Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor. Daha mutlu olacağınızı, daha büyük coşku yaşayacağınızı düşünüyor, daha fazla ortak yanınız olduğunu sanıyordunuz.

İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi biraz üzecek bir gelişme olabilir. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz.

Esas olarak kendi yağınızla kavrulan birisiniz. Eş, dost ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Arada bir çektiğiniz parasızlık sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor.

Sizi sevindirmek için hazırlanan bir sürpriziniz var. Bir şeyler hissetseniz bile meraklı davranmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışındaki bir arkadaşınızdan uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeyleri, onun bir niyetsizlik içine girdiği kuşkusuyla iptal etmeyi düşünüyorsunuz. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişelerin sebebi, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor. Haftanın sonuna doğru kendinizi gösterip rahatlayacaksınız.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:49-10:35 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çok önemli meselelerde hemen karar vermeyelim. Bir mesele üzerinde odaklanmak veya işleri yoluna koymak zorlaşır. Evinizle alakalı yapmayı düşündükleriniz veya ailenizi yakından ilgilendiren meseleler baş sırayı almaktadır. Yeni bir ev kiralamak, satın almak veya hesapta yokken evinizle alakalı bir değişime karar vermemek gerekir. Sakin ve sabırlı olmak, özel yaşamınızı ilgilendiren her mevzuda sakin davranmak faydalıdır. Rutin programınızı uygulamanızda bir sakınca yoktur. Saat 10:35 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, aşk hayatınız, sosyal faaliyetleriniz, çocuklarınızla olan ilişkiniz, hayatın farklı yanlarını keşfetme arzunuz bakımından bir hayli istekli olduğunuzu söyleyebiliriz. Sorunlar olsa dahi, bunlarla yüz yüze gelmekten pek hoşlanmazsınız. Elden geldiğince eskiyi geride bırakıp yeniye yer açmak istersiniz. Yenilik anlamındaki aktiviteler sizi bir hayli heyecanlandırır. Farklı yerler görmek, güzel giyinmek, değişimde bulunmak, kendiniz adına sıra dışı bir şeyler yapmaktan zevk alırsınız. İlişkide bulunmaya, sürpriz bir aşk yaşamaya, hedefler tayin ederek bunlara ulaşmaya arzu duyarsınız. Saat 12:16 Ay-Uranüs görünümü, ailevi konularda verilen yeni kararların işaretçisidir. Çıkarlarınızı öne alarak düşünürsünüz. Saat 13:47 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, aşkta aradığımızı bulmak ve mutlu olmak isteğimizi işaret ediyor. Aynı zamanda toplumsal hayatın içinde de yer almaktan yanayız. Hem özel hem genel hayatın içinde, bu karşıtlık bize destek veriyor. Gönül dolusu sevgilerimle,

17 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gözlemci kalmanın sana getirileri olabilir. Aklına ve yüreğine ağırlık yapan konuların yükünden kurtulabileceğin bir döngüdesin. Aşk hayatınla ilgili ?net? gelişmelere hazır ol. Duygusal hayatın, arkadaşlarınla olan iletişiminle ilgili gelişmeler gündemini meşgul edebilir. Maddi konularla ilgili beklediğin yerlerden haberler alman mümkün. Eline para geçeceği gibi aynı şekilde kontrolün dışında harcamalar da yapabilirsin. Örneğin, bir yakınına maddi yardım ya da hiç hesapta olmayan ufak bir rahatsızlık gibi? Genel anlamda işler istediğin yönde ilerleyecek olsa da, duygusal açıdan önemsediğin bir insanın değişimine şahit olman seni şaşırtabilir.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm günü evinizde geçirip ev işleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak iniş çıkışlı olabileceğiniz bugün de belli bir karar verme aşamasında son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranmanızda fayda var.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha önce korktuğunuz ve baskı duygusu uyandırmış konulardan tamamen uzaklaşabileceksiniz.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

17 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkuyla bağlı olduğunuz, vazgeçilmeziniz olan kişi ya da tutumlar bugün sizi zora sokabilir. Duygusal açıdan zorlandığınız bir gün. Romantik beklentiler karşılanmayabilir. Uçlarda olup, sürekli aksiyon almak sizi ve etrafı yoracaktır.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Kova burcundaki seyahati, aşk, romantizm, çocuklarla ilişkiler, yaratıcılık, eğlence hayatı, hobileri hareketlendirecek. Önce iyi arkadaş olduğunuz biriyle şimdi sevgili olabilirsiniz. Hayatınızdaki değişime açık bir süreç sizi bekler. Duygu yerine mantık ön plana çıkacaktır. İlişkilerde akılcı kavramlar değer kazanır. Bilginizi karşınızdakilere aktarmaktan mutlu olursunuz.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

17 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 03' 28" R
Ay
Başak
24° 31' 01"
Merkür
Koç
16° 57' 53"
Venüs
Koç
19° 08' 10"
Mars
Balık
22° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 50"
Satürn
Balık
15° 40' 47"
Uranüs
Boğa
21° 48' 22"
Neptün
Balık
28° 36' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 22"
Lilith
Başak
22° 16' 12"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 20/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>