Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planlarını Uygulamaya Koyuluyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Uzun zamandır beklediğin insanın bir anda karşına çıkması seni şaşırtabilir bugün! Aşkta güzel etkiler gündeme gelebilir. Ancak burada önemli olan, senin bu etkilere karşı doğru hareket edip buna fırsat bırakman olacak.

Bugünlerde çalışmanız sizi pek tatmin etmeyecek ölçüde ödüllendirilecek. Bundan hoşlanmayacak veilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayacaksınız. Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz çok hissediliyor.

Ailede senden faydalanan insanların artık seni kullanmasına izin vermemelisin bugün. Tamamen kendi harcama planını yaparak onları plan dışı bırakman sert bir davranış olsa da iyi sonuçlanabilir. Kendi düzenini geç de olsa oluşturman seni daha memnun edebilir.

Daha zinde kalmak için uyku düzenine dikkat etmen gerekebilir, özellikle de mevsim geçişlerinde. Sabahları daha canlı uyanmak adına bazı düzenlemeler yapabilirsin. Uykunu bir yola koymak için bugünden bazı araştırmalar yapman iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin, değer verdiğin arkadaşlarına destek olmak gün içerisinde seni yorabilir. Ancak insanların yanında olmak ve insan ilişkilerini kuvvetlendirmek önemli bir konu haline gelecek. O yüzden bu tür konularda incelikli davranman şart.

2 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her halükârda, haftanın ilerleyen günleri veya gelecek hafta sonu için seyahat ve sosyal planlar yapın, ancak şimdilik her şeyi olduğu gibi tutun. Şu anda iyi bir fikir gibi görünen şey aslında yapmanız gereken son şey olabilir!

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin ile alakalı önemli bir kırılma yaşıyorsun. Vereceğin kararın mantığa uygun olmasına dikkat ediyorsun. Hedeflerine ve ideallerine yaklaşmak için canla başla çalışırken, geçmişten bu yana bir türlü gerçekleştiremediğin planlarını da hayata geçirebilirsin. Titiz görüntün ile çevrendeki kişileri etkilemeyi de başaracaksın.

2 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz haberlerin gelmemesi ya da beklentinize uymaması sizi farklı planlar yapmaya itebilir. Yakın çevrenizden ya da işbirliği yaptığınız kişilerden destek almak yükünüzü hafifletebilir. Günübirlik ya da hafta sonu için organizasyonlar yapabilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış hissettirecek kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat etmeniz gerekebilir. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın ve iletişimde olduğunuz insanlara dikkat edin.

2 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar hayatınızda farklılık yaratmak için küçük şeylerden başlamanız gerekmekte. Her gün gelişiminize bir tuğla ekiyor ve bu şekilde ilerliyorsunuz.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin için çok üretken olmanı sağlayacak bir gün geçirebilirsin. Karşılaştığın olayların karşısında çözüm üretirken kendini kısıtlamamalısın. Boş ve yersiz tartışmalarla, konuşmalarla zaman kaybetmemek senin için önemli olacak.

2 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok yakında bir sözü yerine getirmek için çağrılabilirsiniz. Bugün insanlara duymak istediklerini söyleme konusunda her zamankinden daha büyük bir yeteneğe sahip olabilirsiniz ancak konu sizi de içerdiğinde muhtemelen paçayı sıyırmayacaksınız. Sadece konuşmayın, planladığınızdan daha erken harekete geçmek sakıncalı olsa da, büyük olasılıkla ödüllendirici olacaktır. Başkalarıyla çalışmak, sonunda sahip olmaktan memnun olacağınız dönüştürücü ittifaklar kurabilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz için, çevrenize adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz. Dikkatli olun.

2 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner, ortaklık, yakın arkadaş, açık düşmanlar ya da mahkeme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Partner ya da ortakla beraber seyahat edebilir, eğitim alabilirsiniz. Ev ve ailenizle ilgili bazı aksilikler gerçekleşebilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok hoşlandığınız ve değer verdiğiniz bir kimseden de size büyük bir sevinç geliyor. Size yaklaşımı, güveni ve imkan tanıması hayatınızı etkileyecek. Mutlu bir değişiklik başlayabilir. Sizin en önemli ilkeniz dürüstlük ama ne yazık ki herkes sizin kadar dürüst değil. Bunu fark ettiğinizde çok üzülüyorsunuz. Bugün hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğüne tanık olabilirsiniz. Maddi açıdan büyük bir sıkıntınız var fakat bu durumdan ailenizin desteğiyle kurtulacaksınız.

2 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 35' 00" R
Ay
Başak
18° 46' 51"
Merkür
Koç
17° 10' 03"
Venüs
Koç
18° 32' 12"
Mars
Balık
21° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 09"
Satürn
Balık
15° 37' 56"
Uranüs
Boğa
21° 46' 46"
Neptün
Balık
28° 35' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 40"
Lilith
Başak
22° 12' 58"
True Node
Koç
15° 37' 40"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>