Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sıkışık Bir Gün Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha net ifade etmeye çalışın. Sınırların bilincinde olmadığınız sürece her şey daha da zorlayıcı olabilir. Dengeli olmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi kontrol altına almanız gerekiyor. Her şey karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Doğru olana yönelmeye çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni sorunlar gündeme gelebilir. Karmaşaya hazırlıklı olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel sorunlarınızı çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Amaçlarınız değişim gösterecek olsa da üzerine gidin ve çözümlemeye çalışın. Her şeyin istediğiniz gibi olması için zamana ihtiyacınız var. Aceleci davranmaktan vaz geçin.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün ilişkilerinizde denge sağlama ihtiyacı duyabilirsiniz. Eşinizle veya partnerinizle iletişim kurmalı ve sorunları çözmek için çaba göstermelisiniz. Ayrıca kişisel gelişiminize odaklanmanız gereken bir dönemdesiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşınız özel hayatıyla ilgili size dert yanabilir. Onun haksız olduğunu kırıcı olmadan söylemeye çalışacaksınız. Hakkaniyetli davranıyorsunuz. Çalışan bir Terazi burcuysanız, bugün size verilen ekstra işler yüzünden, elinizdeki işi bitirmekte zorlanabilirsiniz. Rehavet ve bıkkınlık duygusu uzadıkça uzadı dedirtecek. Sanatla ilgilenenlerdenseniz, yaratıcı ve kreatif işlere imza atabilirsiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mahrem bir alan oluşturmak ve burada her şeyin sizin izin verdiğiniz ölçüde olması kendinize gelmenize yardımcı olabilir. İnsan ilişkileri, parasal konular ve günlük yaşam alanlarınız, rutinlerinizi düzene koymak adına bunu yapmaya gayret göstermelisiniz. Güçlü olduğunuz kadar bunu iyi bir şekilde kullanabileceğinizin de farkına varacağınız bir gündesiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yerinde duramayacak, sizi hareketli kılan konularla yakından ilgileneceksiniz. Dış dünyaya açılmak, yeni bilgiler edinmek için eğitim durumunuza yönelik çalışmalara odaklanacaksınız. Bir yandan da işle bağlantılı yolculuklar kariyerinize yönelik gelişmeler içinde olabilirsiniz. Ailevi temalar, kardeşlerle ilişkiler açısından çok olumlu duygular kazanıyorsunuz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırla dayanıklılık gösterdiğiniz konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Beslenme ve sağlığınıza göstereceğiniz özen beklediğinizden hızlı sonuç getirebilir.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailen senin yardımına ihtiyaç duyabilir. Bu durum seni meşgul edecek. Onların sorunlarını çözmeye çalışmak seni kendi işine bakmaktan alıkoymasın. Programına uymaya çalışmak, işlerini ertelememek senin için iyi olacak.

18 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, geçmişe takılıp kalma ya da bugün bazı noktalarda kendinizi savunmacı bir şekilde ifade etme eğilimi var. Odaklanmada zorluk yaşayabilirsiniz ve eğer öyleyse, bu zamanı stresi azaltmak için kullanmayı hedefleyin. Dikkatinizin dağılması çok kolaydır. Yeni bir şeyler yapmak veya kendinizi farklı şekillerde ifade etmek için can atıyor olabilirsiniz ancak ne ifade etmek istediğinizi veya bu konuda nasıl ilerleyeceğinizi henüz bilmiyor olabilirsiniz. İfade edilen veya ifade edilmeyen kelimelere karşı aşırı duyarlılık olabilir. Eğer bir konuya çok mantıksal bir şekilde yaklaşırsanız insanlar söylemeye çalıştığınız şeyin arkasındaki hissi anlayamayabilirler. Sabırlı olun.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden, karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz. Duygusal konularda fikirleriniz açıklarken net ve direkt konuştuğunuz için, karşı tarafla aranızda sorun çıkabilir. Dostlarınızla görüşmelisiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Seyahat, eğitim, kardeş veya yakın çevrenizle ilgili bazı iletişim sorunları gerçekleşebilir ancak kişisel gelişim konularında şans sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda anlaşılma güçlüğü çekilen ve bu nedenle de geri adım atmanıza neden olabilen davranışlarınız var. Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. İşinizle ilgili bazı olaylar, her geçen gün sizin lehinize gelişiyor, ümitlerinizi arttırıyor. Artık ciddi bir teşebbüste bulunabilirsiniz, başarılı olacaksınız. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir. Sağlığınız son derece iyi, fakat enerjinizi yükseltecek besinler tüketmeye çalışın.

18 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 28" R
Ay
Oğlak
15° 30' 34"
Merkür
Koç
16° 38' 28"
Venüs
Boğa
00° 06' 37"
Mars
Balık
29° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 30' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 21"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 05"
Lilith
Başak
23° 15' 28"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>