Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kararsızlığı Bırakıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Grup etkinlikleri bugün sizin için normalde olduğu kadar iyi gitmeyebilir. Her zamankinden biraz daha çekingen hissediyorsunuz ve belki biraz dışarı çıkacağınız arkadaşınız veya sevgilinizle aranız biraz limoni olabilir. Tuhaf gelecek ama, artan utangaçlığınıza rağmen insanlarla dışarı çıkmak muhtemelen en iyi terapi. Belki de yapılacak en iyi şey, insanların toplandığı bir yere tek başınıza gitmek.

Eğer rutine biraz ara verip çalışabilirseniz bugün sizin için mükemmel bir gün olacak. Hayal gücünüzü yardıma çağırabilirsiniz ve yaratıcılığınız gelecek için çok değerli bir şeye yol açabilir. Her halükarda, kendinize ve ekibinize koçluk yapmanız ve gerekirse bireysel üyelerin moralini yükseltmeniz için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. Bugünü harika yapmak için elinizden geleni yapın!

Bugün bir başkası için kendi gündeminizi bir kenara koyabilirsiniz. bunu kendi çıkarınızdan çok bir arkadaşınız için yapsanız da gününüzü ev işleriyle geçireceksiniz gibi görünüyor. Alet edevat kutusu gün boyu işinize yarayabilir. Gün ortasında, günü bu şekilde geçirdiğiniz için biraz canınız sıkılabilir, siniriniz bozulabilir. Fakat sıkı bir şekilde çalışıp geri kalan tüm işleri bitirin. Daha sonra kendinizi dışarı çıkarak ödüllendirebilirsiniz.

'Tansiyon' günün adeta teması. Hayal kırıklıkları ve moral bozuklukları aile üyelerinin geneline yayılabilir ve bu durum günlük rutinle ilgili meseleleri engelleyebilir. Böyle günlerde en iyisi herkesin dışarı çıkıp kendilerini ortamdan uzaklaştırması olacaktır. Sinema, spor etkinlikleri ve müzeler stresin atılmasına yardımcı olur. Çık ve günü yaşa.Diğer insanlarla birlikte yaşamanın kolay olduğunu kim söyledi? Her zaman her istediğinizi yapamazsınız. Elbette, deneyebilirsiniz fakat kendinizi aniden bir başınıza bulma ihtimaliniz yüksek. Çok uzun zamandır kendi geminizin dümeni sizde. Neden diğerlerini de aynı gemiye davet edip bir süre dümeni idare etmelerine izin vermeyesiniz ki? Artık başkalarıyla yakın ilişkiler kurmanın zamanı geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini daldan dala atlarken bulabilirsin. Hem de zıt şeyler arasında! Çünkü şu an sana hiçbir şey tam anlamıyla doğru gelmiyor. Pasifliğin aksine, bir konuyla ilgili aktifliğini sürdürmeye çalış. Biraz dış müdahalelere açıksın fakat durumu kolayca tersine çevirmek senin elinde.

17 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Projelerinizle ilgili bloklar ve engeller, ne yapmanız gerektiği konusunda kafanızı karıştırabilir. Yeteneklerinizden şüphe etmeyin. Geri çekilin, nesnel olun ve engelleri aşmak ve istediğiniz sonuçları elde etmek için en pratik ve verimli yolları kullanın.

17 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.56 - 20.20 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Ön plana çıktığın günlerdesin. Pozitif tavrınla çevrende var olan insanları kendine daha çok yakınlaştırıyorsun. Bu durum hayatına yeni insanlar katmanı destekliyor. Ayrıca kişisel anlamda kendini çıkmaza soktuğun fikirleri de yumuşatmaya başladı farkında mısın? Bazı meseleleri bir daha gözden geçirmek için böylesine yapıcı bir ruh halindeyken, her anını değerlendirmeni tavsiye ederim. Günün akışına yetişmekte zorlanabilirsin. Kararsızlık zamanı değil.

17 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde istikrarı ve düzeni yakalayıp denge kurmak için güzel bir gündesiniz. Partnerinize geleceğe dair beklentilerinizi anlatırken onun bu ilişkiden beklentisini de ihmal etmemelisiniz. Hayatınızda yeni bir başlangıç yapmak ya da eskiye sünger çekmek isteyebilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda sıkıntı çıkarmaya yatkın olabilirsiniz. Mücadele gereken konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkilerinizde iki düşünüp, bir konuşun.

17 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Mesleki konularda çabalarınızın görüldüğünü ve taktir edildiğini bilmek içinizi ferahlatabilir.

17 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün günlük rutininizde ufak değişiklikler yapmak sizi mutlu edecek. Her zaman aldığınız kahveye farklı bir aroma ekletebilir, öğlen yemeğinizi başka bir restorandan sipariş edebilirsiniz. Monotonluğu ufak da olsa kırmak iyi gelecektir.

17 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar burcunuzda seyahat etmeye devam edecek. Bugünhayatınızda problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.Merkür'ün aşk evinize girişi ile birlikte zihniniz sizi mutlu edecek konulara yoğunlaşacaktır. Önümüzdeki günlerde hobilerinizle ilgilenebilir, yeni eğitimlere katılabilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat konusundaki her türlü etmeni doğru şekilde değerlendirmelisiniz. Gözünüzden kaçabilecek olan şeyler ileride bazı aksaklıklara sebep olabilir; bu yüzden dikkatinizi toplamalısınız. Fazla evhamlı davranmamaya özen göstermelisiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusallığınız üzerinizde. Özellikle partneriniz ve eşinize karşı çok alıngan olabilirsiniz. Kalbiniz kırılınca kalp kırma yoluna gitmeyi tercih edebilirsiniz. Normalde huyunuz değildir ama bugün kinci bir tutum takınabilirsiniz. Günlük hayatınızda bazı beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; sevdiklerinle, sosyal çevrenle uyumlu ilişkiler kurma ve içsel dengeni koruma konusunda gün geleninde mücadelelerin olabilir. İnsanların olumlu ya da olumsuz niyetlerini anlamakta zorlanabilir, kısa bir süre kendi değerini sorgulayabilirsin. Olumsuzluklara rağmen gün genelinde burcunda ilerleyecek olan Ay; motivasyonunu yüksek tutacak.

17 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 23" R
Ay
Oğlak
10° 13' 04"
Merkür
Koç
16° 31' 10"
Venüs
Koç
29° 37' 21"
Mars
Balık
28° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 48"
Satürn
Balık
16° 28' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 44"
Lilith
Başak
23° 12' 49"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>