Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Monotonluğu kabullenmiş görünüyorsunuz. Aşk ilişkiniz yolunda ağır, aksak gidiyor. Onu hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Bu niyeti partneriniz de taşımıyor

Bugünlerde çalışmanız sizi pek tatmin etmeyecek ölçüde ödüllendirilecek. Bundan hoşlanmayacak veilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayacaksınız. Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz çok hissediliyor.

Küçük yan gelirleriniz birkaç yamayı kapatıyor. Para sorunu yaşamıyorsunuz denilebilir. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız.

Davranışınız arkadaşınıza olan yakınlığınızla doğru orantılı değil. Onun yasak aşk macerasını uzaktan kızgınlıkla izliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayacaksınız. Bu akşam partnerinizle, kolay, kolay unutamayacağınız bir davette bulunacaksınız. Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor.

7 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 02:04 Ay-Neptün karşıtlık etkisi altıda bir yanımız her şeye bir kulp takmaya, olur olmazları kafaya takmaya müsait halde. Öyle ki, ne sağımız belli ne solumuz belli, bir hayli de huzursuzuz. Bize göre bu böyle olmalıydı, şu şöyle neden olmadı soruları at koşturuyor zihnimizde. Zamanı güzel geçirmek, endişelerden kurtulup rahatlamak için istekli olursak, belki de ummadığımız güzelliklerin bize yönelmesini sağlayabiliriz. Ne dersiniz? Saat 09:28 Ay-Pluto görünümü, her konuda kazançlı çıkma arzunuzdur. Geleceğimizi garanti altına alma ihtiyacınız her zamankinden çok daha yükselir. Saat 17:03 - 8 Ekim saat 04:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çevremizdeki insanlara, yaşanması muhtemel tersliklere, yanlış anlaşılma veya gecikmelere karşı tedbirli olmakta yarar var. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

7 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket ederken, aşk gezegeni Venüs geri hareketine başlayacak. Yaşam alanınla ilgili daha çok inisiyatif alabilirsin. Bugün kendini özellikle duygusal dünyanda kısıtlanmış ve baskı altında hissedebilirsin. Bu ruh haliyle ilişkine fazla yüklenmemende fayda var. Yenilenmeye başladığını fark etmelisin. Duygularını, biraz daha açığa çıkarabileceğin bir dönemdesin. Böyle anlarda, kendi değişiminle karşılaşacaksın zaten. Akşamüzeri ailenle zaman geçirebilirsin. Bazı inatlaşmalar söz konusu olabilir. Biraz, hızlı sinirlenen bir yapın var. Biraz sakin kalmayı deneyerek, ruhunu dinlendirmelisin.

7 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanızda biraz detaycı olup zihninizi kurcalayan bazı konuları araştırmaya yönelik girişimleriniz olabilir. Fakat bu dönemde size iyi gelecek olan olayları akışına bırakmanız olacaktır.

7 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay'ın ışığı küçülürken, bazı elde olmayan konular huzursuzluk getirebilir. Yine de parasal alanda destekler bulabilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kontrolünüz dışı gelişmeler hayatı biraz daha akışa bırakmanıza neden olabilir. Her ne kadar çevrenizde oldukça hareketli ve enerjik bir gündem olsa da siz kendinizi daha geri planda tutmak isteyebilirsiniz.

7 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsteklerinizi kabul ettirmek için uygun bir dönemde bulunuyorsunuz. Sempatik ve ikna edici tavırlarınızla çevrenizi etkileyebilir, istediğiniz desteği alabilirsiniz. Yeni kararlar almanız mümkün.

7 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının fikirlerinin etkisinde kalıp yönsüz davranabilirsiniz. Gün boyu onay arayışı ihtiyacınız olabilir. Sosyal faliyetlerde seçici davranıp, yaratıcı becerilerinizle uğraşırsanız gün verimli geçecektir.

7 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkileri koparmaya kalkmayın. Zira pamuk ipliği ile bağlı olduğunuz konulardan uzaklaşma isteğiniz oldukça güçlü. Belki de size fayda vermeyen ilişkilerden çıkmak ve uzaklaşmak yararınıza olacaktır. Bunu da aklınızdan çıkartmayın. Yeni biriyle aniden tanışıp onu hemen etkilemeyi başarırsınız. Aranızdaki elektriklenme hızlı olacaktır. Kalıcı olma özelliğine dikkat edin.

7 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

7 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 48' 16" R
Ay
Başak
09° 22' 07"
Merkür
Koç
17° 32' 18"
Venüs
Koç
17° 33' 09"
Mars
Balık
21° 17' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 12"
Satürn
Balık
15° 33' 13"
Uranüs
Boğa
21° 44' 08"
Neptün
Balık
28° 33' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 52"
Lilith
Başak
22° 07' 40"
True Node
Koç
15° 36' 37"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:11

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>