Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dengelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Gün doğumunu izleyin. Gözlerinizi etrafınızdaki güzelliğe açın ve harekete geçmek için ilham alın. Biri sizi şaşırtmaya çalışıyor olabilir, bu yüzden beklenmedik şeylere hazır olun. Başkalarıyla özgürce paylaşmanız gereken çok zengin bir kalbiniz var. Yardımsever doğanız, başkalarını size çekecek ve gününüzün zahmetsiz bir şekilde akmasına yardım edecek. İnsanlara öğrenmeleri gerektiğini düşündüğünüz şeyleri öğretin.

Fiziksel ve mental enerjiniz bugün oldukça düşük fakat evde kalıp televizyon izlemek de kitap okumak da istemiyorsunuz. Sosyalleşmek söz konusu bile değil. Tüm günü kendinizle ne yapacağınızı bilemez bir halde geçebilirsiniz. Bu koşullar altında yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi oyalamak olacaktır. Spora gidin, heyecan verici bir şeyler ya da bir kodemi filmi izleyin. Aklınızı, içinde bulunduğunuz rehavetten uzaklaştırırsanız, bu durumdan sıyrılacaksınız.

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

Adeta doğal bir iyileştirici güce sahip biri olarak, dönüştürücü bir enerjiye şahit olabilirsin. Çeşitli bitkiler, aromaterapi veya masaj gibi doğal şifa yöntemlerine yoğunlaşmak için harika bir gün. Bunlar kendi yeteneğinle birleştir; sonuçlardan çok memnun olacaksın. Zihnin yeni düşüncelere oldukça açık bir modda ve öğrendiğinin büyük kısmını özümsemekte başarılı olabilirsin.Duygusal ilişkilerinde talep ettiğin şey ile ilgili bir şeyi çözmen gerekiyor. Kendini muhtaç durumdaki insan pozisyonuna koymaya devam ettiğin sürece, bağlılık korkunu aşamayacaksın. Tüm hayatın boyunca ürkek ya da sıkılgan olmaya veya Don Juan'ı oynamaya devam edemezsin. Bu meseleyi bir düşün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların yardım ve yönlendirmesi sayesinde yeniimkanlarıyla karşılaşman mümkün olabilir. Bu sayede karşılaşacağın bir fırsat ile birlikte hayatına yeni bir yön verme şansı bulabilirsin.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal ve fiziksel anlamda kendinizi yorgun hissedeceğiniz bir gün başlangıcı sizleri bekliyor. Özellikle iletişim kanallarında yaşanan sıkıntılar nedeniyle günün ortalarına doğru sürekli kendinizi yeniden anlatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Günün sonralarında alacağınız ilginç bir teklif kafa karışıklığına ve belirsizliğe neden olabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz bir yakınınızdan gelecek haber önümüzdeki günlerde yeniden geçmişe dönük olarak verilen kararları düşünmenize neden olacak. İkili ilişkilerde yeni bir şansın etkisini hissedeceksiniz. Partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirerek geleceğe yönelik ciddi adımlar atmak için bugün doğru zamanlama. Eğer aşk hayatınızda belirsizlik hissediyorsanız bugün bu sorunun çözüme kavuşacağını görebilirsiniz, doğru ilişkiler sayesinde yeni tanışacağınız kişiler hayatınızın aşkı olabilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yaşantın ile duygusal yaşantın arasındaki dengeyi koruyacaksın. Stil ve tarzının beğenilmesi, gün boyunca gözlerin üzerinde olmasına sebep olacak. Eğer çocuğu olan bir Terazi burcuysan, çocuğunun duygusal baskıya maruz kaldığını fark edebilirsin. Yeni kararlar alman, günlük hayattaki motivasyonunu da artıracak.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle geçmiş hesapları kapatıyorsunuz. Birlikte el ele vererek üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey yok. Bu gücü bütün aile üyeleriyle hissedebilir ve hayatınızı yeniden güçlü bir şekilde inşa edebilirsiniz. Hepiniz üzerinize düşen özveriyi layıkıyla yerine getirebilirsiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda ilgilendiğiniz konulara daha sezgisel yaklaşacağınız bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizde ilişkilerinizde daha hassas olacağınız bir dönemdesiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Akşam saatleri daha rahat geçebilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha iyi fırsatlar önünüze serilebilir ve ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Duygusal anlamda düşüşe geçtiniz. Küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendiniz gibi olmaktan başka bir çareniz yok! Siz sizsiniz ve bunu değiştiremezsiniz. Aile üyeleri bir görev ya da ahlaki bir zorunluluk gibi bir şeyden kurtulmayı hayal ediyor olabilir fakat bu hayaller size göre değil. Olduğunuzdan daha başka biri olmak konusundaki hayalleriniz peşinizi bırakmayan hayaletler gibi. Tüm bunları elinizin tersiyle itin.

17 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karmaşık bir ev veya aile durumunun nasıl ele alınacağını çözmek, özellikle durumu yaratan kişiler uzlaşmaya yaklaşmıyorsa sizin için sinir bozucu olabilir. Tavsiye isteyebileceğiniz kimse görünmüyorsa, ne yapacağınızı kendi başınıza bulmanız gerekebilir. Tartışmanın tüm taraflarını dinleyecek olursanız, sezgileriniz sizi doğru olan şeye zaten yönlendireceklerdir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. İş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz. İlginç fırsatlar sizi bekliyor, değerlendirin.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken kariyerinizle ilgili konulara odaklısınız, bir değişim zamanının geldiğini hissediyor olabilirsiniz. Ancak bu süreç biraz zorlayıcı olabilir. Fazla aceleci olmadan, sabırla ilerlemenizde fayda var.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz. Birkaç gün kadar duygusal anlamda yüzeysel olacaksınız. Oluşmuş ve süregelen olumsuzluklardan sonra tersliklerden ve yolunda gitmeyen işlerden arınacaksınız. Meslek yaşantınızda kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın. Başarının keyfini çıkartabilirsiniz ama eğer kendisini başarılı hissetmiyorsanız moralinizi sağlam tutun yeter. Geliriniz azaldı ama harcamalarınızı bir türlü azalmıyor

17 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 01"
Ay
Akrep
23° 00' 01"
Merkür
Koç
26° 24' 12"
Venüs
Balık
21° 28' 04"
Mars
Balık
04° 52' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 14"
Satürn
Balık
13° 17' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 24"
Neptün
Balık
27° 48' 16"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 13"
Lilith
Başak
19° 47' 03"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>