Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki değişikler sizi düşündürüyor. Yeni bir etkilenme içinde olmasından korkuyor ve bu korkuyu kendinizden bile gizlemeye çalışıyorsunuz.

İş ve aşk sorunlarınızı birbirinden ayırmanız gerekiyor. Pek sorunlu olmayanhayatınız özel ilişkinizdeki sorunlardan çok etkileniyor. Birbağlantınızdan şu günlerde birtakım şikayetler alacaksınız.

Evinize iyi para giriyor ve pek sakınmadan da harcayabiliyorsunuz. Taşrada bir veraset işiniz var, uzun zamandır sürüncemede görünüyor. Ondan şu günlerde bir haber alabilirsiniz.

Bir arkadaşınızın, size bir konudaki tavrınızdan ötürü yönelttiği eleştirileri hazmedemeyip çok sert tepki veriyorsunuz. Arkadaşınız şu sıralar sizden çok daha sağduyulu görünüyor. Eleştirilerini ciddiye almanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konularda,ve para konularında daha çok kafa yorabileceğiniz bir dönem başlıyor. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı geliştirmek üzere harekete geçebilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 01:02 Ay-Mars görünümü, istediğimiz gibi hareket etmek, özgür olmak, kararlarımızı kendimiz verebileceğimiz güce kavuşmaktır. Mali konularda kısıtlı bir bütçe ile hareket etmek canımızı sıkabilir. Saat 01:15 Ay-Venüs kavuşumu, kazanımları konusunda hırslı olan kişi, gerekirse bir ortakla birleşerek maddi anlamda kendini güçlendirmek isteyebilir. Bu görünüm, ticari anlamda yapılacak görünümlerin de işaretçisidir. Böyle bir etki altındayken insan, parayı kolayca harcar ancak sonra da pişmanlık duyabilir. Saat 05:29 Venüs-Mars görünümü, parasal tüm konuların hesabınızı bilerek, gereksiz harcamalardan kaçınılarak yapılmasını gerektirir. Çünkü Venüs geriliyor ve görüşmeler, borç-alacakların tekrar gözden geçirilmesi lazım. Gecikmeler olabilir. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Yatırım yapılacaksa mutlaka iyi analiz edilmesi lazım. daha önce sorun yaratmamış veya umursanmamış aşk hayatınızdan çocuklara kadar olan konular şimdi karşımıza çıkabilir. Sakin ve aklı başında ele alınırsa bunların çözümü kolay olur. Biraz hoşgörü ve adaletli bakış açısı her açıdan faydalıdır. Tabii ki iyi niyetimizin ayarını bileceğiz. Saat 08:12 Ay-Neptün görünümü, sağlık,veya maddi sıkıntılarınızı endişeden uzak bir şekilde ele almamızda yardımcı olacaktır. Böylece nerelerde yanlış yaptık, neleri düzeltmemiz gerekiyor sakince bir bakarız. Saat 09:05 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, maddi bir meselenin sizin istediğiniz şekilde sonuçlanması bu saatte pek mümkün olmaz. Zorlamaya gerek yoktur. Size bir teklif sunulursa, bunu bir düşünün, zaman isteyin. Saat 16:23 Ay-Pluto görünümü, görünüm etkisinde, biriktirme ve kazanma olgularını çok daha fazla önemsememizi sağlıyor. Boş işlere ayıracak zamanımız yoktur. Benim bugün size tavsiyem aklı başında düşünmeniz ve yarar-zarar hesabınızı iyi yapmanızdır. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

11 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki her işe koşturan hallerin çalışma arkadaşlarının kıskançlık yapmasına sebep olabilir. Çalışma ortamında birlikte çalıştığın insanlarla arana mesafe koymak isteyebilirsin. Bulunduğun konumdan daha yükseklere ulaşmak adına yoğun bir istek duyabilirsin. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, hesap kitap işlerine yoğunlaşacaksın. Her zaman doğru seçimler yapmayız. Sen de bugün aşk hayatına dair yanlış bir seçimin adımını atabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle ailen arasında kalabilirsin. Yakın çevrenden birinin senin yardımına ihtiyacı olabilir. Sorunun maddi konular olması, senin finansal anlamda ufak çaplı yardımlarda bulunmaya itebilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcama yapmanın ve bir şeylere sahip olmanın sizi iyi hissettireceği bir gündesiniz. Fakat durumları abartarak savurgan bir davranış sergilememeli ve İhtiyacınız olan şeylere yönelmelisiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortak kazançlar mümkün. Bütçenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmayın. Gün içinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda emeklerinizin karşılığı alacaksınız. Başarı devletle ilgili işlerden gelebilir sizlere.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal gerilim içine girebilirsiniz. Fakat, kendinizi güçlü hissedecek ve sorunları büyütmeyeceksiniz. Zaten bu hal uzun sürmeyecek ve duygularınızı kontrol etmeyi başaracaksınız. Gelişmeleri kendi haline bırakabilirsiniz. Üstelik sevdiğinizin sıcak ilgisi daha rahat olmanızı sağlayacak.

11 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik ilişkilerde ani gelişmeler olabilir. Bir süredir beklediğiniz haberler, ani gelişen olaylarla açığa çıkabilir. Günün ikinci yarısında yatırım imkanları, finansal konularda gelişmeler, beklentilerin karşılanması mümkün olabilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkileri koparmaya kalkmayın. Zira pamuk ipliği ile bağlı olduğunuz konulardan uzaklaşma isteğiniz oldukça güçlü. Belki de size fayda vermeyen ilişkilerden çıkmak ve uzaklaşmak yararınıza olacaktır. Bunu da aklınızdan çıkartmayın. Yeni biriyle aniden tanışıp onu hemen etkilemeyi başarırsınız. Aranızdaki elektriklenme hızlı olacaktır. Kalıcı olma özelliğine dikkat edin.

11 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

11 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 30' 56" R
Ay
Başak
17° 57' 42"
Merkür
Koç
17° 11' 53"
Venüs
Koç
18° 27' 04"
Mars
Balık
21° 51' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 12"
Satürn
Balık
15° 37' 31"
Uranüs
Boğa
21° 46' 32"
Neptün
Balık
28° 35' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 25"
Lilith
Başak
22° 12' 31"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>