Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gözlemcisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğiniz biri sizi sinirlendirebilir. Duygularınız incindiği için ani bir öfke patlaması yaşayabilirsiniz. Bu öfke krizinden kaçınmaya ve biraz daha anlayışlı olmaya çalışın. Derin bir nefes alın, olumlu duygular üzerine yoğunlaşın ve bu kişiyle konuşun. Sevgi dolu ve saygılı bir tonla konuşursanız ciddi bir yanlış anlamayı ortadan kaldıracaksınız.

Beklenmedik bir kariyer arası ile ilgili bir haber karşınıza çıkabilir. Bu çok heyecan verici olabilir ve hayatınızda düşündüğünüzden daha büyük bir fark yaratmalı. Ancak, bu kesinlikle bazı mütevazılıkların uyandığı bir zaman olacak. Çok gururlu ya da çok heyecanlı davranırsanız, şanslı olmayan meslektaşlarınız arasında kıskançlığa sebebiyet verebilir ve daha sonra sizi rahatsız etmek için bunlar size geri dönebilir. Heyecanını ailenize saklayın.

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Eyleme geçmek üzere düğmeye basılmış gibi hissedebilirsin çünkü günün dengesiz enerjisi insanların modunu yoğun ifadeler olarak dışarı çıkarabilir. Fakat bugün alelacele bir şekilde bir şeyler yapmak ve teslim tarihli şeyler konusunda kendine baskı yapmak için iyi bir gün değil. Yapman gerekenlere dair daha gerçekçi bir tutum benimse ve planlamalarında daha yumuşak ol. Evde ise gereksiz meseleler yüzünden tartışmalara girme. Sinirini yatıştırmak için birkaç dakika kendine zaman verebilirsen o küçük uzlaşmazlıkların gerçekten küçük olduğunu göreceksin.Bugün birine eğitim vermeniz ya da ona bir şey öğretmeniz gerekebilir. Çevrenizde yeni yetiler edinmesi gereken kişiler olabilir. Birileri bir şeyle mücadele ediyor olabilir. Bilmedikleri şeyleri siz biliyor olabilirsiniz. Vaktinizi cömertçe sunun ve onlara yardımcı olup olamayacağınıza bakın. Yeni yetenekler edinirken kendilerine daha çok güvenmeleri için onlara yardımcı olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün meditasyon ve ruhani gelişim gibi konulara eğilebilirsiniz. Son günlerde gördüğünüz canlı ve yoğun rüyalar yolunuza devam etmek için çözmeniz gereken bazı kişisel meseleleri gündeme getirebilir. Başkalarının duygu ve düşüncelerini her zamankinden daha hızlı sezdiğinizi fark edebilirsiniz. Tarot kartı okumayı ya da fal bakmayı öğrenmek gibi bir planınız varsa bugün başlamanın tam zamanı.

19 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç hafta içinde, duygularınızı ifade etmeyi öğrenmek için iyi bir ilerleme kaydetmiş olabilirsiniz. Ancak dikkatli olmalısınız çünkü bu ilerleyişinizi sabote etmek isteyenler olabilir. Duygularınızı kontrol ederek onları baskı yapmayın. Yaptığınız tüm ilerlemeleri korumak sizin elinizde.

19 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sadece başkalarını değil, kendini de eleştirdiğin bir güne hazır mısın? Bugün, hobilerine yönelmen ve kalabalıklardan sıyrılman güzel bir fikir olabilir. Başkalarının hayatını mercek altına alarak, onların mutluluklarını biraz olsun kıskanman ve kendine örnek alman da mümkün? Gözlem gücün ve sezgilerin artarken, hangi konularda eksik olduğunu keşfedebilirsin. İkili ilişkilerde duygularını ikinci plana atabilir, mantığını daha fazla dinleyebilirsin.

19 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi düşünerek hareket etmeniz gereken bir gün içerisindesiniz. Fazla hassas olmanız sizi yorarken, ne istediğinizi açık ve net bir şekilde belirlemek sizin için önemli fırsatlara neden olabilir. Hedef odaklı ilerlemek bugün çok önemli bir konudur.

19 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, duygusal kararlar vermeye eğilimli olabilirsiniz. Aynı zamanda aileden destekler de söz konusu olabilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi kaynaklarınızı başkaları ile paylaşmak istemeyebilirsiniz. Özellikle de tutumlulukla cimrilik arasındaki sınırda gezebileceğiniz bir dönemdesiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır sizi aksattığını düşündüğünüz bir arkadaşınıza karşı ilk adımı siz atın. Böylelikle onun ne kadar yoğun olduğuna kendi gözlerinizle şahit olacak ve daha fazla alınmayacaksınız.

19 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün para evinizdeki seyahatine devam edecek. Bugün kendinizi değerli hissetmek isteyebilirsiniz.Finansal problemleriniz için aile üyelerinizden destek görebilirsiniz. Eviniz için harcama yapabilir, mobilya veya dekorasyon alışverişi yapabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizde anlayışlı olacaksınız ama tarafsızlığınızı kaybedebilirsiniz. Önemli olan, fikirlerinizi empoze etmeye çalışmamak ve görüşleriniz konusunda ısrarcı olmamaktır. Karşınızdaki kişiyi de dinlemeye çalışmanız gerekir.

19 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal çöküntüler Terazi burçlarını zorluyor. Bir şekilde değişmek, yer değiştirmek, ev değiştirmek, taşınmak, sevdiğiniz bir yerden, bir kişiden ayrılmak gibi gündemleriniz olabilir. Hareket etmeniz gerekiyor. Fakat her zaman yaptığınız gibi her şey göz önünde olmamalı. Daha sakin, gizli ve planlı hareket etmelisiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; evinle ilgili kısa sürede çözümleyebileceğin küçük işler veya ufak tefek dokunuşlar bugün beklediğinden daha uzun sürebileceği gibi mali durumunu da etkileyebilir. Hayatın daha eğlenceli ve konforlu yanını, bu dönem daha fazla önemseyebilir, ilham alıp hayal gücünü devreye sokabileceğin alanlar dikkatini çekebilir.

19 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 03" R
Ay
Oğlak
11° 30' 50"
Merkür
Koç
16° 32' 54"
Venüs
Koç
29° 44' 33"
Mars
Balık
28° 56' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 09"
Satürn
Balık
16° 29' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 04"
Lilith
Başak
23° 13' 28"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>