Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geçmişi Temizliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün para kazanmak için yeni ustaca teknikler bulabilirsiniz ancak hiç düşünmeden bunlara atlamak yerine bu fikirler üzerinde ciddi bir şekilde düşünmeniz gerek. Sadece görünenlere değil, arka plandaki şeylere de odaklanın. Bugün romantik tutkunuz yeni şeyler araştırma isteğinizi geride bırakacak. Sevgilinizle baştan çıkarıcı bir akşam planlayın. Unutamayacağınız bir gece olacak!

Detaylara karşı olan dikkatsizliğinizden dolayı her zamanki yüksek standartlarınızı karşılamayan projeler sizi aniden endişelendirecek. Yaptığınıziçin insanlar sizi aramaya başlayabilirler, ama bu yeterli değil. İyi haber şu ki, kurnazlığınız, içinde bulduğunuz durumdan gizlice sıyrılmanızı sağlayacak. Sadece bir bukalemun gibi renginizi değiştirin, bu sayede herhangi birinin gazabından kaçabildiğiniz, göreceksiniz.

Bugün kendinizi, özellikle görsel sanatlarla ilgili konularda sanatsal hissedebilirsiniz. Belki de tarihteki büyük ustalardan ilham alarak fazlasıyla engin fikirler üretebilirsiniz. Bir konsere veya tiyatroya gitmek ya da bir sanat galerisinde gezinmek için harika bir gün! Düşündüklerinizi not etmeye çalışın çünkü sonrasında hatırlamak isteyeceksiniz. İyi eğlenceler!

Günlük rutinin konusunda oldukça yerleşik ve düzenli olmaya bir eğilimin var. Eğer bunun doğru olduğunu düşünüyorsan, bugün kendini biraz serbest bırakmanın zamanı gelmiş olabilir. Eğer kendini organize olamamış ve tembelleşmiş hissediyorsan, bu sana iyi gelecektir. Bu düzen bozma işini arada bir yapabilirsin; ve bunun bir felaket olmadığını da göreceksin.Bugüne aktif ve maceracı bir hava hakim; bu da seni sosyal ve interaktif olmaya itiyor. Davranışlarını biraz olan bitenin akışına uyum sağlayacak şekilde biçimlendirme zorunluluğu hissedebilirsin. Bu akıntıda küreğin ve can yeleğin olduğuna emin ol çünkü kendini yönlendirmek önemli olacaktır. Ayrıca tekneden düşebilme ihtimaline karşı emniyet filen olduğuna da dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeyler öğrenmek için daha hevesli olman mümkün. İnsanlarla yapıcı konuşmalar içine girmek senin için olumlu sonuçlar ortaya çıkarabilir. Yapacağın konuşmalar sayesinde yeni bakış açıları kazanabilirsin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çevrenizdeki pek çok kişi tarafından beğenilme takdir edilme duygusuyla karşılacaksınız. Aldığınız iltifatlar günün ilerleyen saatlerinde daha radikal kararlar almanıza yardımcı olacak. Geçmişten gelen kötü deneyimlerinden çıkarttığınız derslerle birlikte hayatınızı değiştirmek için önemli kararlar verebilirsiniz. Eğitim alanında beklediğiniz o haber gelecek, sonuçlarını olumlu olarak göreceksiniz. Empati yeteneğiniz sayesinde sosyal çevrenizde pozitif bir rüzgar esecek, yakın çevrenizdeki kişilerle görüşme söz konusu olacak.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konuların üzerinde bıraktığı kötü etkiden sıyrılmak istiyorsun. Aynı olaylarla hayatında bir daha karşılaşmamak için birtakım değişiklikler yapacaksın. Uzun süredir aklında olan evinin dekorasyonu ile bugün ilgileneceksin. Çalışan bir Terazi burcuysan, hakkını arayacağın konuşmalar içerisine girebilirsin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yansıtırken hayat görüşünüzden bahsetmiyorsunuz. Kendinizden ve isteklerinizden konuşmaktan çekinmeyin. Deneyimleriniz ve tecrübelerinizi açıklarsanız sosyal çevrenizin size bakış açıları değişime uğrayacaktır.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişelendiren konulara karşı daha hassas olabilirsiniz. Size kriz yaratacak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkide olduğunuz insanlarla kopmalar yaşayabilirsiniz. İfadelerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara dikkat etmelisiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçmek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Sorumlu olduğunuz konularda işleriniz artabilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkasını dinlemeden konuşmak şu anda oldukça kolay olabilir, ancak iyi bir izlenim bırakmak için sağduyulu olmaya çalışın. Sezgilere aykırı gelse bile, biraz set üsluplu biriyle iletişim kurarken kendinizi geri tuttuğunuza muhtemelen memnun olacaksınız. Ne kadar az koz verirseniz, herhangi bir rakibin sizi karalaması o kadar zor olacaktır. Bütün bu gerilimden sonra kendinizi ödüllendirmek için kesenin cebini biraz açabilirsiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha doğru kullanmanızı sağlıyor. Uzak yollardan gelen kardeşlerle bağınız daha da güçleniyor.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarından gelen parasal kaynaklarınızla ilgili belirsiz süreçler, blokajlar ya da yanıltıcı bilgiler söz konusu olabilir. Yöneticiniz Venüs’ün desteğiyle krizleri yönetebilirsiniz. Dengenizi korumaya çalışın.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle her şey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme. İş yerinde daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Günlük sorunları göz ardı etmeniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp, işlerinize yoğunlaşmalısınız. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 39" R
Ay
Yay
12° 17' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 25"
Venüs
Koç
26° 59' 12"
Mars
Balık
27° 12' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 57"
Satürn
Balık
16° 16' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 43"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 26"
Lilith
Başak
22° 58' 35"
True Node
Koç
15° 30' 16"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>