Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Doğallıktan Yanasın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2022, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

İlişkinde anlaşmazlıklara düşebilirsin. Bu durumun seni genel bir yargıya götürmesine izin vermemek çok önemli olacak. Anlık sorunları çözmek için sakin kalmak, anlayışlı olmak ve yapıcı davranmak çok daha önemli olabilir.

Geçmişte kalan olumsuzluklarla ilgili, önümüzdeki günler içinde sizi etkileyecek duyumlarınız olacak. Önünüze çıkan fırsatlar hiç de azımsanacak şeyler değil. daha güvenli ve iyimser olabilirsiniz.

Parayı nasıl değerlendirmek gerektiği konusunda yardım almak isteyebilirsin bugün. Farklı bakış açılarına önem vermek senin için faydalı olabilir çünkü. Parasal açıdan bilmediklerini sana öğretenler olabilir, buna kendini kapatmaman gerekecek.

Zindeliğinin ve zihinsel keskinliğinin farkına varıp mutlu olabilirsin. Zihnin daha fazla çalışabilir bugün. Bu güzel enerjiyi sana stres oluşturan şeyleri çözmek için kullanman olası. Kendi şartlarını kendin ayarlayabilirsin sağlık için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok uzaklarda yaşayan bir arkadaşın hakkında ilginç haberler duyabilirsin bugün. Arkadaşına yardımcı olman ve onu anlamaya çalışman dostluğunuza iyi gelebilir. Arkadaş ortamlarının toplayıcı insanı olmak bugün sana daha fazla şey katabilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir noktada, başkalarını bir şeyleri yapmanın en iyi yolu olduğuna ikna etmeye çalışarak zamanını boşa harcadığını anlayacaksın. Gizlice haklı olduğunu bilseler bile seninle aynı fikirde olmayacaklar, öyleyse neden enerjini boşa harcıyorsun?

17 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini doğal güzelliklere vermek istediğin bir gündesin. Bu yüzden yaşam alanınla ilgili değişiklikler yaparak, evin dekorasyonunu değiştirmek isteyeceksin. Son günlerdeki yorgunluğunu atmak adına evde spor ve egzersiz hareketleri yapmaya başlayabilirsin. Mide sorunları olan bir Terazi burcuysan beslenmene dikkat ediyorsun.

17 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizi evlilik seviyesine taşıma kararı alıyorsunuz. Duygularınızdan emin olmanız biraz zaman almış olabilir ama verdiğiniz karar sizi ileriye taşıyan bir karar olacaktır. Ailenizden bu konudan destek görmek sürecinizi daha da kolaylaştırabilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrenizdekilerle fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Hareketli bir gün sizi bekliyor. Yazışma ve konuşma temposu son derece yoğun olabilir. Gün ortasında kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Kulağınıza çok sayıda yeni haberler gelebilir. Akşam saatlerinde sosyal konulara yönelebilirsiniz. Fikirlerinizi daha güçlü savunabilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattaki isteklerinizi yerine getirebilmek için elinize çeşitli fırsatlar geçecek ve bu fırsatları olumlu yönde kullanmayı başarabileceksiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Onları yenmeye çalışmak yerine aralarına katılın. Sizden daha fazla eğlenen insanlar karşısında hüsrana uğrayabilir ve onlara kızabilirsiniz. Onları baltalamak ve her daim ciddi olmaları gerekiyor gibi hissettirmektense neden siz de eğlenceye katılmıyor ve keyifli vakit geçirmiyorsunuz? Yoğun geçen gününüzden bir an için kafanızı kaldırın ve çevrenizdeki insanlarla birlikte gününüzün keyfini çıkarın. Pozitif enerjiyi düşüren değil yükselten tarafta yer alın

17 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişkide size gerçekten acı veren bir şeyi örtbas etmek için para meseleleri üzerine bir anlaşmazlığı kullanıyor olabilirsiniz. Belki de kendinizi özgürce ifade edemediğinizi hissediyorsunuz. Bununla birlikte, kendi engellemelerinizin nerede bittiğini ve diğer kişinin etkisinin nerede başladığını söylemek zor olabilir. Sizi birbirine bağlayan rutinlere odaklanmak sizi sakinleştirebilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Çevrenizdeki kişileri denetleme huyundan vazgeçmelisiniz. Bugün bir takım kişilerin fikirlerini benimsemeyebilirsiniz. Bu dönem tansiyon iniş çıkışlarına karşı tedbirli olun.

17 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki kişilerle keyifli bir gün geçirebilir, sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Yöneticiniz Venüs sizi destekliyor. Kısa bir seyahat planı yapıp biraz uzaklaşmak da size iyi gelebilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, ilişkilerinize şüpheli yaklaşmanıza neden oluyor. İstediğiniz şartları göremediğiniz zaman huzursuz oluyorsunuz. Duygusal konularda partnerinizin karşı çıktığı konularda fazla ısrarcı davranmamalısınız.

17 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>