Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geçmişi Fazla Düşünüyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Kişilerarası ilişkiler beklenmedik bir şekilde üst seviyede. Eski arkadaşlarınızı unutup yeni insanlarla yeni ilişkiler kurmaya başladınız. Adımlarınıza dikkat edin. Yakınlarınız sizi kıskanıyor olabilir. İlginiz ve sevginiz onlar için önemli. Önceliklerinizin doğru olduğundan emin olun. Unutmayın ki aile öncelik sıralamasında hep en ön sıradadır. Hayatınızdaki önemli kişilere karşı dürüst ve sadık olun.

Bugün sizin gününüz! Bugün, arkanıza yaslanıp rahatlayabilirsiniz ve iyi yapılmış bir işin ışığıyla güneşlenebilirsiniz. İnsanlar size sık sık aynı anda birden çokyaptığınızı, özellikleyaşamınızda olaylar ve insanlarla fazla uğraştığınızı söyler. Ancak bugün bu tekniğin gerçekten işe yarayabileceğinin kanıtı olacak! Önemli bir projenin tamamlanması için eksik olan unsurların hepsi bugün tamamlanabilir. Ve hepsi sizin muhteşem algısal kişiliğinizden dolayı. Aferin!

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Bütün gün güzel geçeceğe benziyor; her ne kadar küçük gerilimler havada dolaşsa da. Yine de, profesyonel çabalarınla güzel sonuçlar elde edebilirsin. İlginç fikirler sundun ve belki de bir şeyler organize ettin. Bugün, bir başarı bekleyebilirsin. Sonuç olarak, kendine olan güvenin oldukça artıyor olacak!Kendini daldan dala atlarken bulabilirsin. Hem de zıt şeyler arasında! Çünkü şu an sana hiçbir şey tam anlamıyla doğru gelmiyor. Pasifliğin aksine, bir konuyla ilgili aktifliğini sürdürmeye çalış. Biraz dış müdahalelere açıksın fakat durumu kolayca tersine çevirmek senin elinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çizim yapıyor musun? Geçtiğimiz aydan beri, belki de daha öncesi, yaratıcı yetilerin üzerine düşünüp duruyorsun. Çizim, fotoğraf, yazı gibi yeteneklerine sırt çevirme gibi bir alışkanlığın var; fakat bu alışkanlığın yeteneklerin olduğu gerçeğini değiştirmez. İnsanlar senden çok şey bekliyor olacak! Tek yapman gereken bir fırça ya da kalem çıkarıp işe koyulmak!

16 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yolunuza çıkan her türlü bilgiyi yazın. Mantıksal görünmeyebilirler, ancak hayatınızda bir fark yaratacaklar. Bugün bir hedefe ulaşmak için çok ilerleme kaydedebilirsiniz. Zamanlama doğru ve enerjiniz tam. İstediğiniz şey için savaşın, ama kirli savaşmayın.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde geçmişi çok irdeliyorsun. Gün içinde bu durum adeta zirve yapabilir, çocukluğuna, ailenle ilgili anılarına dönebilirsin. Bu sebeple gün içinde küçük çaplı bir hüzün içerisine girebilirsin. Bulunduğun ortamlarda kendini ifade etmekte zorlanabilir bu yüzden senin için önemli olan konuşmalarını farklı bir güne ertelemeni öneririm. Nostaljiye olan sevgin duygularında bir dengesizlik yaratabilir. Önüne bakmalısın.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda var olan eksiklikleri net bir şekilde görebilir ve gerekli düzenlemeler için harekete geçebilirsiniz. İş yoğunluğunuzdan kaynaklı sık sık iletişim halinde olmak sizi yorabilir. Aile üyelerinizin sizinözel hayatınızlailgili yapabileceği herhangi bir yoruma karşı biraz daha sağduyulu davranmalısınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Enerjisi yüksek bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Fikirlerinizi paylaşmak isterken, karşınızdakinin düşüncelerine de önem vermeniz faydalı olacaktır. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan tartışmalardan sakının. Risk alıp, yeni hedefler koyma isteği içinde olabilirsiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle sert tartışmalar yaşanmaması açısından bir probleminiz olduğunda sakin bir üslupla konuşmalısınız ve vereceği cevaplara güven duymalısınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

bugün itibariyle ilişkiler alanız sizi heyecanlandırıyor. Konuşabildiğiniz biriyle olmak isteyeceksiniz. Kimi Terazi'ler çocuk konusunu gündeme alabilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün istediğiniz bir hedefe ulaşma konusunda büyük bir ilerleme kaydedeceksiniz. Zamanlamanız çok iyi ve enerjiniz de işinize odaklanmanıza yardımcı oluyor. Hiçbir şey sizi yapacağınızdan alıkoyamaz!

16 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzda seyahat edeceği bugün kendinizi her zamankinden daha kararsız hissedebilirsiniz. Stilinizi değiştirmek, kuaföre gitmek, ufak tefek estetik müdahaleler yaptırmak için uygun bir gün.Ay ile Jüpiter arasındaki kare açının etkisiyle aile içinde arabuluculuk yapmak durumunda kalabilirsiniz. Kendi kararlarınız ve ailenizin sizden beklentileri arasında dengeyi bulmak kolay olmayabilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal meselelerde bazı sorunlar doğabilir ve bu yüzden sevdiğiniz insanla sert tartışmalar yaşayabilirsiniz. Maddiyat konusunda iyi hesaplanmamış adımlar atmayın. Tartışmalara sebep yaratıyorsunuz. Bu da huzursuzluğa neden olabiliyor.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle aile hayatınız ve evinizle ilgili konularda yenilikler peşindesiniz. Bu konuda değiştirmek istedikleriniz var. Örneğin ev almak, yeni bir eve taşınmak veya ailenizin yanından ayrı bir eve çıkmak gibi durumlar söz konusu olabilir. Belki de evlenip yeni eve çıkarsınız. Hı? Maddi anlamda çok şanslısınız ama daha derine, öz yeteneklerinize bakmanız gerekiyor.

16 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; birkaç gündür ertelemiş olabileceğin işleri devreye sokabilirsin. İş ortamında keyifli bir gün geçirebilirsin. Evinin dekorasyonuna küçük dokunuşlarla hareket katabilirsin. Partnerine hissettiğin düşünceleri özgürce paylaşıp, duygusal açıdan motive olduğun bir dönemdesin. Özgüvenin yüksek olduğu bugün de sıradanlıktan uzak kalabilirsin.

16 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 37" R
Ay
Oğlak
07° 04' 48"
Merkür
Koç
16° 27' 10"
Venüs
Koç
29° 19' 54"
Mars
Balık
28° 40' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 30"
Satürn
Balık
16° 27' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 56"
Lilith
Başak
23° 11' 15"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>