Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Disiplinlisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün, hayatınızdaki özel kişiye ulaştığınızı hissedebilirsiniz. Son zamanlarda aklınızda çok şey var ve belki de kendinizi çok fazla geri tutuyorsunuz. Endişelerinizi yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle paylaşmak size iyi gelecek. Daha iyi hissetmenize yardımcı olacak bir dert ortağına ihtiyacınız var. Onların rahatlığı ve tavsiyesi, bazı şeyleri çözmenize ve bazı eski yaraları iyileştirmenize yardımcı olabilir.

Planlı, disiplinli bir yaklaşımın bugün işe yaradığını görebilirsiniz. Akılda tutulması gereken bir nokta, şu anda başkalarıyla bağlantı kurmanızın önemli olduğudur. Yalnız bir şeyler yapmaya çalışmak doğru olan şey gibi görünebilir, ancak başkalarının yardımına başvurduğunuzda çok daha verimli olduğunuzu göreceksiniz. Çok iyi tanımadığın insanlara yaklaşmak konusunda utanmayın.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Kendini bir şekilde ileriye taşımak isteyebileceğin bir gün. Bu, sağlıksız bir alışkanlığı bırakmakla gerçekleşebilir. Belki sigarayı ve içkiyi bırakabilirsin. Kendine daha iyi bakmak ve yaşamına dikkat etmek konusunda kararlısın. Veya sıkılaşmak isteyebilirsin. Sağlıklı gıdalara ve vitaminlere yönel ve enerji seviyen artsın.Bugün meditasyon ve ruhani gelişim gibi konulara eğilebilirsiniz. Son günlerde gördüğünüz canlı ve yoğun rüyalar yolunuza devam etmek için çözmeniz gereken bazı kişisel meseleleri gündeme getirebilir. Başkalarının duygu ve düşüncelerini her zamankinden daha hızlı sezdiğinizi fark edebilirsiniz. Tarot kartı okumayı ya da fal bakmayı öğrenmek gibi bir planınız varsa bugün başlamanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğer insanlarla birlikte yaşamanın kolay olduğunu kim söyledi? Her zaman her istediğinizi yapamazsınız. Elbette, deneyebilirsiniz fakat kendinizi aniden bir başınıza bulma ihtimaliniz yüksek. Çok uzun zamandır kendi geminizin dümeni sizde. Neden diğerlerini de aynı gemiye davet edip bir süre dümeni idare etmelerine izin vermeyesiniz ki? Artık başkalarıyla yakın ilişkiler kurmanın zamanı geldi.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizi, kendinizi finansal olarak ilerletmenin yeni yollarını keşfetmeye yönlendirebilirsiniz. İçsel gücünüzün farkında olduğunuz bir gün. Kendinizi yetenekli hissettiğiniz konular hakkında çalışmalar yapabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hiç olmadığın kadar realist olduğun bir güne uyanmış olabilirsin. Bazı durumlarda da doğana uygun olmayan tepkiler verebilirsin. Senin içinde artık aşkta gerçekleri görmek vaktinin başladığını söyleyebilirim. Ayrıca önümüzdeki günlerde evini güzelleştirmeye fazladan mesai harcayabilirsin. Dikkatli ve disiplinli olmanın faydasını göreceğin bir günde olduğunu hatırlatmak isterim. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle fazla kilolardan kurtulmak için hızlı bir diyet başlangıcı yapabilirsin.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir çalışma ortamınızdaarkadaşlarınızla yaşadığınız gerginliklerin bugün de canınızı sıkması olası olabilir. Etrafınızdaki insanların size olan yaklaşımını iyi analiz edip, daha sakin ilerlemelisiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda alacağınız haberlerin oldukça keyifli olacağı bir gündesiniz. İş konusunda gün içerisinde hareketlilik size çok fazla gürültülü gelebilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerde entelektüel paylaşımlar olduğu kadar çekim de oldukça önemli olacak. Sürpriz konuşmalar sizi şaşırtabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın son dakika gelemeyeceklerini söylemeleri nedeniyle yaptığınız planların aniden iptal olmasına hazırlıklı olun. Bu yaptıklarından dolayı moralinizi bozmak yerine onlara hissettiklerinizi söyleyin.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün para evinizde seyahat edecek. Bugün finansal kaynaklarınızı nasıl daha verimli kullanabileceğiniz üzerine kafa yorabilirsiniz.Uranüs ile Merkür arasındaki sert etkileşim aşk hayatında kafa karışıklıkları yaşamanıza sebep olabilir. Partnerinizin veya çocuklarınızın hayatındaki sıra dışı gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların sizden farklı şekilde düşünmelerini doğal karşılamalısınız. Zaten değişken olan fikirlerinizi zorla kabul ettirmeye çalışmayın. Kendi görüşlerinizi kullanarak uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. İhmal ettiğiniz ailenizin gönlünü almalısınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Konfor ve lüks alanınızı geliştirmek isterken harcamalar, alışverişler gündeme gelebilir. Maddi konularda bütçenizi ve hesabınızı kontrol etmeden ilerlememeniz gereken bir gün olabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün maddi anlamda güçlü olma isteğin yoğun olabilir. Kendini ifade ederken keskin cümleler kurmamak için temkinli olmalısın. Özellikle aşk hayatında ani tepkiler vermekten kaçınmanda fayda olabilir. Yeni bir ilişkiye başlıyorsan, onu etkilemek arzusuyla kendini ispatlama dürtüsü hissedebilirsin.

18 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 25" R
Ay
Oğlak
10° 40' 49"
Merkür
Koç
16° 31' 47"
Venüs
Koç
29° 39' 55"
Mars
Balık
28° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 17"
Satürn
Balık
16° 28' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 07"
Neptün
Balık
28° 52' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 51"
Lilith
Başak
23° 13' 03"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>