Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygu durumun değişiyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün hayatınızda bazı düşmanlarınız olabilir, kimse konumundan ayrılmak istemiyor gibi. Aklınız ile kalbiniz arasında gidip geliyor olabilirsiniz. Her iki taraf da affetmeyen taraf ve kontrolü elden bırakacak gibi değil. En iyisi, mümkün olduğunca uzlaşmaya çalışmak. Bulduğunuz çözüm tam olarak istediğiniz şey olmayabilir, ancak herkes için en uygunu bu olacak.

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

Bugün hedeflerinize yaklaşma konusunda size ilham gelmiş olabilir. Belki de, artık bazı yeni şirketlere vermek üzere özgeçmişlerinizi hazırlayabilirsiniz.Ya da, çekici bir arkadaşınızla bir öğle yemeği ayarlayıp sosyalleşebilirsiniz. Kesinlikle bir şeyleri değiştirmeye ve heyecan verici şeyler başarmaya hazırsınız. Bu motivasyon patlamasının tadını çıkarın!

İnsanlarla sözel olarak bağlantı kurmayı zor bulacağın bir gün. Her şeyi aklında çözmüş olabilirsin ama fikirlerini paylaşmaya başladığın an, seçtiğin kelimeler ayağına dolanabilir. Başkalarıyla durumu paylaşmak ise açıklıktan çok karmaşa yaratacağa benziyor. Diğer kişinin enerjisi durumu algılayışını etkiliyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen ayaklarını yerde tutmalısın.Bugün her taraftan sosyal davetler alıyor olabilirsiniz! Bu tekliflerin hepsini kabul etmeniz mümkün olmayabilir. Arkadaşlar sizi gidecekleri bir partiye davet edebilir. Aile üyeleri de sizinle vakit geçirmek isteyebilir. Bugün biraz sosyalliğe yer açın ancak herkesi memnun etmeniz gerekiyor gibi de hissetmeyin. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız varsa, bu vakti kendinize yaratmak hakkınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleneksel aile değerlerini desteklemek için yardımınızı almaya çalışan kişiye eyvahlar olsun, Terazi! Köklerinizle ilgili her şeye karşı tutumunuz çok değişti, yerleşmiş geleneksel değerleri hiçe sayan biri olarak etiketlendiniz. Konu şimdi sizin için dolu bir silah gibi. Ama o kadar şiddetli tepki vermeyin. Bu tepkiniz hiçbir zaman atılımlarınızı iyi bir sonuca bağlamaz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Kova burcunda ilerlerken, tüm gün boşlukta kalıyor. Gönül ilişkinizde bazı şeylerin adını koymak isteseniz de karşı tarafın net davranmaması hoşunuza gitmeyebilir. Ama şansınız hala açık olacak. Merkür retro hareketine devam ederken bugün Yengeç burcuna geri dönüyor. 1 Ağustos'a kadarhayatınızda yavaş giden bir sürece girebilirsiniz. Attığınız mailler veya davetler ulaşmamış olabilir. Bu durum işlerinizi aksatabilir. Yöneticinizle aranızda fikir ayrılıkları olabilir. Hemen tepkinizi belli etmeyin. Retrodan önce başvurduğunuz birvarsa bu dönem geri dönüş yapabilirler.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu durumun değişiyor! İletişim gezegeni Merkür bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar su burcunda geri hareket etmeye edecek. İş hayatında sana faydalı olacak, gelişimini destekleyecek kişilerle tanışabilirsin. Ortak mallar, hesaplar ve yatırımlar ön planda olabilir. Bugünü ve yarını kendine ayırarak dinlenmeyi ve son günlerde yaşadıklarını değerlendirmen sakinleşmen için güzel bir fırsat. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle birlikte tatil programı yapabilirsin. İlişkisinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, kendini çıkmazda hissederken güzel gelişmeler duygu durumunu değiştirebilir. Uzun zamandır çözüme kavuşmamış konular bir sonuca yaklaşırken, sen de nihayet derin bir nefes alabileceksin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğinizi veya sevildiğinizi hissetmek istediğiniz bir gün genelindesiniz. Eğlenceli ve aktif ortamlar bugün size oldukça iyi gelecektir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde karar alabilir, bazı konuları daha kolay idrak edebilirsiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Çıkar ve ihtiyaçlarınızın dışında sırf kapitalist olduğu için size hizmet etmeyen şeyler alabilirsiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu etki insanların diğerlerine olan ilgi ve alakalarını canlandırıyor. Toplum genel olarak daha az şanslı insanlara karşı daha sempatik bir tutum gerektiriyor. Bireysel olarak, bu etki size ihtiyacı olanlara yardım etmek için ilham kaynağı olabilir.

19 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah çok keyifli kalkacaksınız, ama akşama doğru sebepsiz yere, kendinizi huysuz ve keyifsiz hissedebilirsiniz. Aile ve arkadaşlarınızla bir araya gelerek biraz aklınızı dağıtmanız size iyi gelecektir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın tüm gün Kova burcundaki seyahati, aşk, romantizm, çocuklarla ilişkiler, yaratıcılık, eğlence hayatı, hobileri hareketlendirecek. Önce iyi arkadaş olduğunuz biriyle şimdi sevgili olabilirsiniz. Hayatınızdaki değişime açık bir süreç sizi bekler. Duygu yerine mantık ön plana çıkacaktır. İlişkilerde akılcı kavramlar değer kazanır. Bilginizi karşınızdakilere aktarmaktan mutlu olursunuz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birçok Terazi burcu yeni bir yere taşınmış, yer değiştirmiş olabilir. Yeni bir evin enerjisi size çok iyi gelecek ve uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz bazı hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı bulacaksınız. Yakın arkadaşlıklarınızda ciddi iletişim problemleri ve küslükler söz konusu olabilir. Siz kolay kolay küsmezsiniz. Eğer böyle bir karar alıyorsanız haklısınızdır.

19 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; aşk hayatında son birkaç gündür yaşanan çalkantıdan sonra bugün gelişmeleri gözden geçirerek kendine bir yol belirleyebilirsin. Başlangıçlar için uygun bir zaman olmasa da gelecek planları yaparak, var olan işlerini tamamlamaya yönelebilirsin. Akşam saatlerinde gündelik hayatında aksaklıklar baş gösterebilir.

19 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 07" R
Ay
Balık
14° 08' 07"
Merkür
Koç
18° 37' 59"
Venüs
Boğa
05° 17' 11"
Mars
Koç
02° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 15"
Satürn
Balık
16° 52' 32"
Uranüs
Boğa
22° 32' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 13"
Lilith
Başak
23° 43' 25"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>