Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İniş Çıkışlı Bir Gün Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmaya çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir süreçtesiniz.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Dengeleri gereğinden fazla zorlamadığınız sürece sorun yaşanmayacak.

Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın. Fırsatları tamamen lehinize çevirmek için biraz daha beklemede kalın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda kendinizi daha keyifli ve huzurlu hissedeceksiniz. Odak noktanız sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Dengeleri zorlamaktan da kaçınmanız gerekiyor.

17 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün duygusal ilişkilerinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizdeki dengeyi sağlamak ve anlayışlı olmak önemli olabilir. Ayrıca, finansal konularda daha dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir.

17 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boşanma ya da ayrılık kararı alan bir Terazi burcuysanız, kararınızın ne kadar doğru olduğunu anlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazancından memnun olmayan bir Terazi burcuysanızilanlarına daha sık bakmaya başlayabilirsiniz. Yaşadığınız duygusal iniş çıkışlar özel hayatınızı zora sokabilir. Sağlıklı beslenmenin önemini bir kere daha anlıyorsunuz.

17 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mağduriyet çoğu zaman haklılık getirse de kimi zaman da sizi mahcup duruma düşürebilir. Aklınızı ve duygularınızı kapatarak bunun önüne geçemezsiniz. Şartlar ne kadar zor olursa olsun, sorumluluk alın ve hayatınızdaki pürüzleri ortadan kaldırmak için doğru araçları kullandığınızdan emin olun.

17 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel konularınıza daha kararlı yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz. Aldığınız dersler maddi açıdan sizi daha temkinli olmaya itebilir Kazanımlarınızı muhafaza etmek, kısıtlı bir bütçe ile yaşamak bir bakıma eğitici olabilir. Olumlu açıdan bakıldığında yeteneklerinizi test edecek, kendinizi geliştirecek imkânlar bulacaksınız. Ortaklaşa konuda birfırsatı karşınıza çıkabilir.

17 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizden olumlu geri dönüşler alabilir, bugün çokça iltifat duyabilirsiniz. Işığınızın herkesçe fark edilmesi hoşunuza gidip özgüveninizi arttıracak.

17 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün düşünce olarak çok üretken olduğunu fark edeceksin. Bu durumu hiçbir şeyin bozmasına izin vermemelisin. İçine girdiğin üretken durumun devamını sağlamak için daha istekli olmak sana iyi gelecek.

17 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızda bir miktar ikiyüzlülük fark edebilirsiniz. Size güvenmedikleri için hayal kırıklığına uğrayarak zaman kaybetmeyin. Bunun yerine onlara gerçekte neler olup bittiğini sorun. Onlara güvenebileceğinizi göstermek için onlara ulaşmalısınız. Son zamanlarda aklınızda rahatsız edici bir endişe var ve bu yakın zamanda da ortadan kalkmayacak. Bu sorunun sizi uzun bir süre daha rahatsız etmesini istemiyorsanız, bugün durmalı ve onu aklınızdan çıkarmak için ihtiyacınız olan zamanı ayırmalısınız. Bir arkadaşınızla konuşmak, kafanızı temizlemenize yardımcı olacaktır.

17 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevresel koşullarınızı yeniden irdelemekten korkmuyorsunuz. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Güçlü olmak iyidir.

17 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

17 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün para ve kazançlarınızla ilgilenebilirsiniz, harcamalarınıza dikkat edin. Aile, ev, gayrimenkulle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Size harika bir gün dilerim.

17 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi farklı boyutlara taşımak için büyük bir istek duyuyorsunuz. Konu ile ilgili şartları zorlamak kendinizi baskı altına sokmanıza neden olabilir. Olaylara iyimser yaklaşmayı başarabilirsiniz sizin için daha iyi sonuçlar ortaya çıkacak. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili bazı gelişmelerin umut verici olduğunu anlayacak ve yeni atılımlarda bulunmak için büyük bir istek duyacaksınız. Para sıkıntıları yine gündemde! Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir

17 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 05" R
Ay
Koç
09° 27' 49"
Merkür
Koç
19° 48' 07"
Venüs
Boğa
07° 25' 29"
Mars
Koç
03° 44' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 58"
Lilith
Başak
23° 54' 58"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>