Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Zamanı Planlıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Neyi bekliyorsunuz? Harekete geçme zamanı tam da şu an. Biri elinizden tutup sizi hayallerinize götürmeyecek, oraya kendiniz gitmek zorundasınız. İyi haber şu ki; bu göründüğünden daha kolay. Sadece bir şeyleri harekete geçirmeniz gerekiyor. Bugün büyük bir ana plan başlatın. Çevrenizdeki insanlardan büyük miktarda sevgi ve destek alacaksınız.

Bugün yardım almaya açık olmalısınız. İş yerinizde işinizin başınızdan aşkın olduğu bir durum olabilir. Karmaşık bir teknik araçla uğraşıyor olabilirsiniz. Yeni bir bilgisayar sistemiyle çalışıyor olabilirsiniz. Kafanız karışıksa ve çözemiyorsanız, yardım istemekten korkmayın. İçeri girip işleri çözmenize yardımcı olabilecek yakınlarda birarkadaşınız olabilir.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Dilediğin her şeyi elde etmene destek olacak, beklenmedik bir enerjinin sana güç vereceği harika bir gün. Bu güzel modun ve insanlarla kurduğun güzel ilişkilerin keyfini çıkarmalısın. Kendine yönel; keyif aldığın şeyler yap. Ailene de vakit ayır ve pozitif enerjiyi onlarla paylaş.Kimin gönderdiğinden ya da ne hakkında olduğundan emin olamamanıza rağmen, sizi derinden etkileyecek garip ve şifreli bir mesaj alabilirsiniz. Evin diğer üyeleri kendi işleriyle uğraşabilirler siz de bu yüzden zamanınızı okuyarak ya da çalışarak geçirme eğiliminde olabilirsiniz. Geleceğiniz hakkında düşünürken farklı seçenekleri de göz önünde bulundurun. Akşam yemeğinizi dışardan sipariş edin ve eğlenceli bir video izleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni yeni ortamlarla tanıştıracak insanlarla bir araya gelebilirsin. Yeni ortamlara girmeye devam etmek senin için iyi olacak. Buralarda tanışacağın insanlarla iyi ilişkiler kurmak karşına çıkacak fırsatları artırabilir.

16 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yengeç burcu profesyonel hayatınıza ışık tutarken, bugünarkadaşlarınıza duygusal olarak yatırım yaptığınızı hissedeceksiniz. Bir veya ikiarkadaşınızla yakın bir arkadaşlık kurduysanız, şimdi ofis dışında vakit geçirmek için harika bir zaman olabilir. Bir araya gelmek mümkün değilse, sözleriniz şu anda iyileşme gücüne sahip olacağından, zor zamanlar geçirebilecek biriyle görüştüğünüzden emin olun. Akşam yaklaşırken, Ay ve Jüpiter gökyüzünde tatlı bir bağlantı paylaşacak ve başkalarını besleyerek sizi tatmin edecek.

16 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanını ailenle geçirmek için planlamaya karar verebilirsin. Merkür geri hareketine bugün başlayacak. Eğer kirada oturan bir Terazi burcuysan, retronun etkisiyle ev sahibinle tartışmalar yaşayabilirsin. Duygusal hassasiyetin artarken, çevrendeki konuşmaları yanlış değerlendirme eğilimin de çoğalabilir. Sağlığın ile ilgili önemli detayları ihmal etmek istemeyeceksin.

16 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler biraz stresli olabilir. Kendinizi değersiz hissedeceğiniz durumlar içine çekmeyin.Çalışmalarınızın beğenilmesi motivasyonunuzu artıracaktır. İyi olduğunuz konuları daha çok geliştirip daha çok insana ulaşmak adına çalışmalarınızı dijital ortama taşıyabilirsiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız. Evdeki dengeler önemli.

16 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli bir şeyleri hesaplamaya çalışan kimselersiniz. Bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin.

16 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çözüm bulmakta oldukça iyisiniz. Bugün analitik yetenekleriniz test edilebilir. Belki çalışanlarınız bir tür küçük bir kriz nedeniyle kapınızı çalacaktır. Çabuk harekete geçmeniz ve soruna pratik bir şekilde yaklaşmanız gerekebilir. Ya da belki eşiniz evde bir cihazla sıkıntı yaşayacaktır. Sizin de eve gidip sorunu tanımlamak için o odaklanma becerilerinizden faydalanarak bu aleti tamir etmeniz gerekebilir.

16 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle sıkı çalışmanızın sonuçlarını açıkça görebiliyorsanız, mevcut sorumluluklarınızla oldukça tatmin olabilirsiniz. Kişisel gelişim odaklı daha belirsiz hedeflere yönelik ilerlemeleri hissetmek daha zor olacağından bu konulardan kaçınmak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, bugün daha verimli olmak için birçok şeye sahip olduğunuzdan, önemsiz işleri programınızdan sıyırıp büyük şeyler halletmek isteyebilirsiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Retro Merkür’ün sizi zorlaması karşısında bazı engellere takılabilir ve kendinizi anlatma konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Beğendiğiniz konularda kendinizi daha da mükemmel yetiştirmek isteyeceksiniz. Aklınız karışık.

16 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili konulara odaklısınız, bir değişim zamanının geldiğini hissediyor olabilirsiniz. Ancak bu süreç biraz zorlayıcı olabilir. Kafa karışıklığı ve içsel huzursuzluk yaşamanız mümkün.

16 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki problemler pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. Sevgilinizle ilgili ortada dolaşan söylentilerden, güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Yeteneklerinizin ucuza gittiği şeklindeki düşünceniz, yeni arayışları getirebilir. Şu sıralar vermeye yeltendiğiniz karaları belli bir süre dondurmanız, size sağlıklı bir yeniden düşünme fırsatı sunacak. Harcamalarınız için sizi uyaranlara kulak vermeniz yerinde olur.

16 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 19' 44" R
Ay
Başak
03° 37' 01"
Merkür
Koç
17° 47' 13"
Venüs
Koç
16° 57' 08"
Mars
Balık
20° 54' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 32"
Satürn
Balık
15° 30' 19"
Uranüs
Boğa
21° 42' 33"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
20° 00' 10"
Lilith
Başak
22° 04' 25"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 19/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>