Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size uygun biriyle berabersiniz. Ama sürekli ilişkilerde problem kaçınılmaz oluyor. İlişkinizi de bu esneklikle değerlendirmeniz gerekiyor. Her şeyin yolunda gittiği söylenebilir.

Çevrenizde insanların dert ortağı olmak gibi bir takıntınız var. Kimsenin tek başına sorun yaşamasına izin vermiyorsunuz. Bu da sizi, işyerinizin sırdaşı yaptığı gibi, aynı zamanda meraklısı yapıyor.

Büyük bir harcamanın hazırlığı içindesiniz. Ama bu harcamaya pek gönüllü görünmüyorsunuz. Tüm aile bireylerinin baskısı sonucu, çaresiz bir miktar paradan çıkacaksınız.

Yeni tanışmalarda çok aceleci ve istekli davranıyorsunuz. Oysa kimse bir yere kaçmıyor, biraz daha ağır davranmanızda bir sakınca olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişime açık biri olduğunuz düşünülüyor. Ama sürekli kendinizi tekrarlıyorsunuz. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. Son günlerde içinde taşıdığınız size anlamsız gelen sıkıntının birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorunun yanında, sürekli ertelediğiniz bir temel sorun birarada içinizi karartıyorlar.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler gün boyu Yay burcunda ilerleyecek olan Ay etkisinde, etkileyici jestlerle, iyimser tavırlarla çevrenizde etkili olabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınız bugün çok daha canlı ve çok daha olumludur. Yaşama karşı pozitif düşünceler içinde, başkalarını yönetme ve yönlendirme hevesinde bir insan profili çizebilirsiniz. Saat 10:06 Ay-Mars görünümü, isteklerinizi elde etmenizi, düşüncelerinizi çekinmeden ifade etmenizi sağlayıcıdır. Seyahate çıkmak, flört etmek, sevgilinizle güzel zaman geçirmek mümkündür. Saat 15:32 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, gerçekler yerine düşlerinizi, yanlışlar yerine kendi doğrularınızı koyarak rahatlamanızı sağlıyor. Huzur bulmak, sıkıntılar olsa bile biraz olsun bunlardan uzak durmak arzumuz yoğun olacaktır. Ağzımızın tadı hiç bozulmasın. Sağlıklı, verimli ve huzurlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki başlangıçların sonunun nereye varacağını bilemiyor olabilirsin. Biraz daha sabretmelisin; ipler senin elinde olacak. Duygusal iniş çıkışların özel hayatında problemlere sebep oluyor. Tepkilerini kontrol altına alman gerektiğini söylüyor gökyüzü. Dış görünüşünle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Kendi kendi onarma, kendinle yüzleşme ve pişmanlıklarınla yüzleşip bir nevi kendini affetme sürecine gireceksin. İyileşiyorsun! Bugün söylediklerin ve eylemlerin içinde bulunduğun ortamlarda büyük etki yaratabilir. Özellikle kariyer yaşamına ve aşk hayatına dair eleştirel düşüncelerini bugün kendine saklamanı tavsiye ederim.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geçmişinizde kalan bazı insanlarla karşılaşabilir ve yeniden eski bağı kurmaya yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Sempatik yaklaşımınız ve olumlu bakışınız bu durumda size kolaylık sağlayacaktır.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde oldukça harekete geçirici olabilir. Kısa ya da uzun yolculuklar ve görüşmeler gündemde.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorularınızın cevabını bulmak için içinize doğru yolculuk yapacaksınız. Manevi açıdan güçlüsünüz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

13 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatleri duygu durumunuz dengesiz olabilir ancak öğleden sonra dengeyi bulup ilerleyeceksiniz. Sosyal gruplarda olmak size iyi gelecektir. Yakın arkadaşları içeren organizasyon işlerini siz yapmak durumunda kalabilirsiniz.

12 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken kardeş ve yakın akrabalarınızla önemli konuşmalar yapmanızı tetikleyebilir. Ayrıca seyahatler gündeme gelecektir. Uzaklardan alacağınız haberlere sevineceksiniz. Arabanızı tamire vermek ya da değiştirmek için iyi bir gün. Komşularınızla sabah kahvesi muhabbeti yapabilirsiniz. Aranızdaki sorunları da halletmek için uygun bir zaman. Eğitimler, kurslar kapınızı çalabilir.

13 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

13 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 11' 57"
Ay
Akrep
12° 25' 50"
Merkür
Koç
25° 58' 16"
Venüs
Balık
20° 24' 11"
Mars
Balık
04° 12' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 20"
Satürn
Balık
13° 11' 24"
Uranüs
Boğa
20° 36' 60"
Neptün
Balık
27° 46' 20"
Plüton
Kova
01° 48' 37"
Chiron
Koç
18° 44' 12"
Lilith
Başak
19° 41' 18"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>