Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre daha kimselere bağlanmak istemiyorsunuz. İçinizdeki aşk yarasının henüz kapanmadığını düşünüyorsunuz. Adına aşk diyemeseniz de birtakım yakınlaşmalar, sizi tedavi edecektir. İnsanlardan kaçmamalısınız.

Zor günlerden geçici olarak kurtuluyorsunuz. Tam bir ferahlama için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin da umutlarınızı sınırlıyor.

Tahsilattaki sürünmelerinizi, siz de ödemelerinizi geciktirerek dengeliyorsunuz. Aile içinde uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda değilsiniz.

İş yaşamınızdaki bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Buna dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde incinmeye çok hazır görünüyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar size karşı nasıl davranmaları gerektiğini şaşırmış durumdalar. Aile ilişkilerinizdeki küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Onları bu ruh durumunuzla büyütebilirsiniz. Yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmanız, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 10 Ekim saat:03:40-31 Ekim saat:07:38 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, parasal konuları derinlikli bir şekilde gözden geçirmemizi sağlıyor. Çıkarlarınızı öne alabilirsiniz. İnsanları nasıl etkileyeceğinizi, kimden ne gibi yararlar elde edebileceğinizi, doğru yatırımlarda bulunacağınızı hesap edersiniz. Kaynaklarımızı değerlendirme biçimimiz, fiziksel ve ruhsal sağlığımız, yeniliklere olan bakış açımız, eğitimdenhayatına kadar olan meseleler bu süreçte önemli olacak. Öyle pek ılımlı düşünmemiz mümkün değil. Hesabımızı iyi biliriz. Risk altına girmekten çekiniriz. Çünkü kaybetmek istemeyiz. Ne kazanıyorum, ne kaybediyorum diyerek ilişkilerimizi gözden geçiririz. Bir adım atmadan önce, bu adımın her anlamda analizini yaparız. Hele değerlerimize biri laf etsin veya bizi zor duruma düşürsün, hemen gardımızı alır, gerekeni yaparız. Merkür 1-7 Aralık 2018 tarihleri arasında kısa süreli Akrep burcunda gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek hususlar o tarihlerde tekrar üzerinde duracağımız noktalar olacak. Onun için lütfen bir daha gözden geçiriniz. Birbirimize karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşmamız dileğimle,

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz tesadüfler, gününü renklendirebilir. Parasal konularla ilgili önemli gündemler oluşacak. İş yerinde bir süredir rekabet içinde olduğun kişinin bugün işten ayrılışına şahit olabilir ve şaşkınlığını gizleyemeyebilirsin. Ortaklıklı bir işte çalışıyorsan, ortağınla ters düşeceğin konuşmalar yaşanabilir. Karşı tarafı ikna etmek için, politik konuşmalar yapabilirsin. Eğitim sektöründe olan bir Terazi burcuysan, odaklanma problemi yaşaman mümkün. Başarının kolay yakalanmadığının farkındasın. Bu yüzden detaylar senin için önemli. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Terazi burcuysan, duygusal iniş çıkışların yoğunlaşabilir. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşını arayarak dertleşebilirsin.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda biri varsa, ilişkilerinizdeki problemleri aşmak için çözüm odaklı olabilir, partnerinizle romantik ve çekici bir iletişim içine girebilirsiniz. Genel naifliğinize nazaran tepkileriniz bugün daha nazik olacaktır.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi alanda yenilikler olabilir. Bugün yaptığınız işlere kişisel yeteneklerinizi de katacaksınız. Bu konuda başkalarından alacağınız destekler ilerlemeniz için iyi olacak. Günün ilk yarısında koşullar çok akıcı. Maddi kaynaklarınızla ilgili değerlendireceğiniz fırsatlar olabilir. Bugün sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda emeklerinizin karşılığı alacaksınız. Başarı devletle ilgili işlerden gelebilir sizlere.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

10 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konular gün boyu sizi meşgul edecektir. Denkleşmesi zor olabilir, gün boyu harcamalarınıza dikkat edin. Yeni kaynaklar yaratmak ve üretmek için fikirleriniz olabilir, riskli başlangıçlardan kaçının, sade ve günün koşullarına uygun tercihler yapın.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür ve Jüpiter Akrep burcunda beraber seyahat ederek size paradan para kazandırabilir. Tabii parasal konularda büyük bir krizle uğraşmanıza da neden olabilir. Soğukkanlılığı elden bırakmadan kazancınızla ilgili doğru stratejik kararlar almalısınız. Güvendiğiniz kişilerin fikirlerine başvurmaktan çekinmeyin.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

10 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 28" R
Ay
Akrep
19° 46' 39" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 47' 13"
Mars
Balık
25° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 09"
Satürn
Balık
16° 07' 04"
Uranüs
Boğa
22° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 17"
Lilith
Başak
22° 46' 42"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>