Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değişim Yapıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün biriyle ilginç bir bağlantı kurabilirsiniz. Yeni bir arkadaşlık kuracağınız biriyle anlamlı bir tartışma gerçekleştirebilirsiniz. Belki de sizinle aynı hayat görüşünü paylaşan ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda size ilham veren insanları toplamak size iyi gelecek. Kendinizi üzdüğünüzde veya korktuğunuz zaman, doğru arkadaşlar moralinizi düzeltip sizi motive edebilir.

Muhtemelen bugün çok zor bazı problem ve görevlerle başa çıkmaya enerjiniz olacaktır. Bugün biraz daha sıkı çalışmaktan korkmuyorsunuz ve kendinizi neredeyse hiç sahip olmadığınız inanılmaz bir miktarda enerjiye sahip bulacaksınız. Çevrenizdeki insanlar, özellikle aileniz, bu enerjiyi takip etmekte zorlanabilirler. Başkalarına anlayışlı davranmak önemlidir!

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Bugün harikulade insanlarla tanışabilir ve hayatını harika bir yöne sevk edecek, sarsıcı bilgilerle karşılaşabilisin. Yeni yaşam tarzı seçeneklerini değerlendirmeye başlayabilirsin. Bir grup ya da organizasyon, muhtemelen spiritüel ya da metafizikle ilgili, sana bir anda çekici gelecek ve katılmayı düşüneceksin. Ayrıca hayatındaki partnerle müthiş konuşmalar yapmaya hazır ol. Kitaplar, dergiler ve diğer yayın mecraları da seni aydınlatabilir.Bugün kalkıp gitme arzusu duyabilir ancak aynı zamanda tamamen hazır değilmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Belki de dağa çıkarken bir sonraki adımı atmak için yeterince güçlü bir zeminde olmadığınızı düşünüyorsunuzdur. Dış dünyanın baskısıyla henüz hazır olmadığınız bir yere sürüklenmemeye dikkat edin. Her şeyi kendi temponuzda gerçekleştirin ve kendi tempolarında yol almayı seçenlere de anlayış gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlara karşı daha dikkatli yaklaşmakta yarar var. Onların senin için önemli olduğunu unutmamak bu konuda daha özenli davranmanı sağlayacak. Elinden geldiğince onların yardımına koşmakta fayda var.

13 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşılaşacağınız günlük sorunlar karşısında her zamankinden farklı tepkiler verebilirsiniz, reaksiyonlarınız ve atacağınız adımlar siz de dahil olmak üzere çevrenizdeki herkesi şaşırtacak. Daha önce hiç fark etmediğiniz bir yeteneğinizi keşfedebilir ve bu farkındalık sayesinde oluşan yeni koşullarda beklenmedik bir gelişme yaşanabilir. Kendinizi kanıtlama ve işinizle alakalı olarak daha fazla sorumluluk almanız gereken bir sürece geçiyorsunuz. Aşk hayatınızda yaşanan iletişim sorunu partnerinizin size kızmasına ve ikili ilişkilerde gergin bir havanın oluşmasına neden olacak. Eğer bekarsanız yeni tanışacağınız kişilerle birlikte ilişki kapınızdaki şansınızın artacak.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Modaya karşı olan yakın takibin seni değişim yapmaya itecek. Maddi açıdan kendini zorlamayacak şekilde alışveriş yapmak isteyebilirsin. Çevrene karşı olan yardımların artarken, evindeki fazlalıkları, ihtiyaç sahipleriyle paylaşabilirsin. Finansal konularda yatırım odaklı hareket etmek için araştırmalara başlayabilirsin. Sağlıklı beslenmeyi rutin haline getiriyorsun.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda beklediğiniz değeri göremediğinizi düşünüyorsunuz. Emeklerinizin karşılığını elde etmek için sözlü girişimleriniz olacaktır.Lütfen nezaketiniz ve başarınızdan taviz vermeyin.

13 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İnançlarınızın sıkı savunucusu olduğunuzu hissedebilirsiniz. Gün içinde hareket etme ve sınırlarınızı aşmak için yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İşe ait önemli konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde daha eğlenceli işler yapmak isteyebilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen çılgınca hareketler yapıyor ve macera arıyorsunuz. Gönlünüzü her gelene kaptırmayın. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, psişik ve metafizik konulara ilgisi olan bir grup insanı ağırlayabilirsiniz. Çok özel bir konuk bu toplantıda bir konuşma yapabilir ya da bir tartışmayı yönetebilir. Bu durum orada bulunan herkesi çok heyecanlandırıp memnun edebilir. Tek yaptığınız kahveleri doldurmak ve kurabiye ikram etmek olsa bile muhteşem bir ev sahibi olarak ün salacaksınız. Her şeyden öte, siz de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Tadını çıkarın!

13 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz için fedakârlık yapmanın bir zorunluluk olduğu inancı, bugün sizi çok çalışmaya motive edebilir ancak, sizin kadar adanmış olmayan birilerini görmek önce onları eleştirmeniz sonrasında kendinizi sorgulamanızla sonuçlanabilir. Bu çok emek verdiğiniz birveyahut ilişki olsun, hayal kırıklıklarınız hakkında yüzleşmek, istediğiniz sonuçları alamasanız bile daha doğru bir yol seçmek için güzel bir adım olabilir.

13 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel isteklerinizle karşı tarafı etkiniz altına alabileceğiniz bir gün. Ailevi sorunlarda, retro Venüs sayesinde direttiğiniz konularda başarılı olacaksınız. Bugün, sosyal olaylara daha çok ağırlık vereceksiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı bağlantılı işler, yüksek öğrenim konularıyla ilgili süreçler gündeminize gelebilir. Bazı akademisyenlerle konuşmalar yapmanız mümkün. Karar vermekte zorlanıyorsanız kendinize zaman tanıyın.

13 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk maceraları size enerji veriyor fakat başlarken dikkat edin. Çok farklı ve ilginç kişiler dikkatinizi çekebilir.Yakın dostlarınızla birlikte bazı sinsi ve keyifli planlar peşinde koşturabilirsiniz. Bu planlar, çalışma ortamında başınıza bazı dertler açabilir. Dikkatli olmanızda yarar var. Aile içinde bazı konularda esnek düşünemiyor, hemen patlıyorsunuz. Bu tavrınız yakınlarınızla ilişkilerinizi güçleştiriyor. Maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız. Gergin haliniz, midenizi de etkiliyor. Biraz rahatlayın.

13 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 03' 28" R
Ay
Başak
24° 31' 01"
Merkür
Koç
16° 57' 53"
Venüs
Koç
19° 08' 10"
Mars
Balık
22° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 50"
Satürn
Balık
15° 40' 47"
Uranüs
Boğa
21° 48' 22"
Neptün
Balık
28° 36' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 22"
Lilith
Başak
22° 16' 12"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 20/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>