Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Gönlünüzde bir karamsarlık, bir küskünlük gözleniyor. Bu akşam tanıştırılacağınız kişi bu halinize son verebilir.

Huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız. Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz.

Bu günlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, Bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Hesabınızı pek bilemediğinizden hep içerdesiniz.

Arkadaşlarınıza karşı sağlam duygular içindesiniz. Fakat içlerinden özellikle birine, bugünlerde bunu daha çok belli etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde pek kadirşinas bilinmiyor ve eleştiriliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir. Uzun bir yolculuk görünüyor. Yakında netleşecek ve hazırlıklara başlayacaksınız. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu zaafı arada bir gösteriyorsunuz. Sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla şaşırtıyorsunuz. .

19 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler günün ilk etkili ve önemli görünümü, saat 12:47 Merkür-Neptün arasında gerçekleşecek. Günlük yaşamınız, sağlığınız, düzenlemek istediğiniz konularla ilgili hassas düşünmenizi sağlar. Kolay kolay vazgeçemeyeceğiniz ne varsa, onu elinizde tutmak istediğinizi gösterir. Korumaya, şefkat göstermeye çalışırsınız. İstersiniz ki, bir zarara uğramayayım, hayal kırıklığı yaşamayayım. Bu görünüm, zihinsel anlamda sizi geliştirir. Derinlikli düşünmenizi sağlar. Geçici mutlulukları değil, bilhassa uzun soluklu olanlara değer vermenizde yardımcıdır. Saat 14:45 Ay-Jüpiter görünümü, paranın ve gücün ne kadar önemli olduğunu biliriz. Ancak bu gücün bizi kısıtlaması, mecbur bırakmasından hoşlanmayız. Bizim isteğimiz özgürce yaşamak ve arzularımızı elde etmektir. Saat 20:23 Merkür-Mars görünümü, boşluk süresi içinde oluştuğu için, bizim için önemi olan meseleleri, soğukkanlı ve akılcı bir şekilde ele almamızda yarar var. Yenilikleri uygulamakta zorlanırsak, özgür hareket edemediğimiz için işlerimizi halledemezsek, beklediğimiz desteği birilerinden, eşimizden dostumuzdan göremezsek kendimizi yalnız hissedebiliriz. Bu gibi durumlarda tepki gösterebilir, sıkıntılarla başa çıkmakta zorlanabiliriz. Biraz sabırlı olmamızda yarar var. Bir iki gün içinde bir çıkış yolu bulabiliriz veya işler yoluna girebilir. Saat 15:27-23:20 arasında Ay-boşluk etkisi altında, özgür olmak istersiniz. Kimseye uymaktan yana değilsiniz. Ancak çevrenizdeki insanlara anlayış göstermeyi de bilelim. Saat 23:20 Ay-Balık geçişinde, aşk insanı öylesine bir kavrar ki, gerçek dünyanın kuralları, dayatmaları veya zorlukları yerine gizli bir dünya kurulur. O dünyada ne hüzün vardır ne de güçlük. Endişelerinizi yüce bir güce teslim ederek, ruhunuzu arındırmak böylece dış dünyanın üzerinizdeki baskısından kurtulursunuz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay öğle saatlerinden sonra boşlukta olacak. Kendi fikirlerini sineye çekmen bir çifttin arasının düzelmesine neden olabilir. Bırak bazı gerçekler kendiliğinden ortaya çıksın! Kalabalık arasında olmak bugün sana iyi gelecek. Nihayet bazı gerçekleri kendin fark ediyorsun. Neden hala ev kuramadığını, hala neden evlenme teklifi almadığını, hala neden seni yanına çağırmadığı gibi konular gündem gelebilir. Bu anlamda bazı konulardaki tutturmaların son bulabilir. Özellikle özel yaşantın ve sosyal hayatın için önemli kararlar alabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan, çalışmalarının büyük ses getireceği etkinliklere dâhil olacaksın.

19 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Boş zamanınızda hobilerinizle ilgilenmek ve kendinizi sanatsal faaliyetlere vermek üstünüzdeki gerginliği azaltacaktır.

19 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hayatınızın gündeminizi meşgul ettiği bir gündesiniz. Gün içinde kendinizi arayış içinde hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı zevk aldığınız konulara yönlendirmek isteyebilirsiniz. Güçlü olduğunu bildiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Hareketli ve iletişime açık bir gündesiniz. Elinize geçen fırsatları iyi değerlendirin.

19 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili değişimler sizi endişelendiriyor. Telaşa gerek yok. Aksine daha da yükseleceksiniz.

19 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

19 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde anlayışın ve şevkatin sağlanabileceği bir gündesiniz. Lüks harcamalardan kaçınıp, hobilerinizle meşgul olabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizde kendiliğinden gelişen uyumla, kişisel ilgilerinizi karşılayacak imkanlar yaratabilirsiniz.

19 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mesai arkadaşlarınızın düşük enerjiler sizi bir hayli yorar. Zira kafaları karışık, ruhsal durumları sıkıntılı olabilir. Sağlığınıza da özen göstermeniz gereken bir gün. Ayak ağrılarına dikkat edin. Refleksoloji size iyi gelir. Yüklendiğiniz stresi çıplak ayakla toprakta yürüyerek üzerinizden atabilirsiniz.

19 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

19 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 59" R
Ay
Başak
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 15' 58"
Venüs
Koç
18° 15' 46"
Mars
Balık
21° 44' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 06"
Satürn
Balık
15° 36' 37"
Uranüs
Boğa
21° 46' 02"
Neptün
Balık
28° 34' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 53"
Lilith
Başak
22° 11' 30"
True Node
Koç
15° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>