Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Zor Gün Dostusunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Duygularınızı ifade etme noktasında hata yapmamanız da gerekiyor. Etkin adımlar atmaya çalışın.

Daha enerjik hissedeceksiniz. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz ve bu da yüzünüzü güldürecektir.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. İhtiyacınız olmayan şeyler için harcama yapmaktan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. İç dünyanızda sizi zorlayan her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için beklemede kalın. Kontrolün tamamen elinizde olması gerekmekte.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün, kariyer hedeflerinize odaklanın ve profesyonel projeleri ilerletmek için cesur adımlar atın. İş dünyasında liderlik yapma potansiyeliniz yüksek, bu fırsatları değerlendirin.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aranıza mesafe koyduğunuz arkadaşınızın zor günlerden geçtiğini duyabilirsiniz. Merhametli yanınız ağır basacak ve arkadaşınızın yanında olacaksınız. Eğitim hayatı devam eden bir Terazi burcuysanız, yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Boşanma sürecinde olanlardansanız, yakın çevrenizin sürekli yorum ve yönlendirme yapmaya çalışmalarının sizi olumsuz bir ruh haline sürüklediğini fark edeceksiniz.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emin olmadığınız her şeyin size geri dönüşünden rahatsızlık duyabilirsiniz. Yersiz ve sert eleştirilerden arınıp olayları ve hayatı basite indirgemelisiniz. Ruhsal boşluk yaşadığınızı düşündüğünüzde bunu olumsuz bir şekilde dışa vurmak yerine kapatabilmek için uğraş verebilir; imkanlarınız doğrultusunda ihtiyaç sahipleriyle ilgilenebilirsiniz.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanabileceksiniz. İşlerinizde tamamlanmalar söz konusu. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni kaynak arayışı içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Yaşanan olaylarla ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla konuşmak sizi rahatlatabilir.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar niyetleriniz ve arzularınızın netleştiği bir döneme geçmektesiniz. Gerek aşk gerekse kariyer konusunda güçlü ve bağımsız kararlar alabilirsiniz.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerine giden yolda daha idealist davranman gerekebilir. Doğru olduğunu düşündüğün şeylerden vazgeçmemek kararlı duruşunu güçlendirecek. Ailenin desteğini almak sana büyük fayda sağlayacak.

16 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi güçlü, sağlıklı ve enerjik hissetmeniz olasıdır. Genel olarak iyi bir enerji hakim ve bir şeyleri halletmek için şartlar hazır. Bu güzel günde eğer bir harekete geçme dürtüsü hissediyorsanız, çoğunlukla hemen bu duyguya göre hareket etmeniz mümkün ve doğru olacaktır. Özellikle konu duygular olduğunda ne kadar uzun süre oturup bunu düşünürseniz, vazgeçme ihtimaliniz o kadar artar. Eğer şimdi bir çılgınlık yapmayacaksınız, ne zaman yapacaksınız?

16 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde sosyal aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Zihinsel enerjiniz olumlu ve algılama yeteneğinizi çok iyi kullanıyorsunuz. Yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi kolayca ifade edeceksiniz.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün para ve kazançlarınızla ilgilenebilirsiniz, harcamalarınıza dikkat edin. Size harika bir gün dilerim.

16 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda meydana gelen olaylar ilişkinizde istediğiniz yönde olmayabilir. Partnerinizle ilgili fikirlerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde karar vermekten kaçının. Suların biraz durulmasını beklemelisiniz. İşinizle ilgili acele kararlardan uzak durmanız gereken bir dönem. Kaybettiğinizi düşündüğünüz şanslar, imkanlar, başka biçimlerde yeniden karşınıza çıkabilir. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Kalorisi bol yiyecekler ve alkol tüketiminizi azaltın.

16 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 58" R
Ay
Oğlak
13° 33' 19"
Merkür
Koç
16° 35' 42"
Venüs
Koç
29° 55' 50"
Mars
Balık
29° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 17"
Satürn
Balık
16° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 51"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 35"
Lilith
Başak
23° 14' 29"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>