Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla alakalı bazı değişik görüşleriniz günden güne sizin için de anlamsızlaşıyor. Birkaç zamandır bu konularda daha değişik, daha gerçekçi düşünmeye başladınız. Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi biliyorsunuz.

Değerlendirebilecek durumda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugün beklenmedik sevindirici haberleriniz olacak.

Çok yorularak, güç koşullarda kazanıyor, ama kolay harcıyorsunuz. Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız.

Yakında tanık olacağınız bir olayla canınız sıkılacak, bunu ilgili insanlara yakıştıramayacaksınız. Tavır alma biçiminiz çok önem taşıyacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz. Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldınız. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzecek. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkacaksınız.

18 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:44 Ay-Venüs görünümü, gerek aşk ilişkilerimizde gerekse mali konular üzerinde rahatsız edici olabilir. Verdiğimiz emeğin maddi ve manevi olarak karşılığını bekliyoruz. İhtiyaçlarımız, isteklerimiz, hayallerimiz var. Doğal olarak hayattan zevk almak da çoğu zaman paraya bağlı olduğu için, bu görünüm altında kaygılanmamız mümkündür. Elden geldiğince günü sakin geçirmeye çalışmakta yarar var. Saat 12:09 Ay-Merkür görünümü, ihtiyaçlarınız üzerinde düşünmenizi sağlar. Yardıma ihtiyaç duyan kişilere destek vermeniz gerekebilir. Kafanızın içinde hesaplamalarda bulunabilirsiniz. Saat 14:49 Ay-Mars kavuşumu, gönlünüzce zamanı geçirme isteğinizdir. Bundan ödün vermezsiniz. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelirsiniz. Sosyalleşmek, aktif olmak, istediğiniz gibi hareket etmek için bu enerji size cesaret veriyor. Gönülden sevgilerimle,

18 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvendiğin insanlar tarafından destek görmediğine dair düşüncelerini bugün hemen benimsememelisin. Sevdiğin insanlara gereğinden fazla alınganlık gösterebilirsin. Her ne kadar sosyal hayatında stresten uzak durmaya çalışsan da kontrolün dışında gelişen olaylara müdahale edemeyecek olman biraz canının sıkılmasına neden olabilir. Eğer küçük işletmeler peşinde isen bu konuda başarılar elde edebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Varsa uzun zamandır satışı için beklediğin bir ortak mülkün ya da buna benzer bir toprakla ilgili konu akşam saatlerinde lehine gelişecek haberler alıyorsun. Kilo problemin varsa ve diyet programına uymakta zorlanıyorsan profesyonel destek almanda fayda var.

18 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal yaratıcılığınız üst seviyelere ulaşabilir, duygusal olarak coşkulu zamanlar geçirebilirsiniz. Boş zamanlarınızı hobilerinizle değerlendirmek ruhunuza iyi gelecektir.

18 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sizi geren ve endişelendiren kişilerden uzak durmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Güzel şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Akşam daha farklı konular dikkatinizi çekebilir.

18 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. İstekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Mali konularına vereceğiniz ağırlıkla yeni aşamalar...

18 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinizi, aşkınızı, tutkularınızı daha ön plana çıkarabileceğiniz bir gün olabilir. Kişiliğinizin özgün yönleri yaratıcılıkta sınır tanımamanızı sağlayabilir.

18 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim yeteneğinizi kullanarak yeni kaynaklar yaratabilirsiniz. Kurumsal hayatın dışına çıkıp, özgün kabiliyetlerinizleyapma arzularınız varsa yenilenen imkanlar olabilir. Büyük riskler almadan yaratıcılığınıza güvenin.

18 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdaki ciddi konuları bir kenara itin ve kendinizi şımartın. Uzun zamandan beri uğraştığınız aile içi diyaloglar ve baskıcı tavırlar bugün sizden uzak dursun. En sevdiğiniz konu ya da kişiyle vakit geçirin. Bir hobiyi hayatınıza dahil etmekten mutlu olun. El becerilerinizi keşfedin. Güzelliklere odaklanın.

18 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

18 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 14' 40" R
Ay
Başak
14° 41' 09"
Merkür
Koç
17° 19' 24"
Venüs
Koç
18° 06' 31"
Mars
Balık
21° 38' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 23"
Satürn
Balık
15° 35' 53"
Uranüs
Boğa
21° 45' 37"
Neptün
Balık
28° 34' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 27"
Lilith
Başak
22° 10' 40"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>