Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Harcamaları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2022, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, bir süredir konuşamadığınız insanlara ulaşmak için iyi bir zaman olabilir. Son zamanlarda ailenizle konuşmadıysanız, onları arayın. Ya da kardeşleriniz ile görüşmek için biraz vakit ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle bağlantı kurup birbirinizden haber alısanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz. Onlarla pozitif enerjinizi paylaşabilme fırsatını geri tepmeyin!

Bugün işteki durumunuzu iyileştirmek için yapmanız gereken her şeyi düşünüyor olabilirsiniz. Taleplerinizi açıkça belirtmiş olsanız bile, hiç kimse çok fazla ilgi gösteriyor gibi görünmüyor. Yanlış insanlarla konuşuyor olmanız mümkün mü? Bu, yarış içinde olduğunuz bir mücadele ortamından çıkıp kendi patronunuz olmanız için bir bahane olabilir. Çok yaratıcısınız ve sağlamfikirleriniz var. Neden ikisini birleştirip birleştiremeyeceğinize bakmıyorsunuz?

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Oldukça güçlü hissediyorsun; hem fiziksel hem zihinsel. Hatta gelecek için yeni hedefler ve projeler planlamaya başlamışsın bile. Yurtdışına bir seyahat gerçekleştirme gibi bir planın olabilir. Yeni ilgi alanları da seni eğitimini yükseltmek konusunda bazı planlara yöneltiyor. Genel olarak, bugünün enerjisi ufukları genişletmekle ilgili. Kim tutar seni!İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sık sık olmasa da bulunduğun yerden uzaklaşmak iyi olabilir. Farklı yerlere giderek kendini yenilemek sana iyi gelebilir. Bu sayede olaylara farklı açılardan bakma şansı da elde etmen mümkün olacak. Değişiklik yapmak daha kolay olabilir.

11 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatta bazen kötü deneyimler yaşanır. Ancak her kötü deneyim, bir sonrakiler için sizi hazırlar, daha iyi deneyimlerin yolunu açar. Eğer şu sıralar işler istediğiniz gibi gitmiyorsa, bunu kendinize hatırlatmak iyi gelebilir.

11 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Online alışverişin rahatlığına varmışken, harcamaların kontrolünü kaçırabilirsin. Yakın çevrende arkadaşın hakkında dönen dedikodulara tanıklık edebilirsin. Gelecekle ilgili seçim yapmanı gerektiren konuları düşünmek istemeyeceksin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, partnerin ile fikir ayrışmazlığı yaşayacağınız konular, gündemi değiştirebilir.

11 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğlenmeyi unuttuğunuzu fark ediyorsunuz. En son ne zaman kendinize güzel bir jest yaptığınızı düşüneceksiniz. Kendinize bugün zaman ayırmazsanız bazı gereksiz öfkeli durumlar içine girebilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişelendiğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara daha fazla dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir. İletişimi bol hareketli bir gündesiniz. Akşam saatlerinde rahatlamak için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tartışmaların içerisine girmemek için daha net olmalısınız. Ayrıca gün içerisinde iyi yiyeceklerle kendinizi beslemeniz size daha da enerji verecektir.

11 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun vadede fazla etkisi olmayan küçük sorunlar canınızı sıkmasın. İnsanlar aşırı titiz olabilir ve maceraperest mizacınızı topa tutabilirler. Gücünüzün büyük bir kısmı her şeyin iyi yanını görmekten ve insanlara potansiyellerini tam anlamıyla kullanma yönünde ilham vermekten geliyor. Başkaları aynı şeyi yapamadığı için bunalıma girmeyin.

11 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biriyle yakınlaşmak, savunmasız olma fikrini çağrıştırdığı için korkunç geliyor olabilir. Ancak unutmayın ki kendinizi tamamen açmak veyahut tamamen kapatmak zorunda değilsiniz. Sadece bir adım atın ve nasıl gittiğine bir bakın. İnsanlarla bağlantı kurmaya alışık olmadığınızdan, kendinizi çok fazla geri tuttuğunuzdan endişelenebilirsiniz, ancak muhtemelen durumu düşündüğünüzden daha iyi yönlendiriyorsunuzdur.

11 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda otokontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız. Bugün huzursuzluk duygusuna kapılabilirsiniz; sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

11 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

11 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Borçlar, krediler, vergi ya da sigorta işleri gibi konularda bir gündeminiz varsa rahat bir akışınız olabilir. Krizleri rahatlıkla yönetebilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkiniz de rahatlayabilir.

11 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyi bazı davranışlarınızı onaylaması için zorluyorsunuz. Bu durumun onu çok rahatsız ettiğinin farkına varmazsanız büyük problemler sizi bekliyor. O size ne kadar ulaşmaya, konuşmaya çalışsa da siz buna imkan tanımıyorsunuz. Bu fırsatı ona vermelisiniz. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Amirlerinizin gözünden düşmemek için biraz daha çaba gösterin. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz.

11 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 24' 59" R
Ay
Yay
01° 15' 14"
Merkür
Koç
15° 59' 51"
Venüs
Koç
25° 55' 01"
Mars
Balık
26° 32' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 53"
Satürn
Balık
16° 12' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 46' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 27"
Lilith
Başak
22° 52' 48"
True Node
Koç
15° 33' 08"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>