli yaklaşımını sağlar. Kimileri hayatını kurmuş, geleceğini garanti altına almış ve huzur içinde yaşıyor olabilir. Ancak bir çoğumuz sorumluluklar nedeniyle zorlanıyor. Belki yuvamızda yeteri kadar mutlu değiliz veya ağırşartları ve sağlıkla mücadele ediyoruz. Belki çok sevdiğimiz birinden ayrıyız veya son zamanlarda şans bize gülmüyor. İlkdördün etkisi altında, bu yetersizliklere rağmen güçlü olmak zorunda kalışımız bizi rahatsız edebilir. Mecburen günü sakin bir şekilde geçirmemizde yarar görüyorum.

16 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorun olarak gördüğün birtakım meseleler bugün çözüme kavuşabilir. İş hayatındaki stresten dolayı kendini baskı altında hissedebilir, çevrendeki insanlara ani çıkışlar yapabilirsin. Uzun vadede pişmanlık yaşamak istemiyorsan öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü bu ara her zamankinden çok hatırlamanda fayda var. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, tüm sorunları ortaya koyup çözme yoluna gideceksin. Kendini yeniden gözden geçirme sürecini ?kısmen? geride bıraktığına göre artık yaşamındaki daha somut meselelere odaklanma vakti. Kafandakiler ve yaşamında oluşturdukların arasında güzel bir uyum yakaladığında aklının içindeki meselelerin de zamanla silinip gittiğini sen de fark edeceksin.

16 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailevi konular ve yaşadığınız yer ile ilgili bazı tereddütler yaşayabilirsiniz. İki duygu arasında kalmaktansa size huzur veren durumlara doğru yönelmelisiniz.

16 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gereken zamanlar içinde olabilirsiniz. Geçmişe ait olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Güven hissettiğiniz yerlerde olmak size iyi gelecektir. Ev hayatınızla ilgili işlerde bugün sonuca varabilirsiniz. Aşk hayatınızda karmaşık durumlar oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var.

16 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruh haliniz heyecanlı. Yüksek enerjiniz çevrenizi de etkileyecek. Harika bir seyahate çıkacaksınız.

16 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

16 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir devam eden ailevi durumlar nedeniyle, evde aradığınız huzuru bulamıyor olabilirsiniz. Bugün ertelenmiş sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Olaylar sizi zorlayabilir. Değişimlere direnmeden dengeyi korumak önemli.

16 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk yarısında özel hayatınızdaki bir kadının kural ve yaptırımları sizi yorsa da, kişisel planlarınız yapmaktan vazgeçmeyin. Ne de olsa kadife eldiven giyen demir yumruk enerjinizle hayat dinamiklerini yönetmekte ustasınız. Eski dostlarınızı arayıp buluşarak nostalji yaşamak ruhunuza iyi gelir. Ayrıca emlakçılarla görüşmek ev alım satımı ile ilgilenmek için uygun bir gün.

16 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

16 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 10' 22" R
Ay
Yay
11° 07' 55"
Merkür
Koç
16° 03' 47"
Venüs
Koç
26° 52' 32"
Mars
Balık
27° 08' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 42"
Satürn
Balık
16° 16' 28"
Uranüs
Boğa
22° 09' 25"
Neptün
Balık
28° 48' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 07"
Lilith
Başak
22° 57' 59"
True Node
Koç
15° 30' 35"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>