Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geçmiş Sorunlar Gündemde Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2021, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Etrafınızdaki birçok fikir ve düşünceden dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Çok fazla konuşma var, ancak yeterince somut eylem yok. Çok fikir var ama sağlam planlar yok. Bu tür bir atmosfer sizi çıldırtıyor olabilir. Kararlı zihniniz için öngörülebilir ve gerçekçi şeyler önemli fakat günün enerjisi spontane ve eğlenceli aktiviteleri teşvik ediyor. Bu enerjiyle savaşmak yerine onu kullansanız çok daha iyi olacak.

Duygusal olarak, herkesin bugün size karşı olduğunu fark edebilirsiniz. İş ortaklığınızı geliştirmeye teşvik eden bir alandayken, diğerleri agresif bir şekilde "Ben! Ben! Ben!” diye bağırıp çağırıyor olacaklar. Bu düşünce şekilleri arasında bir uzlaşmaya varılmalıdır. İletişim, bugün gibi bir günde üstünüze yapışacak şeylerden kurtulmanızı sağlayacak şey olacaktır. Zihninizle konuşun ve neden böyle düşündüğünüze dair kanıtlar bulun. Bu gerçekler arkadaşlarınız için!

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

Beklenmedik hisler bir anda ortaya çıkıp tahribat ve düzensizlik yaratabilir. Bu davetsiz misafirlerle başa çıkmaya hazır ol. Kilit nokta ise önüne ne çıkarsa çıksın aşırı tepki vermemek. Ne kadar sakin ve stabil olursan, o kadar iyi olacaksın. Büyük bir tepki vererek durumla mücadele etmeye çalışırsan, eline zarardan başka hiçbir şey geçmez. Ona kadar say, bir süreliğine kendinle baş başa otur.Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zor bir hafta geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun yıllardır tanıdığınız bir dostunuz birden, ondan hiç beklenmeyecek kırıcı sözler sarf edebilir. Bu sözler sizin hakkınızdaysa çok üzülebilirsiniz çünkü adil ya da haklı bile değiller! Bazen bunun gibi şeyleri affetmek çok zordur fakat siz yine de çabalayın. Arkadaşınız zor zamanlardan geçiyor ve bunu siz bile bilmiyor olabilirsiniz. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın. Affedin ve unutun.

19 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısındave özel hayatınızdaki insanlardan maddi veya manevi destekler görebilirsiniz. İlişkilerinizde netleşen, iyileşen durumlar ortaya çıkabilir. Akşam saatlerinde sosyalleşebilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, eşinle sorunları çözme konusunda adım atabilirsiniz. Akşam saatlerinde yapacağın telefon görüşmesiyle bambaşka duygulara kapılacaksın. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, çalışanlarının talepleri konusunda orta yolu bulmaya çalışacaksın. Duygusal anlamda bağının güçlü olduğu kişilerden gelen tuhaf davranışlar, geçmişte yaşadığın problemleri hatırlatabilir.

19 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranıza mesafe koymak istiyor olabilirsiniz. Geçmişte size yaptıklarını düşündükçe mutsuzluğunuz artabilir ama her ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmaya gerek yok. Hatalarınız da derslerinizi aldınız şimdi o hatalarınızla dans etme vakti. Olaylara çok takılmayın, gününüzü sakin kalarak tamamlamaya özen gösterin, öfkeli ve sinirli konuşmalardan uzak durun.

19 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay tutulması ile eşinizle ilgili konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Bazı konuların üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. İlişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın. Akşam saatlerinde kendinizi duygularınızın içinde kaybolmuş hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konulara yönelmek size iyi gelecektir.

19 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Samimiyetsiz kişilerin fikir ve niyetlerinin hemen farkına varmalısınız. Bugün oldukça hareketli olmanız ve bir yerlere yetişmeniz gereken bir gün...

19 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Romantik ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sizden de partnerinizden de kaynaklanabilir fakat havada bir gerginlik var ve göz ardı edilemeyecek bir seviyeye ulaşmış. Bu gerginliğin, doğru olmayan bir şeyden kaynaklanabileceğini de aklınızdan çıkarmayın. Yanlış sözler sarf edilmiş ya da bir yanlış anlaşılma meydana gelmiş olabilir. Bu akıl almaz kafa karışıklığının sebebi bunlar olabilir. Yanlış olan her şeyi düzeltmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

19 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararsız olduğunuz konularda bir süre sessiz kalmayı düşünebilirsiniz çünkü yakın zamanda sizi oldukça değiştiren bazı olaylar yaşayabilirsiniz. İnsanların sözüne güvenirken arka planda haberiniz olmadan farklı şeyler yaşanabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Beklenmedik olaylarla karşılaşıp, şüphelendiğiniz bazı şeylerin gerçek olduğunu fark edebilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yine kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Yorulmaktan ve çalışmaktan asla korkmamanız sizi farklı yapıyor.

19 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

19 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koşullar değişim gösterecek olsa da mutlaka ayak uydurmaya çalışmalısınız. Davranışlarınızı tamamen değiştirmeniz gerekmiyor ancak anlayışlı olduğunuz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Karmaşık olan her ne varsa ondan biraz daha uzak durmaya çalışın. Harekete geçmek için uygun zamanı beklemeniz gereken bir gündesiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz daha anlayışlı olmanız gereken bir gün. Gerçekten sizin sevginize, desteğinize ve anlayışınıza şiddetle ihtiyacı var. İşinizde sabırsız bir tutum içine girmeniz gerekmiyor. Sabırlı olmalısınız. Destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler var. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın. Yemek yerken acele etmeniz, sindirim sisteminizi etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

19 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 05" R
Ay
Yay
06° 15' 52"
Merkür
Koç
16° 01' 29"
Venüs
Koç
26° 24' 17"
Mars
Balık
26° 50' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 23"
Satürn
Balık
16° 14' 22"
Uranüs
Boğa
22° 08' 07"
Neptün
Balık
28° 47' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 48"
Lilith
Başak
22° 55' 27"
True Node
Koç
15° 31' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>