Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değerler Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 20%

Gezegen enerjileri sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza olan sevgiyi ön plana çıkardığından, bugün çok sevecen hissedebilirsiniz. Bu sıcak yürek, iltifatlar ederek, motivasyonları yükselterek ya da ilginizi çeken biriyle flört ederek kendini kendini ifade edebilir. Gözlerinizde kesinlikle bir ışıltı olacak. Eğer zaten evli veya bir ilişki içindeyseniz, onun da tüm bu eğlenceye katılmasına izin verin!

Açık fikirli olmaya çalışın. İşlerin farklı bir yönde akacağını keşfedebilirsiniz. Belki dehayatınız yeni bir dönemece giriyordur. Bazı ilginç fırsatlar size sunulabilir. Yenilikçi ve cüretkar bir şey yapmaktan korkmayın. Risk almak şimdi size gerçekten zarar verebilir. Diğer kişilerin size taze fikirler sunmasına izin verin ve uygun olan her seçeneği göz önünde bulundurun.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Optimizm ve neşe dolusun. Yapılacaklar listeni eksilttikçe keyfin yerine geliyor. Bir konu hakkında yakın arkadaşınla zıtlaşıyorsun. Fakat bu fikir ayrılığı gününü mahvetmek zorunda değil. Rasyonel ve sakin bir şekilde konuşun, sonrasında uzlaşma noktası bulabilirsiniz.Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün anahtar kelimeleri güzellik ve romantizm. Hayatınızın bunlarla ilişkili yönlerinin gayet iyi gittiğini göreceksiniz. Aklınız normalden hızlı çalışıp her şeyi sünger gibi emiyor, dolayısıyla derin bilgiye olan susuzluğunuzu her zamankinden az çabayla giderebildiğinizi fark edebilirsiniz. Yaratıcı ruhunuz da macera arayışında.

16 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde burcunuzda Yeni ay gerçekleşiyor. Gündüz saatleri içerisinde eskiye dair konuların kapandığını görebilirsiniz. Yaşadığınız kararsızlık ve ikilemler son bulacak, bir süredir düşündüğünüz konularda seçim yapıyor ve karar veriyor olacaksınız. İş ve özel hayattaki ilişkilerden yeni teklifler alabilirsiniz.

16 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında daha etkili adımlar atacağın bir değişime giriyorsun. Gökyüzü hayallerini gerçekleştirmenden yana olmasa da temellerini oluşturman konusunda desteğini hissettiriyor. Gün sonuna doğru, kabul etmeyi reddettiğin bazı gerçekleri özümsemek zorunda kaldığını fark edebilirsin.

16 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı dengede tutmaya çalışırken elinizden kayıp gittiğini düşünebilirsiniz. Günlük koşuşturmalar sizleri ne kadar yorsa da naif kimliğinizi asıl yoran duygularınız olmuştur. Geçmişin hataları ile yüzleşirken geleceğinizi sağlam temellere oturttuğunuzun farkında olmalısınız. Bugün hissettiğiniz baskı aslında kendinizi şekillendirdiğiniz yeni hayatınız olabilir.

16 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Kişisel niyetlerinizi rahatça ortaya koyabilirsiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklara dikkat edin. Ticari konular gündeme gelebilir. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konulara yönelmek isteyeceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle planlar yapmak size iyi gelecektir.

16 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde belirsiz olana ve mistik olana da ilginiz artabilir, hayata dair araştırmalarınızı derinleştirebilirsiniz. Öğrenmek için uygun bir gündesiniz...

16 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken cesaretinizi topluyorsunuz, özgüveniniz de yerine geliyor. İkili ilişkilerde söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz. Ancak yeni ay öncesinde hesabınız dışı konular olabileceğini unutmayın. Akşam saatlerindeki yeni ayla birlikte yaşamınıza yeni bir sayfa açabilirsiniz.

16 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız şefkatli olabilir, ancak bu size yardımcı olabilecekleri anlamına gelmez. Bunu yapmak için sizin finansal durumunuzu gerçekten anlamaları gerekir.

16 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerinde burcunuzda bir Yeni Ay meydana geliyor. Kişisel meselelerinizin önem kazandığı, sosyal olarak hareketli bir döneme giriyorsunuz.Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz, ancak bu başlangıçlar çevrenizdeki kişiler tarafından engellenebilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Aile üyelerinizle güç savaşlarına girmemenizde fayda var. Partnerinizle veyaortaklarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

16 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmiş ilişkilerinizde yaşadığınız olumsuz olayları bir kenara bırakın ve geleceğe umutla bakın. İş yerinizdeki savaşçı ruhunuzdan dolayı, başaramadığınız hiçbir şey yok. Kendinizi oldukça iyi ve güçlü hissedeceksiniz.

16 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi farklı boyutlara taşımak için büyük bir istek duyuyorsunuz. Konu ile ilgili şartları zorlamak kendinizi baskı altına sokmanıza neden olabilir. Olaylara iyimser yaklaşmayı başarabilirsiniz sizin için daha iyi sonuçlar ortaya çıkacak. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili bazı gelişmelerin umut verici olduğunu anlayacak ve yeni atılımlarda bulunmak için büyük bir istek duyacaksınız. Para sıkıntıları yine gündemde! Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir

16 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 17' 51"
Ay
Akrep
26° 05' 49"
Merkür
Koç
26° 30' 42"
Venüs
Balık
21° 46' 37"
Mars
Balık
05° 04' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 25"
Satürn
Balık
13° 19' 02"
Uranüs
Boğa
20° 40' 05"
Neptün
Balık
27° 48' 50"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 05"
Lilith
Başak
19° 48' 42"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>