Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çözüm Arıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Başkalarıyla birlikte yaşamak her zaman kolay değildir! Muhtemelen bugün düşündüğünüz şey budur. Aile hayatınızda, şeyler hakkında oldukça idealist bir tutuma sahip olacaksınız. Kendinizi arada bir hayal kırıklığına uğratırsanız şaşırmayın. Ancak kendiniz için koyduğunuz hedeflere tam olarak ulaşmasanız da, bu idealizm size hayatınızda yön verecek.

Ana mesleğiniz bağlamında,olsun, çalışma olsun, yeni amaçlar ve hatta yeni yaratım alanları keşfetmek olsun zaten başarıyı tatmış birisiniz. Önümüzdeki birkaç gün içinde bir terfi almayı ya da bir ödül kazanmayı bekleyebilirsiniz. Ama yine de rehavete kapılmak için daha çok erken. Daha fazla çaba gerekecek!

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Yapmayı hiç istemediğin bir şeyi yapmak zorunda kalabilirsin. Belki bir projeyi üstlenmek konusunda birine söz vermişsindir; ya da bir yakının sana verdiği borcu ödemeni istiyordur. İki senaryoda da, yapmak istemediğin bir durum varsa direkt konuş. Kendini açıklama ve anlaşılma yetin günün enerjisiyle taçlanacak. Konuşmak ve sözünü biraz ertelemek, potansiyel bir küskünlükten çok daha iyidir.Bugün bilgisayarınızı kurcalayarak birtakım yeni beceriler kazanabilirsiniz. Bazı yeni uygulamaları veya programlama dillerini öğrenerek kendinizi aşmak isteyebilirsiniz. Birkaç yeni teknolojiyi indirip sisteminize kurabilirsiniz. En son çıkan araçlarla oynamaktan ve bilgisayarınızın güncel olduğunu bilmekten keyif alacaksınız. Tümüyle bağımsız bir kişi olduğunuz için bu yeni şeyleri kendi başınıza öğrenmek hoşunuza gidecek. Öğrendiklerinizle şov yaparak birilerini hayran bırakmaya ne dersiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin bir arkadaşınla birlikte uzun bir seyahat planlayabilirsin. Yeni yerler keşfedip hayatına heyecan katmaya çalışmak senin için önemli olacak. Arkadaşınla beraber yeni şeyler öğrenmek hayata bakışını yeniden şekillendirebilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bekar Terazi burçları bugün yeni bir aşka yelken açabilir. Duygularını paylaşmak konusunda açık bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak sorunları kolaylıkla çözüp yolunuza devam edebilirsiniz. Uzun zamandır aklınızı kurcalayan bir konuyu yeniden gündeme getirebilir, çözmek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları görmezden gelmeyin.

14 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir yerinde sayıyormuş hissi uyandıran bu konulara çözüm arayacaksın. Merkür hava burcunda yavaşlıyor. Devam eden ilişkindeki sorunlar, seni radikal kararlar almaya itebilir. Ailedeki kadın figürlerin duygusal iniş çıkış ve alınganlıkları artış gösterebilir. Herkesin nabzını yoklamak, yorulduğunu hissetmene neden olabilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın ilişki kurmak isteyenlere mesafeli davranışlarınız olacaktır. Samimiyete dur diyeceksiniz. Gereksiz diyaloglardan ve samimiyetten uzak durmak sizi kendinize karşı daha iyi hissettirecektir.

14 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ruhsal olarak yenilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Etrafınızda olup biteni anlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için yakınınızdaki insanlarla sık sık bir araya gelmek isteyeceğiniz zamanlar var. Hareketli bir gündesiniz. Akşam saatlerinde sıkışmalar yaşanabilir. Duygusal yönden daha tepkisel davranabilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Dağınıklık hali durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var. Para ve güç sizinle.

14 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işleri kolayca halletmeniz için ideal bir gün. Bir süredir biriken o sinir bozucu görevlerin icabına bakın. An itibariyla çok fazla şey başarma fırsatınız var. İnsanlar boş sözlerden ve dedikodudan ziyade önemli bir hedefe ulaşmak için plan yapmakla ilgileniyor. Siz de elinizin altındaki görevler hakkında ciddiyetinizi takınarak bu gruba katılın.

14 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi halletmek için büyük bir enerji artık sizinle. Yapacaklarınız için normalden daha az çaba yeterli, bu da işleri hızlandırmaya yardımcı oluyor. Bugünlerde geçmişe veya özel hayatınıza güçlü bir şekilde odaklanılıyorsunuz. Bugünkü sorunlarınızın cevaplarını veya kökenlerini geçmişte arasanız da bu her zaman doğru olmayabilir. Daha objektif bir bakış için güvendiğiniz bir arkadaşınıza danışabilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Her konuda bilginize güveniyorsunuz. Çevrenize özgün fikirlerle çıkıyorsunuz. Kariyerinize katkısı olacak kişilerle tanışmanız, ufkunuzun genişlemesine neden olacak.

14 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

14 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı bağlantılı işler, yüksek öğrenim konuları gündeminizde olabilir. Merkür retrosunun başlamasıyla ilişki konuları gündeminize gelecek. İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Eski ilişkileriniz tekrar karşınıza çıkabilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle olan ilişkileriniz sizi zorluyor. Beraberliğinizde her şeyin kendi arzuladığınız gibi olmasına çalışırken kontrol edemediğiniz olaylar yüzünden beklenmedik sorunlar çıkabilir. Bu kadar sahiplenici davranmak yerine olayları biraz da akışa bırakmayı deneyin. İş konularında yorgunsunuz. Çalıştığınız projeyle ilgili olarak yargı hataları yapabilir ve yanlış yargılara varılmasına sebep olabilirsiniz. Gene de her şeye rağmen başarı size kendiliğinden gelebilir.

14 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 49' 02" R
Ay
Başak
09° 31' 28"
Merkür
Koç
17° 31' 55"
Venüs
Koç
17° 34' 08"
Mars
Balık
21° 18' 14"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 23"
Satürn
Balık
15° 33' 18"
Uranüs
Boğa
21° 44' 11"
Neptün
Balık
28° 33' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 55"
Lilith
Başak
22° 07' 45"
True Node
Koç
15° 36' 38"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>