Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Titizsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Lisede kızlara yazmak için kullandığınız aşk notlarını hatırlıyor musunuz? Kendinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade ettiğiniz bir sanatçıdan daha fazlası olduğunuz bir dönemdi. Son zamanlarda bu yönleriniz biraz köreldi fakat bugün yine ilham alabilirsiniz. Hayat sadeceve paradan ibaret değil. İnsanlarla anlamlı bir şekilde bağlantı kurmak kalbinizi ısıtır ve ruhunuzu rahatlatır. Bu yönlerinizi ortaya çıkarmaktan korkmayın.

Bugün biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz çeşitli hedefleri düşünüyor olabilirsiniz. Bunlardan bazıları kariyerinizi ilgilendiriyor olabilir. Bazıları kişisel yaşamınızı kapsayacak. Hayallerinizi anında gerçeğe dönüştüremiyor olsanız da, bu bir oyun planı yapmak için harika bir gün. Sizi doğru yola koymak için atabileceğiniz "bebek adımları" listesini yapın.

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Yaratıcı yeteneklerin üzerine eğilmek için mükemmel bir gün. Bir süredir kullanmadığın eski marifetlerinden faydalanabilirsin. Örneğin, önceleri şarkı söylemeye yöneldiysen, duşta eski favori parçalarını söylerken kendini bulabilirsin. Veya önceleri resim çizdiysen, eline fırça ve paleti alıp harikalar yaratabilirsin. Bugün kişiliğinin ifade edici yönünün açığa çıkmasına izin ver.Herhangi bir entelektüel ie giriştiysen, bugün bu işe kendini fazlasıyla ciddi bir tavır takınarak kaptırabilirsin. Oyalanarak zaman kaybetmek istemiyorsun. Ayrıca biraz da şizofrenik hissediyor gibisin. Bir yanın espriler üretip yazıya dökmek isterken; öbür yanın gramer çalışmak istiyor. Ama bu iki eylem birbiriyle uyumlu değil bile! Neden gramere takıntılı biri hakkında bir komedi skeçi yazmıyorsun?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evet, şimdi sıra sizde. Bir şey için beklemiş durmuşsunuz ve ona erişme zamanı bir türlü gelmemiş olabilir. Yolunuzu tıkayan zihinsel ya da fiziksel büyük bir engel olabilir. Artık beklemeyin, çünkü vakit geldi. Sahneye çıkıp tiradınızı atın. Artık hiçbir bahane kalmadı, o yüzden pes etmeyin. Olaya ne kadar dahil olursanız o kadar büyük bir ödül elde edeceksiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün içinde aşk ilişkileriniz ve çocuklarınız ön planda olacak. Çocukların hayatı, eğitimi, kişisel geişimleri gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatında ise hızlı değişen ruh halleri söz konusu olacaktır.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinin dikkate alınmadığını düşünmen, seni zaman zaman gerebilir. Kendini kanıtlamak için çeşitli yollara başvurabilirsin. Ailene karşı sorumluluklarının bilincinde olman aile büyükleri tarafından takdir görebilir. Dış görünüşünle ilgili değişiklik yapma isteğin artabilir. Sana fayda sağlayabilecek her konuya daha titizlikle yaklaşmak istiyorsun.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin ve yalnız kalıp kendinizle zaman geçirmek isteyebileceğiniz bir gün olabilir. İlişkinizi dengede tutmaya çalışmak için kendinizi fazlasıyla yoruyor olabilirsiniz. Düşüncelerinizi özgürce anlatmayı seçin ve iletişimde derinlikli değil yüzeysel olmaya çalışın.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan karar veremediğiniz durumlar yüzünden kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. Ortaklaşa konularda, hizmet alanında çaba göstermek gerekebilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oldukça duygusal hissedebilirsiniz. Partnerinize karşı aşırı kontrolcü olmadığınız sürece aşkta şanslı bir döneme geçiş yapmaktasınız.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünün anahtar kelimeleri güzellik ve romantizm. Hayatınızın bunlarla ilişkili yönlerinin gayet iyi gittiğini göreceksiniz. Aklınız normalden hızlı çalışıp her şeyi sünger gibi emiyor, dolayısıyla derin bilgiye olan susuzluğunuzu her zamankinden az çabayla giderebildiğinizi fark edebilirsiniz. Yaratıcı ruhunuz da macera arayışında.

16 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi daha olumlu ve kendinden emin bir şekilde ifade ettikçe, diğerlerinden doğru tepkileri alıyor gibisiniz. Yeni biriyle tanışabilir veya zaten hayatınızda olan birinin dostluğundan faydalanabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız şeylerden dolayı birileri, bilginizden ve deneyimlerinizden yararlanmak üzere sizinle iletişime geçebilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizin bir yerlerinde sürekli olarak, bir türlü gerçekleştiremediğiniz düşleriniz var. Bu artık sizin yaşam tarzınız olmuş durumda. Bu tür düşünceler sizi hayata bağlıyor. Fakat, içinde bulunduğunuz şartları da unutmayın.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşünceleriniz karşınızdaki insanlarla paylaşırken biraz daha temkinli olmaya çalışın. Olumsuz düşünceleri kendinizden uzak tutmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Var olan sorunlarla mücadele etmediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık ve zorlayıcı olabileceğini de unutmamalısınız.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda meydana gelen olaylar ilişkinizde istediğiniz yönde olmayabilir. Partnerinizle ilgili fikirlerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde karar vermekten kaçının. Suların biraz durulmasını beklemelisiniz. İşinizle ilgili acele kararlardan uzak durmanız gereken bir dönem. Kaybettiğinizi düşündüğünüz şanslar, imkanlar, başka biçimlerde yeniden karşınıza çıkabilir. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Kalorisi bol yiyecekler ve alkol tüketiminizi azaltın.

16 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 22' 40"
Ay
Akrep
14° 38' 07"
Merkür
Koç
26° 04' 10"
Venüs
Balık
20° 37' 35"
Mars
Balık
04° 21' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 37"
Satürn
Balık
13° 12' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 30"
Neptün
Balık
27° 46' 45"
Plüton
Kova
01° 48' 47"
Chiron
Koç
18° 44' 50"
Lilith
Başak
19° 42' 31"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>