Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, ilişkinizi hep canlı tutuyor. Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman zaman birbirinizden ayrı hayatlar yaşadığınız için ilk günkü heyecanınız sürüyor.

İş yaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkileyen bir geçimsizliğiniz var. Daha ölçülü ve uygarca bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacaksınız.

Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Paraları saçmak istiyorsunuz. İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içindesiniz adeta.

Bir konuda duyacağınız bir eleştiri canınızı sıkabilir. Bu konuda siz haklı olduğunuz için tartışmak yerine kulaklarınızı tıkamayı tercih edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir. Bir rastlantı sonucu bugün yaşamınıza girecek yeni insanların çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 2 Aralık saat:20:01-7 Ocak 2019 saat:14:18 tarihleri arasında yöneticiniz Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, kazanma ve harcama konularında etkili olup, para bir güç ve hakimiyet aracı olarak görülür. İş veya özel hayatınızda çıkarlarınızı öne alırsınız. Hem geleceğinizi garanti altına almak hem de uzun süreli kılmak için mücadele edersiniz. Hakkınızın yenmesine tahammülünüz yoktur. İşimizi yapıyorsak, ücretini de zamanında almak isteriz. İş ortaklarında ne kazanılıyor ve nasıl pay ediliyor? Bunları bilmek isteriz. Eğer boşanma durumunuz varsa hukuki haklarınızı gözetirsiniz. Diyelim ki, bir ev kiralamak-satın almak istiyorsunuz. Bunun bütçenize olan artı ve eksilerini gözden geçirirsiniz Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

2 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Renkli insanlarla tanışacaksın! Bugün geçmişle bağlantılı konular yeniden önem kazanabilir. Buna karşın iyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsun. Sosyal çevrendeki renkli insanlarla güzel bir etkinlikte buluşabilirsin. Çocukları olan bir Terazi burcuysan onlarla sıra dışı bir program gerçekleştirebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, artık hayatında biri olsun isteyeceksin. Gökyüzü, girişken, açık sözlü ve cesur konuşmalar yapmanı destekliyor. Fakat özellikle akşam saatlerinde fevri tavırlardan ve ani çıkışlardan uzak durman da gerekebilir. Ailendeki insanlara ve arkadaşlarına buyurgan tavırların, ilişkilerinde gerginlik yaratabilir. Bu konuda biraz daha itinalı ve anlayışlı olman gerekebilir.

2 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayları hızlı ve ani bir şekilde başlatmak isteği bazı sorunlara yol açabilir. Bu yüzden bugün daha sakin kalmalı ve fevri hareketler içinde olmamalısınız.

2 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde daha atılımcı ve cesursunuz. Ancak ailenizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

2 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RAHAT tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olun.

2 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aralık ayının ilk gününde Ay Başak burcunda seyrini sürdürürken kontrolünüz dışı gelişmeler sizi mistik ve spiritüel konulara çok daha yatkın kılıyor. Sezgileriniz ve bilinçaltınız devreye girerken hayatı daha akışta algılayabilirsiniz. Rüyalarınız anlam kazanabilir. Ancak unutkanlığa ve dalgınlığa dikkat.

2 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İhtiyaçların karşılanması gelir gider dengesi, ailevi meseleler konusunda devam eden gerginlik son buluyor. Alışveriş ve estetik ihtiyaçları giderebilirsiniz. Plan yapmadıysanız sosyalleşmek için akşam saatlerini tercih edin.

2 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızı değiştirmek ve yaşantınıza yeni anlamlar kazandırmak için harekete geçebilirsiniz. Büyük istekleriniz var. Kararlı ve anlayışlı davranmayı başaracak, böylece içinizden yükselen gerilimi çevrenize yansıtmayacaksınız.

2 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

2 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 29" R
Ay
Yay
27° 06' 50"
Merkür
Koç
16° 16' 03"
Venüs
Koç
28° 23' 56"
Mars
Balık
28° 05' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 56"
Satürn
Balık
16° 23' 13"
Uranüs
Boğa
22° 13' 37"
Neptün
Balık
28° 50' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 21"
Lilith
Başak
23° 06' 13"
True Node
Koç
15° 26' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>