Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düşüncelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün sevgilinizle bazı önemli konuları tartışmak isteyebilirsiniz. İlişkideki uzun vadeli hedeflere incelemek faydalı olabilir. Ev almak mı evlenmek mi yoksa çocuk sahibi mi olmak istiyorsunuz? Ya da bu şeyler hayatınızda zaten gerçekleşmişse, bir çift olarak bir sonraki adımınız ne olacak? Bu ilişkiden pozitif enerji alacağınız bir dönem olacak.

Bugün iyi bir ruh halinde olmalısınız. Son zamanlarda duygularınız, bir roller coaster gibi bir yukarı bir aşağı gidiyor, ama sonunda bugün bu durum son bulacak. Hayatınızın her alanında daha iyimser hissedeceksiniz. İş, ilişki ve kişisel gelişim ile mücadele ederken yenilenmiş bir enerji hissedeceksiniz. Çok fazla enerjiye sahip olduğunuzdan daha büyük bir sorumluluk almak istediğinizi düşünebilirsiniz! Her zaman gönüllü olabilirsiniz? İşte şimdi bu bir fikir oldu!

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Yüzleşmelerden korkma. Eğer çatışma patlak verirse, bunun üstesinden gelebileceğini bil. Mevcut enerji, özgüvenine güç verecek ve işlerin üstesinden gelmek konusunda kolaylık sağlayacaktır. Durumun farklı açılarını görme ve gerekli iletişimi sağlayabilme konusunda kendine güven. Kendinin ve başkalarının bakış açılarını anlama yetinin farkına var çözümün geldiğini gör!Neden her zaman en gerekli anlarda yakıtın bitiyor? Ne zaman olaylar iyi gitmeye başlasa sinir bozucu bir engel aniden ortaya çıkıyor. Problem bu olayların planlanmamış olup gerçekten onlarla ilgilenmemiş olmanda. İyi haber şu ki daha fazla plan yapmak durumunda değilsin. Punçları arka arkaya devirmekte oldukça iyi gidiyorsun ama bu çok uzun sürmeyeceki ta ki depon yeniden dolana dek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herhangi bir entelektüel ie giriştiysen, bugün bu işe kendini fazlasıyla ciddi bir tavır takınarak kaptırabilirsin. Oyalanarak zaman kaybetmek istemiyorsun. Ayrıca biraz da şizofrenik hissediyor gibisin. Bir yanın espriler üretip yazıya dökmek isterken; öbür yanın gramer çalışmak istiyor. Ama bu iki eylem birbiriyle uyumlu değil bile! Neden gramere takıntılı biri hakkında bir komedi skeçi yazmıyorsun?

17 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde harcamalar, para çıkışları ve ödemeler gündeminizde olabilir. Keyfi, lüks ve abartılı harcamalara gidebilirsiniz. Yemeklerde ve tatlılarda aşırılıklara gitmeye karşı dikkat edin. Zararlı alışkanlıklar sağlığınıza daha hızlı etki edebilir, aşırıya kaçmayın.

17 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün parasal anlamda bir durum değerlendirmesi yapabilir alım gücünü hesaplayabilirsin. Bu bağlamda birikimini faydalı bir biçimde kullanmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, çocukların ile onların geleceğine yönelik konuşmalar yapabilirsin. İkili ilişkilerinde duyguların ve mantığın arasında kalabilirsin. Yakın bir arkadaşın ile bu konu üzerine görüşmek isteyebilirsin.

17 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş gereği kısa mesafeli seyahat planları yapabilirsiniz. İletişim trafiğinizin artacağı bugünlerde sinir ve stres durumlarına dikkat etmeli ruh sağlığınızı her şeyden üste tutmalısınız. Kendinize dinlenmek için zaman ayırmayı es geçmeyin.

17 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alabilecek bir uğraş ya da daha gayretli olmayı gerektiren bir durum, bir fedakarlık da yaratabilir. Başkalarından beklentilerinizi dengelemeye çalışın.

17 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı rasyonel tabular üzerine inşa etmek isteyebilirsiniz ancak yine de bir takım hayallerinize dair olan gelişmeler kafanızın karışmasına...

17 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

17 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önce dürüst olduğunuz konularda bugün meyveleri toplayabilirsiniz. Partneriniz bir süredir bazı sorunlar yaşayıp dile getiremiyor olabilir, ona kulak vermeyi deneyin. Kendinizi daha iyi hissetmek ve daha fazlasına sahip birine dönüşmek için, rutinlerinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekiyorsa, bugün başlangıç ve hazırlık yapmak için ideal bir gün.

17 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün içindesiniz.. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmamalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız.

17 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

17 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi iç dünyanızdaki sorunlarla yakından ilgilenmek ve çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Zaman zamna geri planda kalacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırları çok fazla zorlamanın bu süreç içerisinde size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekmekte. Hata yapmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

17 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi farklı boyutlara taşımak için büyük bir istek duyuyorsunuz. Konu ile ilgili şartları zorlamak kendinizi baskı altına sokmanıza neden olabilir. Olaylara iyimser yaklaşmayı başarabilirsiniz sizin için daha iyi sonuçlar ortaya çıkacak. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili bazı gelişmelerin umut verici olduğunu anlayacak ve yeni atılımlarda bulunmak için büyük bir istek duyacaksınız. Para sıkıntıları yine gündemde! Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir

17 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 42' 56" R
Ay
Başak
08° 17' 41"
Merkür
Koç
17° 35' 01"
Venüs
Koç
17° 26' 25"
Mars
Balık
21° 13' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 57"
Satürn
Balık
15° 32' 41"
Uranüs
Boğa
21° 43' 51"
Neptün
Balık
28° 33' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 33"
Lilith
Başak
22° 07' 03"
True Node
Koç
15° 36' 29"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>